- 14 Nisan 2023
- 1.425
- 1.482
- 53
- 27
- Konu Sahibi Afratafrac
- #6.921
BendeeeBen innovita kullanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BendeeeBen innovita kullanıyorum
Akşam 6 dan sonra yeme içmeyi kes su dışında. Bir de paketli gıda (sağlıklı ürün adı altında satılanlar da dahil) asla tüketme, tatlı tüketme normal yemek ye. Hızlıca gidiyor. HEr gün biraz da yürüyüş yaparsan muhteşem olurİnşallah kuzum ben bide etli butluyum doktor kilo ver dedi ama zorlanıyorum![]()
İnşallah çok teşekkür ederim bir kaç gün bekleyecem kan vermek içinBebiş geliyooor inşallah kuzum![]()
İnşallah olur kimyasal olur diye çok korkuyorum sevinemedim bileCanım bence senin var bebiş hayırlı olsun İnşAllah![]()
Kimyasal da bu kadar önce bu kadar kırmızı olmaz benceİnşallah olur kimyasal olur diye çok korkuyorum sevinemedim bile![]()
İlk günler zor olabilir canım ama alışırsın ya. Bu kadar kilo veren insan için de zordu ama başardılar sende yaparsın. Biri bir şeyi başarabiliyorsa bende başarırım gözüyle bakİnşallah kuzum ben bide etli butluyum doktor kilo ver dedi ama zorlanıyorum![]()
Elimden geldiğince dikkat ediyorum bende insülin direnci var ondan dayanamıyorumAkşam 6 dan sonra yeme içmeyi kes su dışında. Bir de paketli gıda (sağlıklı ürün adı altında satılanlar da dahil) asla tüketme, tatlı tüketme normal yemek ye. Hızlıca gidiyor. HEr gün biraz da yürüyüş yaparsan muhteşem olurYürüyüş hem yumurta gelişimini de destekliyor.
Evet canımBu ovulasyon testi demi
Sanırım bu zamana kadar eksik olan yanım senin gibi motive edecek bir arkadaşım olmamasıymışİlk günler zor olabilir canım ama alışırsın ya. Bu kadar kilo veren insan için de zordu ama başardılar sende yaparsın. Biri bir şeyi başarabiliyorsa bende başarırım gözüyle bakKimse senden daha akıllı yada daha güçlü değil
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederimKimyasal da bu kadar önce bu kadar kırmızı olmaz bence
Bende de vardı canım insülin direnci. Çok şükür ilaç kullanmadan bu dediklerimi yaparak yendim. Maalesef ilk başlarda bildiğin ağladım canım çok ekmek, makarna, pilav, tatlı istedi. Ancak onlarsız da baya doyulduğunu anladım ve 1 ay sonunda o kadar iyi hissetmeye başladım ki artık onları canım çekmiyordu. Ancak en baş zorlu, fakar melisamın da dediği gibi yapan nasıl yapıyor? o acıyı çekiyorsun mecbur fakat o bir geçiş süreci. 1 hafta sonra rahatlıyorsun.Elimden geldiğince dikkat ediyorum bende insülin direnci var ondan dayanamıyorumilacını kullanınca da kötü oluyorum çok ağır bi ilaç
Bence riske atmaKizlar ben yeni hamileyim daha doktora gitmedim yarin denize gidicez girsem sıkıntı olur mu sizce
En güzeli ağrısız olmak ya ağrıları neye yoracağımızı şaştıkİnşallah olmazsın. Gerçi adet ağrısıyla hamilelikten kaynaklı ağrı benziyor diyorlar ama adet ağrısı daha aşağıya vuruyor bence.
Ben bu ay ağrısız adet olucam heralde. Eskiden de çoğu zaman öyle olurdum birden gelirdi.
İçerde çok derinden kımıltılar var sadece, adet şişkinliği oluyor gibi.
Benim öyle çokta değil aslında 2,7 sınır 2,5 ama doktor yine de kilo ver dedi bende yapmaya çalışıyorum pazartesi bi sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum orda bakılır mı insülin direncineBende de vardı canım insülin direnci. Çok şükür ilaç kullanmadan bu dediklerimi yaparak yendim. Maalesef ilk başlarda bildiğin ağladım canım çok ekmek, makarna, pilav, tatlı istedi. Ancak onlarsız da baya doyulduğunu anladım ve 1 ay sonunda o kadar iyi hissetmeye başladım ki artık onları canım çekmiyordu. Ancak en baş zorlu, fakar melisamın da dediği gibi yapan nasıl yapıyor? o acıyı çekiyorsun mecbur fakat o bir geçiş süreci. 1 hafta sonra rahatlıyorsun.
Elimden geldiğince dikkat ediyorum bende insülin direnci var ondan dayanamıyorumilacını kullanınca da kötü oluyorum çok ağır bi ilaç
Sanırım bu zamana kadar eksik olan yanım senin gibi motive edecek bir arkadaşım olmamasıymışevet kız ben zaten isteyince oluyor ama kendimi zorunda hissetmek
bu arada kilom 88
Ben hiç sağlık ocağında denemedim. Ancak sınırdaysa tekrar gitmene gerek yok bence.Ayrıca o ilaçları kullanmana bile. O ilaçlar takviye ediyor ancak zayıflatmıyor. Mecburen dediğim şeyleri yapman gerekiyor. Maalesef güzel şeylere biraz zahmetle ulaşılıyor.Benim öyle çokta değil aslında 2,7 sınır 2,5 ama doktor yine de kilo ver dedi bende yapmaya çalışıyorum pazartesi bi sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum orda bakılır mı insülin direncine
Keşke hiç gelmese kırmızılar
Ona menapoz diyoruz dljfndjgnvjdfKeşke hiç gelmese kırmızılar![]()