- 22 Mart 2022
- 144
- 213
- 33
Hadi bir güzel haber de senden alırız inşallah bende bugün kan vereceğim artmış mı diyeAmin canım çok amin kan verdim sonuç sormaya gitti eşim yine sisteme düşmemiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bir güzel haber de senden alırız inşallah bende bugün kan vereceğim artmış mı diyeAmin canım çok amin kan verdim sonuç sormaya gitti eşim yine sisteme düşmemiş
Cnm sen zeki akkumda yaptınArarım ya bakalım ne dicek
Evet ben de maviboncuk da.Cnm sen zeki akkumda yaptın
Canım sonsuz şükürler olsun sonuç çıktı artmış inşaAllah senin de güzel artmıştır Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısı ileHadi bir güzel haber de senden alırız inşallah bende bugün kan vereceğim artmış mı diye
Yaaa şükürler olsunnnCanım sonsuz şükürler olsun sonuç çıktı artmış inşaAllah senin de güzel artmıştır Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısı ile
Amin canım hepimizin değerleri katlanarak artsın sağlıkla ilerlesin inşaAllahYaaa şükürler olsunnn
Gözünaydın cnmCanım sonsuz şükürler olsun sonuç çıktı artmış inşaAllah senin de güzel artmıştır Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısı ile
Canim yolladim sonucu daha dönüş yapmadılar bakalım ne diyecek muhtemelen benden de bir kan daha isterler diye düşünüyorumGözünaydın cnm
Kese için gün verdiler mi ?
Bana 3 gün sonra bi daha ver dedi
Senin kan verişin 2 oldu değil mi ?Canim yolladim sonucu daha dönüş yapmadılar bakalım ne diyecek muhtemelen benden de bir kan daha isterler diye düşünüyorum
Canım taze olur diye konuşmuştuk doktorla oluşan sonra dün aradım sordum beklediğimden fazla yumurta topladık bir tık azalıyor gebe kalma ihtimali rahim yoruluyor onun için regl ol sonra transfer gerçekleştiririz dedi iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim taze yada dondurulmuş transfer yapılması hiç bi bilgim yok gerçektenTaze transfer mi olacaksın
Evet canım hastaneden çıkınca aradım aklıma takıldı hocam taze transfer yapacaktık dedim düşündüğüm den fazla topladık dedi gebelik ihtimali bir tık azalıyor onun için adet ol sonra transfer yapalım dedi salı da kontrole çağırdı ilaçlar verdi işte hakkımızds hayırlısı olsun cevabınız için çok teşekkür ederim ❤Düşündüğünden fazla yumurta toplamış olabilir. Rahim için bu sırada biraz hasar görmüş olabilir. Rahim dinlendirme yapacak demekki bir ay canım. Ondan öyle demiştir.
Evet ilk cuma verdim bugün iki ama herkesten üçüncü kan da isteniyor gördüğüm ondan diyorum bir kere daha isterler mi diyeSenin kan verişin 2 oldu değil mi ?
Hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza inşallah. İlk aşamaları atladın darısı keseyi kalp atışını görmekte inşallahVallahi arttmış
10.gün 65
13.gün 396
Lekelerim artmıştı adet belirtilerim de gitmişti ama nasip eden Rabbim ediyor ümidinizi yitirmeyin Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar
Ayrıca️ hiçbir belirtim yok lütfen belirti arayıp üzmeyin kendinizi.
Canım taze olur diye konuşmuştuk doktorla oluşan sonra dün aradım sordum beklediğimden fazla yumurta topladık bir tık azalıyor gebe kalma ihtimali rahim yoruluyor onun için regl ol sonra transfer gerçekleştiririz dedi iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim taze yada dondurulmuş transfer yapılması hiç bi bilgim yok gerçekten
Sağol cnm darısı başına inşallahHayırlı olsun canım darısı bizim başımıza inşallah. İlk aşamaları atladın darısı keseyi kalp atışını görmekte inşallah
Senin kaç kat artmış cnm?Evet ilk cuma verdim bugün iki ama herkesten üçüncü kan da isteniyor gördüğüm ondan diyorum bir kere daha isterler mi diye
260.28 olmuş şuan ilki 62.48 di canımSenin kaç kat artmış cnm?