2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Pastil al hemen ıhlamur iç
Hemen fayda ediyor.
Turşu varsa içindeki sarımsakları topla ye.
Baş ucuna soğan kes koy öksürüğü filan şıp diye kesiyor.
Pastil içebiliyor muyum bu ikisi var

Eklentiler

• 16997218897315355622754715385195.webp
    16997218897315355622754715385195.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 64
  • 16997219524488893921929987727423.webp
    16997219524488893921929987727423.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 74
Benim gibii hocam hala kız demi diye sorma da 😂😂 ben nedense son dakika koz değilde erkek doğacak tedirnliği yaşadım 😂😂😂
Ahahaaha unuttum bak deseydin sorardım. 😀 karnımı gören kesin erkek bu diyo. O kadar parayı ultrasonu periantoloğu geçip onlara inanasım geliyor arada. Ayyy bi de kendilerinden emin bi şekilde “gör bak son dakika sürpriz yapacak bu size” diyorlar. Ne desem bilemeden boş boş bakıyorum.

Kızlar ben sezeryandan çıkalı 2 3 saat oluyor. Spinal sezeryan oldum. Bebeklerimi gördüm o yüzden ikiside sağlıklılar şükürler olsun 🤲 küveze aldılar biraz solunum sıkıntısı var tahmin ettiğimiz bişeydi zaten. Ara ara yazıp bilgi veririm hepinize çok teşekkür ederim ❤️😍
Ahahaaha unuttum bak deseydin sorardım. 😀 karnımı gören kesin erkek bu diyo. O kadar parayı ultrasonu periantoloğu geçip onlara inanasım geliyor arada. Ayyy bi de kendilerinden emin bi şekilde “gör bak son dakika sürpriz yapacak bu size” diyorlar. Ne desem bilemeden boş boş bakıyorum.
Ayy bana da karnın sivri erkek mi diyolsr valla adamlar kaç yıl okumuş etmiş hamile psikolojisi heralde hiç inanmam dediklerimize aklımız kayıyo 😂😂😂 doktor da halaa bana kız merak etme dedi 😂😂

Hemen fayda ediyor.
Bende atlattım 4 gün sürdü ama zorlanmadım limon bal sıcak su zencefil beni kurtardı günlük 1 kupa

Hemen fayda ediyor.
Bende atlattım 4 gün sürdü ama zorlanmadım limon b
Pastil içebiliyor muyum bu ikisi var
Doktora sor öyle al oda bir ilaç sonuçta sıcak su bal zencefil limon yap iç ben öyle atlattım

Kızlar bugün bebeğin kıyafetlerini yıkadım saatler sürdü . Minik minik yıka yıka as as bitmedi . Hiç bu kadar uzun süreceği aklıma gelmemişti

Siz siz olun benim gibi son dönemlere bırakıp ertelemeyin . ✅
Dün de ben öyleydim bugün ütüsünü yapayım dedim bel ağrımdan yarım bıraktım hatta ben ütülemiyoruö yeter dedim😂
Kızlar uygun fiyatlı ve iyi uyku tulumu alan var mı?
Ben dolap uygulamasından aldım uygun ve güzel di lcw nin

Hakiki tereyağı ve pekmez i sıcak içmek
Hem öksürüğe hem soğuk algınlığına çok iyi geliyor tavsşye ederim
Hatta hasta olmadan için derim
Çünkü gebelikte öksürmek çok zor oluyor

Back
X