- 29 Ocak 2023
- 213
- 205
- 33
- 35
- Konu Sahibi Afratafrac
- #7.001
3 gün önce olmuştu ama işlevsel olurlar mı bilmiyorumVardır bunda da Bir hayır peki 2 3 gün önce ilişki oldu mu? Olduysa eğer sperm vardır
![Woman shrugging :woman_shrugging: 🤷♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-2640.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün önce olmuştu ama işlevsel olurlar mı bilmiyorumVardır bunda da Bir hayır peki 2 3 gün önce ilişki oldu mu? Olduysa eğer sperm vardır
Allah isterse neden olmasın3 gün önce olmuştu ama işlevsel olurlar mı bilmiyorum![]()
Böyle anne yi bulmuş gelmezmiCanım yavrum anan sana bugün bir pike bir de oyuncak sepeti aldıbelki gelmek istersin
oyuncakların da kutun da hazır
![]()
Ah umarım. Hepimiz güzel haberler alıp, mucizelelere şahit olalım.Allah isterse neden olmasıngüzel haber bu hala döllenme şansı var
![]()
AMİNNNNN ecmainAh umarım. Hepimiz güzel haberler alıp, mucizelelere şahit olalım.❤
![]()
Tekrar mı cevap vereyimKızlar ovulasyonda 2.çizginin diğer çizgi kadar koyu renk olmaması yeterince büyümediğini mi gösteriyor benim minnoş büyümeden çatlamış olabilir mi
Dün yapmıştım negatif bebeğim. 2 gün var regl geliyor karnım ağrıyoBata az kalmış test yaptınmı hiç![]()
Gelmicek daha var hop gölge değilde kırmızı çizgi çıkcak belki hemen gelicek diyorsun aaaDün yapmıştım negatif bebeğim. 2 gün var regl geliyor karnım ağrıyo![]()
IGelmicek daha var hop gölge değilde kırmızı çizgi çıkcak belki hemen gelicek diyorsun aaa![]()
Evett bursadayım bursalıyım canım. Sende bursalı mısınnnnSen bursadamı yaşıyorsun canım![]()
Testler geldiği kuzumBenimde nedense bugun cok test yapasım var
I
Güzel kalbinden öperim keşke olsaGelmicek daha var hop gölge değilde kırmızı çizgi çıkcak belki hemen gelicek diyorsun aaa![]()
Ben bulgarıstanlıyım asıl ama bursada yaşadım çoookk kız bide tanıştık çıkıyomuşuzEvett bursadayım bursalıyım canım. Sende bursalı mısınnnn![]()
Benimde ciciklerim acımıyor ki acımayınca hamile kalınmıyor muGüzel kalbinden öperim keşke olsakendimi biliyorum hiç hamile hissetmiyorum göğüsler acımıyo zaten. Bu ay benim pas
Allah sana versin inşallah
![]()
ahahah bizde bulgaristan göçmeniyiz ama çoook eskiler gelmiş bursayaBen bulgarıstanlıyım asıl ama bursada yaşadım çoookk kız bide tanıştık çıkıyomuşuz![]()