- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.207
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
- #21.261
Kiwikido diye bir site var hiç alışveriş yapan oldu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım satıcıya mesaj at. İstediğin ürünleri satışa açıyor benim için yapmıştıKalın verir heralde canım bilmiyorum, annemin ördükleri yumuş yumuş kalın. 3 lü set olarak var istediğim model. Bu kadar çok battaniye ihtiyaç olur mu ki
62 en az benceKızlar dışarı çıkarmalık içi tüylü tulum 56 cm 62 cm hangisi daha mantıklı olur?
Ters tutunca kurumuyormuş bizim aldıklarımız daha gelmediKuruma fln olmuyor dimi cnm ilke defa bu kdr fazla alicamherşeyde temkinliyim
62 bence canım
62 en az bence
Ters tutunca kurumuyormuş bizim aldıklarımız daha gelmedi
Çok teşekkür ederim kuzucumCanım burda çıkıyor sol üstte kuponlara tıklayınca alabileceğin kuponlar var burada çıkmıştı bana. Bir de mesela ağustosa özel kampanya var yanlış anlatmayayım da bi gün Alışveriş yapınca ertesi gün kupon tanımlanıyor. Günde bi kere Alışveriş yap toplu alma ertesi gün tekrar kupon tanımlansın .onla kalanı al :) Belli saatlerde de kupon dağıtıyorlar onları da burdan görüyorsun.
Anasayfadaki banneri da takip et. N11 getiri satın aldığı için (veya tam tersi) acayip kupon dağıtıyorlar zararına biraz satıyorlar eskiden çok kullanımda değildi alabildiğimizi alacağız artık![]()
Aybars GüneşKız erkek ikiz ismide öneride bulunursanız bnde çok sevinirimhala bı muallaktayiz. Şimdilik aklımızda olan bugra- beren,beril,Berra erkekte çok secenek bulamadık
Ben kendimde bez akardiyon organizer kullanıyorum elim ayağım bayılıyorum ve tavsiye ediyorumKızlar bebişe aldığım dolapta çekmece yok o yüzden dolap içi düzenleyici arıyorum. Bilgisi olan var mı
Canım suyu sürekli degistirmiceksen sıcak tutmak felanda zor olabilir, sürekli değiştirsen cok masrafta olabilirbunlar canım
Canım benim detaylıda tahmini dogumda 50 cm doğar dedi, o yüzden 56yı tercih ederdim ztn ilk 5 aydan sonra yaza giricek, aldığımız seyler tam üstüne göre oluncada güzel oluyor yoksa içinde kayboluyor gibi oluyor nasıl olsa yazın giyemicek62 alayım o zaman, teşekkürler![]()
Ben de çok arada kaldım ama kozmonot gibi biraz, içi kürklü falan bir de bebeğe bir şeyler giydireceğim altına tabii o yüzden 56 ucu ucuna mı olur diye kafam karıştıAybars Güneş
Dicle Fırat
Baran yağmur gibi aynı anlam farkli sesleri beğeniyorum ben canım yoksa konusurken cagırırken sıkıntı oluyor
Ben kendimde bez akardiyon organizer kullanıyorum elim ayağım bayılıyorum ve tavsiye ediyorum
Canım suyu sürekli degistirmiceksen sıcak tutmak felanda zor olabilir, sürekli değiştirsen cok masrafta olabilir
Canım benim detaylıda tahmini dogumda 50 cm doğar dedi, o yüzden 56yı tercih ederdim ztn ilk 5 aydan sonra yaza giricek, aldığımız seyler tam üstüne göre oluncada güzel oluyor yoksa içinde kayboluyor gibi oluyor nasıl olsa yazın giyemicek
asya, iklim, gülce, mina :)Deniz çok güzel isim ama unisex olmasın ve tek isim olsun kriterlerimizde var
İklim 'i biz de koyacağız inşallahasya, iklim, gülce, mina :)
Ne güzel çok beğeniyorum ben de :) erkek için isim çok zor buldukİklim 'i biz de koyacağız inşallahmemleket , yuva anlamları da var
Ne koyacaksınızNe güzel çok beğeniyorum ben de :) erkek için isim çok zor buldukkızlar için çok çeşitli ve güzel isimler var:)
Yazın balkonda çok güzel olur bu ama acaba kaç aya kadar kullanılabilirbunlar canım
Link var mı güzel kullanışlı bir şey olsun istiyorumBen kendimde bez akardiyon organizer kullanıyorum elim ayağım bayılıyorum ve tavsiye ediyorum
Ben kitap gibi dolap severim aynı böyle duruyor canımLink var mı güzel kullanışlı bir şey olsun istiyorum
Çok şükür canımKızlar dün randevumuz çok güzel geçtiçok şükür bebekte her şey yolunda suyu iyi, boy 30 cm kilo 702 gr
bir kaç gün önden gidiyormuş. Doktorum ne yiyorsan tamamen öyle devam et harika dedi, benim aklıma bir gün önce yediğim cips ve çikolata geldi
bağırsak parlaklığı azalmış gibi duruyor umarım bu şekilde giderek kaybolacak
şeker yüklemesi ve bir kaç kan testi istedi haftaiçi onları yaptıracağım
darısı güzel haber bekleyenlerin başına P Psikolog2426 canım sen de sormuştun çok teşekkür ederim
![]()
İnsallah. Hem guzel hem de olayin bi parcasi olur gibime geliyor. Her sureci beraber yasamak cok onemli gibime geliyor yoksa erkekler ztn baba olmayi kucaklarina aldiklarinda ogreniyor hormonlari olmadigi icin. Bugun sana yazdiktan sonra konusu acildi cok ilginc. Giriceksin tabi dedim once ya uf hayir bayilirim fln dedi. Tekrar ettim sensiz olmaz die ozmn girerim bakmam dedi. Ne sanio anlamadim o dogurtucak sankiİnşallah olur bencede birlikte olmak güzel bir duygu olacak![]()
62 bence. 52cm dogsa 1,5-2 ayda hemen kuculur. Subat mart soguk oluyo yeni almak gerekir 2 ay icinKızlar dışarı çıkarmalık içi tüylü tulum 56 cm 62 cm hangisi daha mantıklı olur?
Ay kesinlikle katiliyorum. Bizim ic camasirlari coraplar hep bunlarda. Hersey askeri duzende. Bebise de bunlardan istiyorum hem duzgun dursun hem de goriym altta kalmasin giydirebileyimBen kitap gibi dolap severim aynı böyle duruyor canım
Evet evet 62’de karar kıldım bakalım umarım güzel uyar62 bence. 52cm dogsa 1,5-2 ayda hemen kuculur. Subat mart soguk oluyo yeni almak gerekir 2 ay icin