- 14 Nisan 2023
- 1.425
- 1.482
- 53
- 27
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #6.961
Her gün sabah işten çıktığımdan beri yürüyüş yapıyorum sıkılaşma oldu ama kilo veremedim dikkat ettiğim halde bide senin dediğini yapcam 7 den sonra sadece suay melisamız birtanedir, topiğin minnoşu
Ohooo verirsin verirsin. 1 ay sonunda verdiğin kilolara kendin şaşıracaksın. Şöyle düşün zaman akıp geçiyor, 1 ay sonrası sen bunları uygulasan da uygulamasan da gelecek. 1 ay sonra nasıl olmak istediğine sen karar vermelisin. Ayrıca bu süreç zorlu da olsa uzun bir süreç değil, ölene kadar sürmeyecek onu da unutma.
Ooooh ellerine sağlık yanına ne yapcanbende pilav yaptım şimdi.
Sigarayı bırak sağlığın içinMecbur yapcam simdiay dur bi sigara daha içeyim öyle yaparım diye diye saati bu saat ettim
İnsilün direnci için glifor kullansan aslında canım diyetle birlikte güzel kilo verdiriyor. Bende ilk kullandığımda yan etki yapıyordu baş ağrısı ishal mide bulantısı falan. Sonra yemek arasında almaya başladım biraz yemek yiyip hapı içiyorum sonra yemeye devam ediyorum böylece yan etki görmemeye başladımHer gün sabah işten çıktığımdan beri yürüyüş yapıyorum sıkılaşma oldu ama kilo veremedim dikkat ettiğim halde bide senin dediğini yapcam 7 den sonra sadece su
Oh en güzelini yapıyorsun vallaBen işten çıkmadan önce göz kenarlarımda oluşan kaz ayaklarına takmıştım kendime bi miktar para ayırdım . Sonra gittim trendyoldan aldım yorumlara bakarak memnun kaldım bi sipariş daha verdim benim en büyük motivem böyle işlerle uğraşmak kendime bakmaya bayılıyorum ya
Ama çok hoşuma gidiyo çok çokSigarayı bırak sağlığın için
Aaa bide böyle deniyim kızzz dediklerinin aynısını oluyordu bıraktım bendeİnsilün direnci için glifor kullansan aslında canım diyetle birlikte güzel kilo verdiriyor. Bende ilk kullandığımda yan etki yapıyordu baş ağrısı ishal mide bulantısı falan. Sonra yemek arasında almaya başladım biraz yemek yiyip hapı içiyorum sonra yemeye devam ediyorum böylece yan etki görmemeye başladım
Serum nedir bilmiyordum valla bayadır uzaklaşmıştım dedim yeter kendine gelOh en güzelini yapıyorsun valla
Dene bak farkı göreceksin. Bende günde 1 tane 1000mg kullanıyorum. Eğer çok yağlı veya tatlı yersem ishal yapıyor ama oda vucuttan atmak içinAaa bide böyle deniyim kızzz dediklerinin aynısını oluyordu bıraktım bende
Ay hangisini aldın adı neSerum nedir bilmiyordum valla bayadır uzaklaşmıştım dedim yeter kendine gelhemen aldım vay beee dedim ama acayip yakıyo açtı 5 günde dedikleri kadar varmış önümüzdeki ay başka marka denicem sıkıntı olmaz demi öyle değişiklikte
Saolasın cnm
aşkım sabah mı içcem öğlen miDene bak farkı göreceksin. Bende günde 1 tane 1000mg kullanıyorum. Eğer çok yağlı veya tatlı yersem ishal yapıyor ama oda vucuttan atmak için
Burda söylenmez heralde özelden yazayım mı markayıAy hangisini aldın adı ne
Yaz yaz bir şey olmaz bende mesajlarını okuyorum ama neyden bahsettiğini anlayamadım yüz serumu mu?Burda söylenmez heralde özelden yazayım mı markayı
İnşAllah cennette buluşacağız bebeklerimizlekızlar selamm deminden beri okuyorum aşırı aşırısı güzel bir topik valla enerjinize hayran kaldım doğrusu :) :) :)
bende istiyorum ınsallah bu ay ozitif gormeyı . daha once bir kaybım oldu . rezerv dusuklugu var bende ve kılo vermeye calısıyorum . herkesi sevgi ile selamlıyorummm
Göz çevresi aşkımYaz yaz bir şey olmaz bende mesajlarını okuyorum ama neyden bahsettiğini anlayamadım yüz serumu mu?
inşallah bitanem rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşAllah cennette buluşacağız bebeklerimizleumarım emeklerinin karşılığını en kısa sürede hayırlı şekilde alırsın canım
Hoşgeldinnnnnkızlar selamm deminden beri okuyorum aşırı aşırısı güzel bir topik valla enerjinize hayran kaldım doğrusu :) :) :)
bende istiyorum ınsallah bu ay ozitif gormeyı . daha once bir kaybım oldu . rezerv dusuklugu var bende ve kılo vermeye calısıyorum . herkesi sevgi ile selamlıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?