Valla bende ilk defa bu yola girdim çok araştırdım a dan z ye herseye iyi kötü vakıfım. Bu paraya yönelik çok şikayet okumuştum hastalarından ondan direk elemiştim. Kimse kolay kazanmıyor bu paraları ki zaten manevi olarak ta zor bşe süreç. Hepimizzzzz güzel sonuçlar alalım tek seferden inşallahSende bunda ucuzmukı bılmıyorumkk ben ılk defa yapıyrum , bunlarıda çok övdülrr diye , ınshAllah olumlu olsunda parasında diyilim
Dr Mehmet resitoglu na gidiyorum siz pekiEvet rahım dınlendırme kendılerden çıkarıyolar bence para için belkide lazımdır ama herkese diyil, hamılelıkde sorakı surecı bılmıyroum ben eylulde bitsin 6 ay dolmadı )) hiç vermemdoktornuz kım orda ? Zaten mısal yarın başka hastande parası ıle kan vercem eve uzak oraya gıtmekdense
Bende ona gidiyorum ama yuzunu goren dennetlik 3 dakıka zar zor))Dr Mehmet resitoglu na gidiyorum siz peki
Amin ınshaallah , çok doğru ben araşdırmadım doğrusu zann etdim her yerde böyle fiyatlar ama pahalılga rağmen hep doluValla bende ilk defa bu yola girdim çok araştırdım a dan z ye herseye iyi kötü vakıfım. Bu paraya yönelik çok şikayet okumuştum hastalarından ondan direk elemiştim. Kimse kolay kazanmıyor bu paraları ki zaten manevi olarak ta zor bşe süreç. Hepimizzzzz güzel sonuçlar alalım tek seferden inşallah
Siz yine iyi görüyormuşsunuz ben max 2 dakikaBende ona gidiyorum ama yuzunu goren dennetlik 3 dakıka zar zor))
İlk randevu gunu 2800 tl odedık belkı ondaSiz yine iyi görüyormuşsunuz ben max 2 dakika
Senın kaçıncı günün transferin ?Siz yine iyi görüyormuşsunuz ben max 2 dakika
Benim transferim ayın 25 yada 26 sinda dedi 20sinde kontrole çağırdıSenın kaçıncı günün transferin ?
Aaaa daha olmadın tatıldesın 9500 lukBenim transferim ayın 25 yada 26 sinda dedi 20sinde kontrole çağırdı
Amin canım amin inşallah sende güzel haberlerle dönersin yarın sonucunu bekliyorum inşallahAaaa daha olmadın tatıldesın 9500 luk, bende yarın ışde cevap günü , ınshAllah sende güzel haberler alırsın transferin kolay olur
Normalda öğle bende sadece 12 cı gun pazara denk geliyor diye yarın dedı 11 cı gun )Ya kızlar bişey sorcam.
Benim 5. Gün embriyosu ama teste 12 gün sonra dedinedeeen acaba?
Amin canım amin inşallah sende güzel haberlerle dönersin yarın sonucunu bekliyorum inşallah
Bence merkezden merkeze değişiyor bu gun olayı en azından yüksek çıkar canım sonucunYa kızlar bişey sorcam.
10-12 gün arası diyolar . Zaten ilk cevapda sora 2 hun sora yene ver dıyor 10 versen 12 sı bır daha ıstyor komple 12 sı demıs en guzelıBence merkezden merkeze değişiyor bu gun olayı en azından yüksek çıkar canım sonucun
Benim de ilk gebelikte 12.gün istemişti bun da 10.günü ve aynı doktorYa kızlar bişey sorcam.
İnşallah canım bi öğrenseydim hayırlısıylaOkurken gözlerimin dolmasiiisalllahhh çok güzel artacak değerin cnm bnm
Aşkom bana da 12 gün sonra demişti ben 8. Gün erkek gebelikte gördüm sende biraz erken yaparsın belki durumuna göreHayırlı olsun inşAllah9gun sonraya testi vermesi çok güzel pozitif düşünün pozitif olur merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?