- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
Ben bu ay çok sıkıntılı geçirdim demir depolarım boşaldığından sürekli iğne ilaç aldım o yüzden umutsuzum yaİyi
İyi düşünelim iyi olsuuun beybii ben bu ay hep hamileyim diye gezdim içimden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu ay çok sıkıntılı geçirdim demir depolarım boşaldığından sürekli iğne ilaç aldım o yüzden umutsuzum yaİyi
İyi düşünelim iyi olsuuun beybii ben bu ay hep hamileyim diye gezdim içimden
Doktor demir depoları için ne dedi benim oek bir bilgim yok olumsuz etkiliyor mı gebeliğiBen bu ay çok sıkıntılı geçirdim demir depolarım boşaldığından sürekli iğne ilaç aldım o yüzden umutsuzum ya
Tabi bütün vitamin depolarım bitirmiş baya takviye aldım bunun içinDoktor demir depoları için ne dedi benim oek bir bilgim yok olumsuz etkiliyor mı gebeliği
Daha adetine var nasiip modunu düşürmeTabi bütün vitamin depolarım bitirmiş baya takviye aldım bunun için
Aman gerçekten yoruluyor insanDaha adetine var nasiip modunu düşürme
Ne zamandır deniyorsunuz canımAman gerçekten yoruluyor insan
3 sene 3 ay oldu ben doğum yparli 40 m çıktığından beri korunmuyoruzNe zamandır deniyorsunuz canım
Ben de ovülasyon testi yaptım sürekli tamamen silikleşmişti bi kaç gün önce tekrar çizgi koyulasmaya başladı dün bu testi yaptıktan sonra erken gebelik testi yaptım hafif çizgi gördüm kaset testte ise aşırı silik bi çizgi gözüktü şimdi akşam olmasına rağmen tekrar kaset test yaptım net çift çizgi çıktı bu ovülasyon hamilelik gösteriyor mu bilmiyorum ama ben böyle çıktığı için hamilelik testi yapmıştım kesin sonucu artık yarın öğrenirimBen bu aydan hiç umutlu değilim demir depolar boşalmıştı ben bu ay damardan vs demir takviyesi aldım ettim ilclar kullandım pek umudum yok olurs da supriz olur elimde lh testi vardı onu yaptım
Polikistik sadece yumurtalık görünümümü var yoksa diğer belirtileride taşıyor musunuz bendede polikistik var3 sene 3 ay oldu ben doğum yparli 40 m çıktığından beri korunmuyoruz
Sanırım hamilelik olması için biraz daha koyu olması gerekiyor kaç gün var reglinize belki koyulaşmaya başlamış olabilirBen de ovülasyon testi yaptım sürekli tamamen silikleşmişti bi kaç gün önce tekrar çizgi koyulasmaya başladı dün bu testi yaptıktan sonra erken gebelik testi yaptım hafif çizgi gördüm kaset testte ise aşırı silik bi çizgi gözüktü şimdi akşam olmasına rağmen tekrar kaset test yaptım net çift çizgi çıktı bu ovülasyon hamilelik gösteriyor mu bilmiyorum ama ben böyle çıktığı için hamilelik testi yapmıştım kesin sonucu artık yarın öğrenirim
Kilo yumurta tembelliği insülin direnci adet görememe çok yumurta görünümüPolikistik sadece yumurtalık görünümümü var yoksa diğer belirtileride taşıyor musunuz bendede polikistik var
Bende de öyle koyu çıkınca yaptım negatif çıktı şuan test yapmadım yarın tekrar yapacağım ama lh bir tane daha yapabilirim koyulaşma varmı diyeBen de ovülasyon testi yaptım sürekli tamamen silikleşmişti bi kaç gün önce tekrar çizgi koyulasmaya başladı dün bu testi yaptıktan sonra erken gebelik testi yaptım hafif çizgi gördüm kaset testte ise aşırı silik bi çizgi gözüktü şimdi akşam olmasına rağmen tekrar kaset test yaptım net çift çizgi çıktı bu ovülasyon hamilelik gösteriyor mu bilmiyorum ama ben böyle çıktığı için hamilelik testi yapmıştım kesin sonucu artık yarın öğrenirim
Insallah canim, mart ayinda 8 haftalikken kalbi durdugu icin kurtaj oldum. Sonrasinda da hep kist cikti ovulasyonda hic pik goremedim, bu ay kistlerim gitmisti ovulasyonda pik gordum bugun 7. Gunu, regl olacak gibi karnim agridi tum gun insallah olmamhoşgeldin balım, eklerim tabii ki Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallaaaahhh
bata çok az kalmış, belirtin var mı, yumurtlamanı değerlendirdin mi
ilk bebeğine mi hamile kalacaksın inşallah
Canim senle bat imiz ayni, benim ovulasyon pikinden beri 7. Gunum, senin nasil gidiyorBende de öyle koyu çıkınca yaptım negatif çıktı şuan test yapmadım yarın tekrar yapacağım ama lh bir tane daha yapabilirim koyulaşma varmı diye
Ben bugün negoooooooo yu gördüm ama ovulasyon da çıkıyor ikinci çizgi yarın bir daha test yaparım sabah daha da yapmam zaten üç gün varCanim senle bat imiz ayni, benim ovulasyon pikinden beri 7. Gunum, senin nasil gidiyor
Canim daha erken degil mi? Ben yabanci forumlarida okuyorum da 9-10 da goruyorlar hep silik cizgiBen bugün negoooooooo yu gördüm ama ovulasyon da çıkıyor ikinci çizgi yarın bir daha test yaparım sabah daha da yapmam zaten üç gün var
Merhaba canım inşallah mutlu haberlereBenimlede aynısınııız merhaba
Evet ilk bebeğim olacak, inanın yattım ama geri kalktım gözüme uyku girmiyor 3 tüp bebek bir sürü şey kullandım... Biraz dinlendim yeniden başlıyorum Allah'ın izni ile inşallah mutlu haberi alırız hepimizgel bakalım uykusuz uyku girmiyor dimi gözümüze
ekledim canım seni de listeye
ilk bebeğin mi olacak inşallah