Evet canım o zaman 11.günümdü 17 idi çok ağlamıştım kimyasal diyeSende mi onla aynı günde öğrendin kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım o zaman 11.günümdü 17 idi çok ağlamıştım kimyasal diyeSende mi onla aynı günde öğrendin kuzu
Aynen yaaa gerçekten çok sabırsız davranıyoruzAmaaa çok hakliiiiii degil mi kardeşin biz istiyoruz ki o susam tanesi midemizi bulandırıp basımızı dondursun
Sonra nasıl arttı hatırlıyor musun cnm ?Evet cnm tüp bebekle 11.gün 17 ile öğrendim
Aaaaa bak işte görüyor musun hiç kendini üzmeye değmiyor demekki 2. Sonucu görmeden karamsarlık yapılmamı o zamanEvet canım o zaman 11.günümdü 17 idi çok ağlamıştım kimyasal diye
dediğiniz gibi en iyisi direk kanda bakmak. zaten bu işin sürprizi yok kiCanım 7.gün kimisinde çıkıyor kimisinde çıkmıyor o sebepten erken diyorlar negatif görüp kanda pozitif görende var dilersen yap ama çıkmazsa boşuna üzme kendini erken cunku
İnşallah canım evet pozitif ama çok ortada bi pozitif sevinemiyorum tek istediğim bir an önce pazartesi günü kan verip kat kat artan sonuçlar görmekCanimm çok şükür ama pozitiffff her bünye farklı herkesin sonucu farklı kat kat artar insallah
Öle tabi canım o yüzden önemli olan 2.kanAaaaa bak işte görüyor musun hiç kendini üzmeye değmiyor demekki 2. Sonucu görmeden karamsarlık yapılmamı o zaman
Hep yüzde 60 arttı arttı canım 400 olunca bıraktık bakmayıSonra nasıl arttı hatırlıyor musun cnm ?
canım bende o olmadı ama progastan fitil geliyor bide rengi sarı renkKızlar merhabalar. Size bir sorum olacaktı. Benim iki gündür afedersiniz idrarımda değişik bir koku var. Sizde de oldu mu?
Bende ayni senin gibi kimyasaldir dedim ağladım baya. Kaçıncı gün embriyosuydu peki canim ne güzel umut oluyosunuz bizim gibilereEvet canım o zaman 11.günümdü 17 idi çok ağlamıştım kimyasal diye
Allah’ın izniyle olucak sen ama stres yapma gerçekten gönlünü ferah tutİnşallah canım evet pozitif ama çok ortada bi pozitif sevinemiyorum tek istediğim bir an önce pazartesi günü kan verip kat kat artan sonuçlar görmek
İnşallah kuzumAllah’ın izniyle olucak sen ama stres yapma gerçekten gönlünü ferah tut
Mehmet hoca ılk defa uzun konusdu kötü konusdu ( kimysal dedı ılaçlar kes dedı( pazartesı ver ama artmaz dedı regl ol gel moralını bozma bır daha yapalım dedı (Canım Mehmet hoca ne dediii
Afedersin ama yuh yani doktora benim de 8.gün düşüktü arttı belki artacak bu kadar moral bozmak nedirMehmet hoca ılk defa uzun konusdu kötü konusdu ( kimysal dedı ılaçlar kes dedı( pazartesı ver ama artmaz dedı regl ol gel moralını bozma bır daha yapalım dedı (