- 9 Şubat 2023
- 938
- 1.100
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
- #6.981
hoşbuldummmHoşgeldinnnnn![]()
![KK5 :KK5: :KK5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldummmHoşgeldinnnnn![]()
Sende günde 1 mi alıyordun. Ben akşam yemeğiyle alıyordumaşkım sabah mı içcem öğlen mi
PikKızlar ovülasyon testime bakar mısınız bi? İlk kez yapıyorum bunu.Eki Görüntüle 3272915
Ben sabah alıyordum akşam deneyeyim artıkSende günde 1 mi alıyordun. Ben akşam yemeğiyle alıyordum
Pik olmuş canımKızlar ovülasyon testime bakar mısınız bi? İlk kez yapıyorum bunu.Eki Görüntüle 3272915
Pik olmuş canım
Dün değerlendirmediysen bugün ve gün aşırı bir hafta devam et canım yani 1 dolu bir boşbir kaç günümüz var mı hemen değerlendirilmesi mi gerekir peki?
Dene canım işe yarar inşallahBen sabah alıyordum akşam deneyeyim artık
Tamamdır canım çok teşekkür ederimDün değerlendirmediysen bugün ve gün aşırı bir hafta devam et canım yani 1 dolu bir boş
Pikin piki olmuş koş piklende gel kaçırma sakınKızlar ovülasyon testime bakar mısınız bi? İlk kez yapıyorum bunu.Eki Görüntüle 3272915
Kıbrıstan Antalya’ya kadar koşabilseydim keşke. Gerçi yüzülür de am konumuz bu değil. Eşim Antalya’da pazartesi burada olacakPikin piki olmuş koş piklende gel kaçırma sakın![]()
Kaçırdın treniKıbrıstan Antalya’ya kadar koşabilseydim keşke. Gerçi yüzülür de am konumuz bu değil. Eşim Antalya’da pazartesi burada olacak![]()
birşey olmaz kuzum esin geldiğinde sabah akşam degerlendir tutar belkiKıbrıstan Antalya’ya kadar koşabilseydim keşke. Gerçi yüzülür de am konumuz bu değil. Eşim Antalya’da pazartesi burada olacak![]()
Şerefsiz patronu ya biliyomuş gibi tam gününde çağırdı adamı Antalya’yaKaçırdın trenibugün önemliydi kuzum yumurta 12 , 24 saat canlı kalabiliyor
![]()
Gelir gelmez başlıcan çalışmalarabirşey olmaz kuzum esin geldiğinde sabah akşam degerlendir tutar belki![]()
Vardır bunda da Bir hayır peki 2 3 gün önce ilişki oldu mu? Olduysa eğer sperm vardırŞerefsiz patronu ya biliyomuş gibi tam gününde çağırdı adamı Antalya’ya![]()
Gidek döven şu patronu yaaaŞerefsiz patronu ya biliyomuş gibi tam gününde çağırdı adamı Antalya’ya![]()
Sen bursadamı yaşıyorsun canımOf kızlar bursa çok sıcak çokkk lodos var dışarda ama ne fayda kımıldayamıyorum yemek yapmam lazım ama gram canım istemiyor![]()
Aynn kuzum yapicak birşey yok belki tutarGelir gelmez başlıcan çalışmalara![]()