Aynı bizimde böyleydi durumumuzKesinlikle öyle laboratuvarı iyi benimde sebepsiz infertilite o sebepten yaptırmak istedim martta 3. Yılımız olacak birine desem erken diyecek ama artık istiyorum 3yil da az degil sebebi bilinmediği için beklemek de istemiyorum artık Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah güveniyorum bende
normali o zaten canım, benim doktorumda 12 gün sonra dediYa kızlar bişey sorcam.
Benim 5. Gün embriyosu ama teste 12 gün sonra dedinedeeen acaba?
Valla kuzum iyi sabrettinKızlar bana son üç gün ama test gününü saymazsam bi de bugünü iki günson günler daha zormuş. Pazartesi yapayım çıkar diyorum eşim yok illa gününde diyor
Sorma meraktan çatlicam artık idrar testi bile yapmadım. 19 u sabah erkenden damlarım artık hastaneye. Bi de evlilik yıldönümümüz o gün ☺Valla kuzum iyi sabrettininşallah az kaldı valla
Ben uyamadım taksıdeyem gidiyorum kan vermeyeKızlar siz uyumadınız mıherkes heyecanlı
Dualarım seninle inşallah güzel haberlerle dönersinGunaydın kızlar gıdıyorum teste kalbım pıt pıt Allahda berek yagdırıyor bır yagmur ))))
İnşallah çok güzel haber alacaksın kuzumSorma meraktan çatlicam artık idrar testi bile yapmadım. 19 u sabah erkenden damlarım artık hastaneye. Bi de evlilik yıldönümümüz o gün ☺
Tesekurler canım verdım kanı 2 saat zaman nasıl geçecekDualarım seninle inşallah güzel haberlerle dönersinAllah hayırlısını nasip etsin
Günayfın bende ilk kanımı beklıyorum nıtmıyorkı bu heycan ılk kan 2 cı kan, ben okumusfumkı 15 cı gune kadar normal gelmesıKızlar günaydıın bende bugün 2. Testimi vericem nedense gerildim çok şey bilmek de insanı geriyor galiba. Gece sürekli uyandım erkenden de kalktım bhcg nün artığını bir görsem biraz olsun rahatlicam sanırım. 1-2 gündür hafif kahverengi leke geldi ama hemşire tutunma sırasında olur dedi de ben artık tutunmuştur diyordum öyle leke gelmesi de beni endişelendirdi
Ayyyy hadi bakalım çok heyecanlıTesekurler canım verdım kanı 2 saat zaman nasıl geçecek
19’unda topikler pozitiflerle patlasın inşallahSorma meraktan çatlicam artık idrar testi bile yapmadım. 19 u sabah erkenden damlarım artık hastaneye. Bi de evlilik yıldönümümüz o gün ☺
Zamanında yap doktor diyen sora yalnış oluyor moral gidiyorKızlar bana son üç gün ama test gününü saymazsam bi de bugünü iki günson günler daha zormuş. Pazartesi yapayım çıkar diyorum eşim yok illa gününde diyor
Rvet valla kalbım baya hızlı çarpıyorAyyyy hadi bakalım çok heyecanlı
Amın amınBugün test yaptıracak arkadaşlarım bebeklerle dönün evinize inşallah
Amın ınshAllah19’unda topikler pozitiflerle patlasın inşallah
Arkadaşım belirtilerin ne durumda?İnşallah çok güzel haber alacaksın kuzumbelirtilerimiz aynıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?