- 8 Şubat 2023
- 248
- 689
- 23
- 32
- Konu Sahibi sunshine__
- #55.901
Pastil içebiliyor muyum bu ikisi varPastil al hemen ıhlamur iç
Hemen fayda ediyor.
Turşu varsa içindeki sarımsakları topla ye.
Baş ucuna soğan kes koy öksürüğü filan şıp diye kesiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pastil içebiliyor muyum bu ikisi varPastil al hemen ıhlamur iç
Hemen fayda ediyor.
Ahahaaha unuttum bak deseydin sorardım.Benim gibii hocam hala kız demi diye sorma daben nedense son dakika koz değilde erkek doğacak tedirnliği yaşadım
![]()
Ben ülkerinkini kullandım canım. İçerik tehlikeli gelmedi.Pastil içebiliyor muyum bu ikisi var
Banda daha masum geldi hem şekersizdeBen ülkerinkini kullandım canım. İçerik tehlikeli gelmedi.
Ben bugun bunu aldımKızlar uygun fiyatlı ve iyi uyku tulumu alan var mı?
Şekersiz olursa diyetini etkilemezPastil içebiliyor muyum bu ikisi var
Kızlar ben sezeryandan çıkalı 2 3 saat oluyor. Spinal sezeryan oldum. Bebeklerimi gördüm o yüzden ikiside sağlıklılar şükürler olsunküveze aldılar biraz solunum sıkıntısı var tahmin ettiğimiz bişeydi zaten. Ara ara yazıp bilgi veririm hepinize çok teşekkür ederim
![]()
Ayy bana da karnın sivri erkek mi diyolsr valla adamlar kaç yıl okumuş etmiş hamile psikolojisi heralde hiç inanmam dediklerimize aklımız kayıyoAhahaaha unuttum bak deseydin sorardım.karnımı gören kesin erkek bu diyo. O kadar parayı ultrasonu periantoloğu geçip onlara inanasım geliyor arada. Ayyy bi de kendilerinden emin bi şekilde “gör bak son dakika sürpriz yapacak bu size” diyorlar. Ne desem bilemeden boş boş bakıyorum.
İyi çok şükür bebeklerde iyimiş biri solunum desteği alıyormuş ama geçici süre demişler. Ağrısı vardı biraz genel olarak iyi ama
Cok sevındımİyi çok şükür bebeklerde iyimiş biri solunum desteği alıyormuş ama geçici süre demişler. Ağrısı vardı biraz genel olarak iyi ama
Bende atlattım 4 gün sürdü ama zorlanmadım limon bal sıcak su zencefil beni kurtardı günlük 1 kupaPastil al hemen ıhlamur iç
Hemen fayda ediyor.
Bende atlattım 4 gün sürdü ama zorlanmadım limon bPastil al hemen ıhlamur iç
Hemen fayda ediyor.
Doktora sor öyle al oda bir ilaç sonuçta sıcak su bal zencefil limon yap iç ben öyle atlattımPastil içebiliyor muyum bu ikisi var
Dün de ben öyleydim bugün ütüsünü yapayım dedim bel ağrımdan yarım bıraktım hatta ben ütülemiyoruö yeter dedimKızlar bugün bebeğin kıyafetlerini yıkadım saatler sürdü . Minik minik yıka yıka as as bitmedi . Hiç bu kadar uzun süreceği aklıma gelmemişti
Siz siz olun benim gibi son dönemlere bırakıp ertelemeyin .![]()
Ben dolap uygulamasından aldım uygun ve güzel di lcw ninKızlar uygun fiyatlı ve iyi uyku tulumu alan var mı?
Teşekkürler canım hemen bakıyorumBen bugun bunu aldım
Ayyy iyi çok şükür ben de merak ettim bayağı. Bugün planlı bir gebelikmiydi şaşırdım ben görünceİyi çok şükür bebeklerde iyimiş biri solunum desteği alıyormuş ama geçici süre demişler. Ağrısı vardı biraz genel olarak iyi ama