- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 33
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
- #6.521
Kizlar pazrtesi beta vermiştim 331 cikmisti bugün yine verdim 1095 cikti nasil az mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hemen nöbetçi eczaneden bi erken bi de kaset test alsanız keşke. Umarım bebişin vardır kuzum.Daha dün arkadaş kan vermeye gidince negatif gelmişti sonucu o yüzden sevinemiyorum ki
Bana iyi gibi geldi kuzum. İki güne bi %60 artması yeterli. Hesapladım pazartesiden cumaya minimum 920 civarı olması yeterli gibi görünüyor. Endişelenme. Bebişin seninle inşallahKizlar pazrtesi beta vermiştim 331 cikmisti bugün yine verdim 1095 cikti nasil az mi
Aşkım bence var ya. Ümitlendirmek de istemiyorum ama. Dünkine göre çok daha net gördüm. Kız sen sabah ilk idrarla niye yapmıyosun bu testleriKozlar sizce ne yapayım ilaç içiyim mi çok kötü boğazım yutkunamıyorum ya L A L şimdi yaptım bu testi de boğazlarım çok ağrıyo ilaç içsem mi bilemedim ya
Parol tarzı ilaçlardan mı içsen?gebeliğe uygun olanlardan. Bu testte baya görünüyor gölgeKozlar sizce ne yapayım ilaç içiyim mi çok kötü boğazım yutkunamıyorum ya L A L şimdi yaptım bu testi de boğazlarım çok ağrıyo ilaç içsem mi bilemedim ya
Çizgi görüyorummmKozlar sizce ne yapayım ilaç içiyim mi çok kötü boğazım yutkunamıyorum ya L A L şimdi yaptım bu testi de boğazlarım çok ağrıyo ilaç içsem mi bilemedim ya
Valla canım fitresiz çizgi daha belli mis gibi hamilesinKozlar sizce ne yapayım ilaç içiyim mi çok kötü boğazım yutkunamıyorum ya L A L şimdi yaptım bu testi de boğazlarım çok ağrıyo ilaç içsem mi bilemedim ya
Yaptım sabahta yaptım çok boğazım acıyo yutkunamıyorum ondan şimdi bida yaptım ilaç içsem mi dieAşkım bence var ya. Ümitlendirmek de istemiyorum ama. Dünkine göre çok daha net gördüm. Kız sen sabah ilk idrarla niye yapmıyosun bu testleri
Bence çok güzel canım maşaAllahKizlar pazrtesi beta vermiştim 331 cikmisti bugün yine verdim 1095 cikti nasil az mi
Kizlar pazrtesi beta vermiştim 331 cikmisti bugün yine verdim 1095 cikti nasil az m
Valla mı ya bu saf kocam niye görmüyor yanımda boğazım çok ağrıyoValla canım fitresiz çizgi daha belli mis gibi hamilesin
Bağışıklığın düşüyor sakın ilaç içme hemen doktora git gebelik şüphem var boğazlarım kötü ona göre ilaç yazar mısınız de , yada ıhlamur yap çorba iç meyve tüketValla mı ya bu saf kocam niye görmüyor yanımda boğazım çok ağrıyo
Bence var. Sıcak bi şeyler iç ıhlamur varsa bal kat içine.Yaptım sabahta yaptım çok boğazım acıyo yutkunamıyorum ondan şimdi bida yaptım ilaç içsem mi die
Insllah canimBana iyi gibi geldi kuzum. İki güne bi %60 artması yeterli. Hesapladım pazartesiden cumaya minimum 920 civarı olması yeterli gibi görünüyor. Endişelenme. Bebişin seninle inşallah
Canım istersen acile git. Gebelik ihtimalim var de. Ona göre ilaç verirler belki. Parol da boğazına iyi gelmez. Ya da gargara yap dicem ama onların da üstünde gebelik ihtimali varsa kullanmayın doktorunuza sorun diyor. Tuzlu veya karbonatlı gargara mı yapsan? Ihlamurlu ballı çay vs.Valla mı ya bu saf kocam niye görmüyor yanımda boğazım çok ağrıyo
Bir de alttan baksın bakalım. Ama telaşın varmış strestende olmuş olabilir içini ferah tut. Bir kere bende de oldu tarlusalla olabilmiştim. Bazen keyfi gelmiyor bu adet
o zaman pazartesine kadar bekliyim öyle gideyim doktoraO zaman benimde hiç stresim yoktu hatda ben dedim doktora dedim neyin stresi ola bilirmi bende..bana dedi sen öyle san ve ya dedi hiç stres diğil oluyor dedi her keste takma kafana.Taşınma olayı adetle ne alakası ola bilirki canım bilemedim.
Tamam canım içmicem bakalım nolcak yutkunurken bile çok acıyo umarım dediğiniz doğrudur pozitiftir 6 gün var adeteBağışıklığın düşüyor sakın ilaç içme hemen doktora git gebelik şüphem var boğazlarım kötü ona göre ilaç yazar mısınız de , yada ıhlamur yap çorba iç meyve tüket
Kuzum hayır içmeYaptım sabahta yaptım çok boğazım acıyo yutkunamıyorum ondan şimdi bida yaptım ilaç içsem mi die
Sağol canımBence çok güzel canım maşaAllah
ben de forumda öyle okudum, bakalım kismet, bence bu ev bana şans getircek inşallah, senin nasıl gidiyor hamişlik hiç okuyamadım formuHe birde bunuda söyleyim diyorlar bu kadar gecikmeden sonra hamilelik yaklaşıyor demek..ben gecikmenin 3 ayında hamile kalmiştım