- 9 Mart 2022
- 8.274
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.292
- 128
- Konu Sahibi Afratafrac
- #6.881
Biz ikimiz el birliğiyle kendimizi batırırızBenide al ortak olalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz ikimiz el birliğiyle kendimizi batırırızBenide al ortak olalım
Bu da güzel haber, bir tüpün açılmış zaten hamile kalmak için o ay 1 tüp yeterli oluyor bu yıl bitmeden alacağız inşsllsh güzel haberiniBen hsg çekildim ama açılmamış meğer tam detaylı yazamadım doktor eyt den emekli olup gideceği için beni başından savmış 6 ay boşa bekledim diğer doktor ameliyat önerdi kapalı ameliyat oldum onda da sadece sol taraf açılmış sağ tıkalı
Tek tüp te yeterliBen hsg çekildim ama açılmamış meğer tam detaylı yazamadım doktor eyt den emekli olup gideceği için beni başından savmış 6 ay boşa bekledim diğer doktor ameliyat önerdi kapalı ameliyat oldum onda da sadece sol taraf açılmış sağ tıkalı
Adetken iste, adetten bir kaç gün sonra çağırıyorlar zaten randevu alıyorsun.Ben bu adette gidişimde hsg de mi istesem Ama adetken olmuyor galiba değil mi?
Biz ikimiz el birliğiyle kendimizi batırırız
İnşallah unutmam söyleyeyim bakalım belki olur.Adetken iste, adetten bir kaç gün sonra çağırıyorlar zaten randevu alıyorsun.
belkide biz aramıyoruzdurArtık herşeyi belirti diye arıyoruz halimize gülüyorum ya
Valla inkar erme arıyoruzbelkide biz aramıyoruzdur
İnşallah artık öyle durumlara geldim ki inancımı kaybettim dua bile edemez hale geldim biliyorum herşey nasip ama çok zorDoktor ihmali çok gerçekten Olsun yinede fark edilmiş canım zorlu süreç geçmiş başından inşallah bebişi alıcaydın kucağına
Maalesef adet yaklaşınca benim uğnelerAy kahkaha attım kariyerimiz başlamadan biterler
Ihihiiii ama ne olucak hamisizdir hepimiz yaValla inkar erme arıyoruz
İnşallah bide her ay farklı taraftan yumurtluyoruz benim şansım %25Bu da güzel haber, bir tüpün açılmış zaten hamile kalmak için o ay 1 tüp yeterli oluyor bu yıl bitmeden alacağız inşsllsh güzel haberini
Maalesef adet yaklaşınca benim uğneler
Hiç demeeeSorma şu testlere yatırdığım parayla eczane acsaydım mal sahibi olurdum
İnşallahIhihiiii ama ne olucak hamisizdir hepimiz ya
Maalesef adet yaklaşınca benim uğneler
Anladım canım hayırlısı o zaman bu ay olmazsa diğer aya nasip olur inşAllahValla birini A Afratafrac ığımla sabaha karşı aynı saatlerde yapmışız diğerini de sabah 9 da yaptım. Ama bende sadece innovita var onda da ben bişey göremedim dikkate almadım açıkçası.
Hoşgeldin canım. Sat ve Bat söylersen listeye eklim.merhaba,
10 gün önce kürtaj olmuş biri olarak bende Temmuz-Ağustos ayında gebelik planlayanlara katılmak istedim, ovülasyon testiyle çatlamayı takip edeceğim bende. Doktorum hiç bi sorunun yok kürtajdan sonra da hamile kalabilirsin hiç bir sıkıntı yaşamazsın tekrarlarsa boş gebeliğin o zaman değerlendiririz neticede tekrarlayacak diye de bir durum yok, çalışmalara devam edin dedi bende ovülasyon testine başladım bakalım umarım tekrarlamaz boş gebelik ve sağlıklı bebişlerimiz olur hepimizin
EvetBiri sen biri ben tombul tombul