- 5 Temmuz 2022
- 2.092
- 3.074
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #6.561
Bilmiyorum ki canım daha 7 gün var adete. Gidip en sorunlu testi almışım yanlışlıkla. Sabah bişey yoktu ama akşam birdaha yaptım çizgi çıktı hemen sabah tekrar edeceğim artıkHoşnutsuz kuzum, hamiş misiinnnnnn sanki öyle birşeyler yazıyorrr
Aynn canım hele birde daha yeni bir gebelik oluşuyorsaBen de bitki çayı içilmemeli diye biliyorum
inşallah, söylerim, onu unutmuştum ben, sen sorunca hatırladım))Doktora gidersen fitili de söyle canım artık ne etkilediyse döngünü düzelir hemen
Eşime aldırayım bal bari ondan yok canım evdebebiş bal varsa tatlı kaşığıyla boğazına içten süre biliyorsan sür, süremezsende ağzına al yavaş yavaş erisin ağzında, çocukluktan bana annem hep öyle yapıyordu, şimdi de boğazım ağrıdımı yapıyorum
Hayır tek ıhlamur içilir diğer bitki çayları yasakKızlar gebelikte ıhlamur içilmiyor benim bildiğim
Kuzum ıhlamur da bitki çayıHayır tek ıhlamur içilir diğer bitki çayları yasak
Oyyy hadi inşallah kuzumBilmiyorum ki canım daha 7 gün var adete. Gidip en sorunlu testi almışım yanlışlıkla. Sabah bişey yoktu ama akşam birdaha yaptım çizgi çıktı hemen sabah tekrar edeceğim artık
Parolda var evde ondanda içebilirimParol tarzı ilaçlardan mı içsen?gebeliğe uygun olanlardan. Bu testte baya görünüyor gölge
Geçen ay pikten sonra tam 14.gün olmuştum çatlatma iğnelerinde de hep 14.gün regl olurum akıntıyı yanlış yorumladım galibaBazı insanlarda luteal faz 17 gün bile olabiliyor. Benim 15. Gün mesela
Evet ama içerisinde gebeliği tetikleyecek bir madde taşımıyor, papatya çayıda içebilir mesela aktarcıyım ben fazlaya kaçmadan bunları tüketebilirKuzum ıhlamur da bitki çayı
Kuzum vala babannemler flan ıhlamur gebelikte hep zararlı derdi goglede yazincada öyle diyor doktora sormak lazimKuzum ıhlamur da bitki çayı
Doktora sormak lazim kuzum bence fikrine saygı duyarım amaEvet ama içerisinde gebeliği tetikleyecek bir madde taşımıyor, papatya çayıda içebilir mesela aktarcıyım ben fazlaya kaçmadan bunları tüketebilirki doktorların size verdiğin kimyasal ilaçlar daha tehlikeli
Ihlamuru çuval çuval Tüketmiyorsunuz 1 bardak ıhlamur gözünüzü korkutuyor ama doktorların verdiği Kimyasalı içmeye çekinmiyorsunuz onlar Bir yeri tamir ederken başka yerleri bozuyor bitkilerden korkmayın lütfen onlara güvenin şifa onlardaDoktora sormak lazim kuzum bence fikrine saygı duyarım amaben pek fazla güvenmiyorum ıhlamura
Ihlamur tüketti hep hamiş arkadaşlarım. Adaçayı, yeşilçay falan içmeyin diyorlar söktürücü olduğu ve kafein içerdikleri için ama aslında onları da kararında içersen zararı yok diye de diyorlar. Maydanozu yemek gibi. Hepsi kararında olacak. Avuç avuç bardak bardak olmayacak diye biliyorum ama tabi uzmanı da değilim bu işinKuzum ıhlamur da bitki çayı
İn şa Allah canımben de forumda öyle okudum, bakalım kismet, bence bu ev bana şans getircek inşallah, senin nasıl gidiyor hamişlik hiç okuyamadım formu
Bi bardak sıcak suya yarım limon sık bi kaşık da bal kat iç. Çizgi var ordaKozlar sizce ne yapayım ilaç içiyim mi çok kötü boğazım yutkunamıyorum yaL A L şimdi yaptım bu testi de boğazlarım çok ağrıyo ilaç içsem mi bilemedim ya
Kuzum ıhlamur çayı güçlü bir çay normal çayla ne alakası var kuzumIhlamuru çuval çuval Tüketmiyorsunuz 1 bardak ıhlamur gözünüzü korkutuyor ama doktorların verdiği Kimyasalı içmeye çekinmiyorsunuz onlar Bir yeri tamir ederken başka yerleri bozuyor bitkilerden korkmayın lütfen onlara güvenin şifa onlardaçayda bitki mesela ıhlamuru da öyle düşünün
Çizgiler oyun oynuyo benle eminde olamıyorum yaBi bardak sıcak suya yarım limon sık bi kaşık da bal kat iç. Çizgi var orda
Kuzum bende duyumlarıma yönelik söyledim valaIhlamur tüketti hep hamiş arkadaşlarım. Adaçayı, yeşilçay falan içmeyin diyorlar söktürücü olduğu ve kafein içerdikleri için ama aslında onları da kararında içersen zararı yok diye de diyorlar. Maydanozu yemek gibi. Hepsi kararında olacak. Avuç avuç bardak bardak olmayacak diye biliyorum ama tabi uzmanı da değilim bu işinherkes başka birşey diyor Ancak paroldan veya herhangi bi ilaçtan daha zararsızlardır diye tahmin ediyorum Zumruduanka96
Parolda var evde ondanda içebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?