- 3 Ekim 2022
- 442
- 721
- 28
Damlatır damlatmaz oldu 2 dk bile olmadıçünkü kuruma çizgisine benziyorlar, kaç dakikada böyle oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damlatır damlatmaz oldu 2 dk bile olmadıçünkü kuruma çizgisine benziyorlar, kaç dakikada böyle oldu
İlk gebeliğim değil canım 3 buçuk yaşında bir kızım var. Ona ilk denemede hamile kalmıştım ama bunda 1 buçuk senedir hamile kalamıyorum pcos başlangıcı var dedi doktorum bide hiç olmadığım bir kilodayım şuanda hem kilo veriyorum hem hamile kalmaya çabalıyorum hepimizin gönlüne göre versin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhoşgeldin balım, eklerim tabii ki Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallaaaahhh
bata çok az kalmış, belirtin var mı, yumurtlamanı değerlendirdin mi
ilk bebeğine mi hamile kalacaksın inşallah
İnşallah canımekliyorum balım hoş geldin
inşallah hepimiz burdan haziran ayı anneler gurubuna transfer oluruuuzzzz
Yeni ayy yeni umutlaaatKizlar bu ay negooo yeni yaptım silik olan lh diğeri HCG olsun adet olayım hemen de tedaviye baslaym
İnşallah İnşallahYeni ayy yeni umutlaaat
hoşbuldummhoşgeldin pamuğum tabii ki eklerim listeye
listedeki herkes için de adetim bitsin namaz kılıp dua okuyacağım
inşallah hepimiz bu ay bebeklerimizi hissederiz
ilk kez mi aşılama oluyorsun, nasıl bir süreç
Rabbim tekrar nasip etmesin inşallah gerek duymayın,
Burdan devam@lotus2221 canım ekler misin.
Sat 8 Ağustos
Bat 3 Eylül
Folik asit mutlaka kullanmalisin hatta gebelikden 3 ay önce başlanması söyleniypr. Çünki bebek için en önemli 28 gün aralığı ve sen rn çabuk 14 15 ci günde öğreniyon önemli bi kısmı kaçırmış oluyon. Mutlaka kullanEvet yumurta günlerimi değerlendirdim bir dolu bir boş olarak uygulamaya göre takip ediyorum en yüksek olduğu gündü ilk denememiz eğer tutarsa çok şaşıracağım biz hep 1 sene dolsun demiştik doldu ve değerlendirmeye başladık ama folik asit falanda kullanmıyorum nasip ne zaman bakalım evet ilk gebeliğim olacak allah nasip ederse.. bu aralar etrafımda hamile kalıp bebeği canlanmayan yakınlarımı duyunca ben panik yaptım aslında hemen denemek istedim o yüzden yaşım 29 a 1 ay var ister istemez onuda düşünüyorum
Evet hemen başlamalısın :) 2-3 saat yeme içmeyi kesmek gerekiyor biliyorsunuzdur :)Merhaba kızlar dün adetim bitti bu ay inşallah sağlıkla hamile kalırım :) ilk kez ovulasyon testi deneyeceğim. adetim çok düzenli değil. 29 gün ile 37 gün arasında değişiyor. bugünden itibaren ovulasyon testlerine başlasam mı acaba
SAT : 24TemmuzMerhabalar,
Hepimize en başta sabırlı olmayı ve asla ümidimizi kesmemeyi diliyorum.
Evet herkes çocuk soruyor, haddi olan da olmayan da darlıyor(!)
Biz kimseyi dinlemiyoruz, Allah’a sığınıp, sabırla doğru zamanı bekliyoruz İnşallah
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Hayırlı sağlıklı gebelikler yaşayıp Ağustos-Eylül ayının “Anne Adayları” olalım İnşallah.
Ben bugün adet oldum, yani;
SAT 2-6 Ağustos
BAT 26-30 Ağustos (inşallah olmaz )
Konuyu açma sebebim de bu ay artık tedaviye başlamam, buradan adetim biter bitmez yaptığım ovülasyon testinden tutun HSG filmime, doktorun yazdığı ilaçtan iğneye kadar yazıp bilgi vermek ve çok daha bilgili arkadaşlardan bilgi almak. Hepimize faydalı olmasını diliyorum Rabb’imden.
İsteyen arkadaşlar bana SAT-BAT ve yumurtlama tarihlerini yazabilir, ben bir liste hazırlayacağım. Oradan birbirimize destek olur, birbirimize akıl danışırız. Bu ay ovülasyon testi de yapacağım İnşallah, onları da buradan paylaşıp bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum,
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
SAT BAT SONUÇ @muggle1
11 Temmuz
8 Ağustos bekleniyor... Pkolu_anneadayi
11 Temmuz
8 Ağustos bekleniyor... Linakiz
12 Temmuz
8 Ağustos bekleniyor... A aslana 10 Temmuz 10 Ağustos bekleniyor... @simomays 18 Temmuz 11 Ağustos bekleniyor... @umayaks
13 Temmuz
12 Ağustos bekleniyor... @Ask-I Zuleyha 18 Temmuz 13 Ağustos bekleniyor... @raziyesmsk
17 Temmuz 13 Ağustos bekleniyor... @ynsysra85 13 Temmuz 13 Ağustos bekleniyor... @lazsibel 15 Temmuz 14 Ağustos bekleniyor... Kahvelim_
17 Temmuz
14 Ağustos bekleniyor... @dasistmasist
11 Temmuz
15 Ağustos bekleniyor... @gulseliinn
17 Temmuz
15 Ağustos bekleniyor... @ervaca 17 Temmuz 17 Ağustos bekleniyor... @anneolmakkistiyorumm 21 Temmuz 18 Ağustos bekleniyor... badeli61 21 Temmuz 21 Ağustos bekleniyor... @Sipser 21 Temmuz 21 Ağustos bekleniyor... @Aysegul Alav
1 Ağustos
23 Ağustos bekleniyor... N nobody54
6 Ağustos
26 Ağustos bekleniyor... Merve3553 5 Ağustos 1 Eylül bekleniyor... ilayasil
2 Ağustos
2 Eylül bekleniyor...
bugün akşam başlayayım o zaman :) iş çıkısı eve gidince yapayım o ara tuvalete de çıkamıyorum bir şeyde içemiyorum nasılsa :) ilk gebeliğimde adetlerim çok düzenli olduğu için programla hemen hamile kalmıştım. maalesef düşük yaptım sonrasında adetlerimin düzeni bozuldu. şimdi program ile doğru yumurtlamayı tutturamıyorum. testler ile bu sefer olur umarım:)Evet hemen başlamalısın :) 2-3 saat yeme içmeyi kesmek gerekiyor biliyorsunuzdur :)
Nereden aldın acaba testleribugün akşam başlayayım o zaman :) iş çıkısı eve gidince yapayım o ara tuvalete de çıkamıyorum bir şeyde içemiyorum nasılsa :) ilk gebeliğimde adetlerim çok düzenli olduğu için programla hemen hamile kalmıştım. maalesef düşük yaptım sonrasında adetlerimin düzeni bozuldu. şimdi program ile doğru yumurtlamayı tutturamıyorum. testler ile bu sefer olur umarım:)
internetten aldım freely ve innovita marka. hangisi daha doğru sonuç veriyor pek bilmiyorum ama umarım sonraki ay kullanmama gerek kalmaz :):)Nereden aldın acaba testleri
İnşallah bende alacagim ama nereden alsam diye düşünüyoruminternetten aldım freely ve innovita marka. hangisi daha doğru sonuç veriyor pek bilmiyorum ama umarım sonraki ay kullanmama gerek kalmaz :):)