Şimdi oldu İşteVallahi arttmış
10.gün 65
13.gün 396
Lekelerim artmıştı adet belirtilerim de gitmişti ama nasip eden Rabbim ediyor ümidinizi yitirmeyin Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar
Ayrıca️ hiçbir belirtim yok lütfen belirti arayıp üzmeyin kendinizi.
Bence de ver cnm takipteyimDenizperisiii bebeğim sen evham olma diye sana çektiğim zorlukları anlatmadım hiçgaz sancısı bugün geçti ama leke gelince kalbim yerinden çıkacak gibi oldu. Eşimi uyandırdım direk o kadar üzüldüm ki olmazsa bugün özelde kan veririm
YaaaDenizperisiii bebeğim sen evham olma diye sana çektiğim zorlukları anlatmadım hiçgaz sancısı bugün geçti ama leke gelince kalbim yerinden çıkacak gibi oldu. Eşimi uyandırdım direk o kadar üzüldüm ki olmazsa bugün özelde kan veririm
Bi de erken verdim (saat olarak) diğer günlere göre yoksa 400 üzeri çıkardı sanırımÇok iyi cnm normal demekki böle bi anda çok artması
MaşaAllahVallahi arttmış
10.gün 65
13.gün 396
Lekelerim artmıştı adet belirtilerim de gitmişti ama nasip eden Rabbim ediyor ümidinizi yitirmeyin Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar
Ayrıca️ hiçbir belirtim yok lütfen belirti arayıp üzmeyin kendinizi.
Siz test verdiniz mi?MaşaAllahcanım çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşaAllah Ben de kan verdim inşaAllah benim de artmış olur çok tedirginim
İnşallah Artmıştır cnmMaşaAllahcanım çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşaAllah Ben de kan verdim inşaAllah benim de artmış olur çok tedirginim
Evet canım cuma günü ilk verdim şimdi de yükseliş var mı diye verdimSiz test verdiniz mi?
Yaaaben de uzun süre girmek istemiyorum buralara dediğin gibi evham yapıyorum çok şükür ağrın azaldıysa sevindim malesef bazılarına çok yan etki yapıyor demekki ama geçti bence üzülmek için çok erken. Bebiş yerleşiyor da olabilir o yüzden sakin kal çok çok stresli isen test yap sonucuna göre hareket edersin inşallahhhhhhhh seninledir
Ayyy inşallah yükselmiştir. Darısı bekleyen bizlere bakalım bir pozitif görsekEvet canım cuma günü ilk verdim şimdi de yükseliş var mı diye verdim
Amin canım dualarım hepimize inan ki her birimizin üzüntüsünü sevincini gönülden hissediyorum Rabbim hepimize nasip etsin inşaAllahAyyy inşallah yükselmiştir. Darısı bekleyen bizlere bakalım bir pozitif görsek
Seninkide kat kat artmıştır ini cnmAmin canım dualarım hepimize inan ki her birimizin üzüntüsünü sevincini gönülden hissediyorum Rabbim hepimize nasip etsin inşaAllah
Amin canım çok amin kan verdim sonuç sormaya gitti eşim yine sisteme düşmemişSeninkide kat kat artmıştır ini cnm
Canım leke vs oldu mu hiç? Adet sancısı var mı sizde. Bende bugün leke geldi sancım var çok korkuyorum çokKızlar bana da son iki gün salı test vericem ama yaklaştıkça iyice umutsuz kanmaya başladım sanki olmadı. Belirti falan da kalmadı zaten
Benim de salı test günümKızlar bana da son iki gün salı test vericem ama yaklaştıkça iyice umutsuz kanmaya başladım sanki olmadı. Belirti falan da kalmadı zaten
Evet hemde baya stres oluyorum ilk zamanlar belirti vardı iyi hissediyordum ama şimdi hiç birşey yokSizde benim gibi stres yapıyorsunuz
Leke olmadı canım, sancım da dün ve önceki gün biraz gelip gitti ama bugün yok. Üzülme ama adet sancısı oluyormuş zatenCanım leke vs oldu mu hiç? Adet sancısı var mı sizde. Bende bugün leke geldi sancım var çok korkuyorum çok
Kızlar ben elendim. Leke geldi bugün. Maalesef sanırım tutmadı. Normalde salı günü kan günüm ama bugün lekeler gelmeye başladı. Galiba olmadı
Yaaa canım benim.. lütfen sıkma canını inşallah mutlu haberi alacaksınİnşallah yerleşmedir canım. Çok çok üzülmem demiştim olmazsa.. ama sanırım olmazsa üzülecek gibiyim
Herşeyin hayırlısı zaten sağlıklı ise tutunsun değilse düşüyor zatenNe bileyim ilk defa denedik. İlk heyecan dedik. 2024 e üç kişi girelim dedik
Bu işin en güzel yanı da hiç kimse bilmiyor uzulsek sadece eşim ve ben üzüleceğiz. Çok dile düşürmemek en iyisi...
Eğer tutmazsa benim rahim duvarı kalınlığı genellikle iyi oluyor hemen ocakta ikinci transfer olur mu acaba
Verdin mi bugün cnmBenim de salı test günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?