- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #6.601
Tamam canımbenim teşekkür ederimİç canım bende senin gibi çok hastaydım sadece parol iç demişti doktorum.ağrın hafiflemezse bir daha içebilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canımbenim teşekkür ederimİç canım bende senin gibi çok hastaydım sadece parol iç demişti doktorum.ağrın hafiflemezse bir daha içebilirsin
Bendede öyle oluyor hiç soğuk su içmeden yemeden başlıyor..dene hamile kızlarımızın vazgeçilmezi zencefilSabahtan beri hiç birleyim yoktu birden oldu yutkunurken çok acı veriyo deneyim canım onuda
Sana çay yokAynn ben büyüklerimizin dediğini söyledim sadece tabiki doktor daha iyi bilir bende doktora sorulması lazım dedim tamam konuyu kapatalim
Bu sorunlu testler hangileri acabaBilmiyorum ki canım daha 7 gün var adete. Gidip en sorunlu testi almışım yanlışlıkla. Sabah bişey yoktu ama akşam birdaha yaptım çizgi çıktı hemen sabah tekrar edeceğim artık
Sana çay yok
İlk sayfada grubu kuran arkadaş paylaşmış artimedin sahte olanı diye. Bembeyaz olanı. Elbet pozitif çıkınca gebe olan vardır ama pozitif gösterip kanda negatif çıkan da çokBu sorunlu testler hangileri acaba
Ben artimedi kullandım kuzum vala doğru çıkardı bendeİlk sayfada grubu kuran arkadaş paylaşmış artimedin sahte olanı diye. Bembeyaz olanı. Elbet pozitif çıkınca gebe olan vardır ama pozitif gösterip kanda negatif çıkan da çok
Beyaz olanı mi? Benim testleri gördün muBen artimedi kullandım kuzum vala doğru çıkardı bende
Gormedim etikeltsene bakım bi kuzumBeyaz olanı mi? Benim testleri gördün mu
Yaaaa vala ztn sevmiyorum fazla çayı
Papatyam000 canim bu mesajdaKızlar biliyorum bu test mimli ama sabah hicbisey yoktu aradan 12 saat geçince tekrar yapmak istedim beş dk oldu testi yapalı
Bundan diyildi artimed canım yaa ben bu tarzda frelly adlı bi marktan yaptm oda çıktı doğru sonuç verdiPapatyam000 canim bu mesajda
Bazı testler aslında aynı ama sadece dış paketleri değişikmiş. Sabah tekrarliyacagimBundan diyildi artimed canım yaa ben bu tarzda frelly adlı bi marktan yaptm oda çıktı doğru sonuç verdi
Aynn canim cok silik bile cikti bnde ama yinede dogru sonuc verdiBazı testler aslında aynı ama sadece dış paketleri değişikmiş. Sabah tekrarliyacagim
Aktarcıyım deyince sormadan edemedim sperm hız ve morfoloji için ne önerirsiniz?Evet ama içerisinde gebeliği tetikleyecek bir madde taşımıyor, papatya çayıda içebilir mesela aktarcıyım ben fazlaya kaçmadan bunları tüketebilir ki doktorların size verdiğin kimyasal ilaçlar daha tehlikeli
Canım Saraçoğlunun güzel kürleri var ama birkaç birşey söyleyim duyduğun şeylerdir ama olsun keçiboynuzu birebir, zencefil sperm sayısını çok güzel artırıyor ginseng aynı şekilde , propolis aynı şekilde ve en önemlisi bizlerin aldığı gibi erkeklerinde folik asit alması şart folikasitte ıspanak, gibi yeşil yapraklı şeylerde bulunuyor , sıkmayan pamuklu iç çamaşırları giymeli sigara ,alkolden uzak durmalı , stresten uzak durmalı, düzenli uyku gerekiyor yani 1 tane küre değilde tamamen hayat şeklini değiştirmeli sağlıklı beslenmek+ spor + kürAktarcıyım deyince sormadan edemedim sperm hız ve morfoloji için ne önerirsiniz?
Oğlumdan önce bi aktara gitmiştik bir sürü karışım yapmıstı arı sütü filan vermişti
Sabah aksam keçiboynuzu pekmezi veriyorum pregnecare diye bi takviye aldım içinde yoksa folik asitte veririm inşallah zencefili deneyeceğim tesekkur ederimCanım Saraçoğlunun güzel kürleri var ama birkaç birşey söyleyim duyduğun şeylerdir ama olsun keçiboynuzu birebir, zencefil sperm sayısını çok güzel artırıyor ginseng aynı şekilde , propolis aynı şekilde ve en önemlisi bizlerin aldığı gibi erkeklerinde folik asit alması şart folikasitte ıspanak, bamya gibi şeylerde bulunuyor , sıkmayan pamuklu iç çamaşırları giymeli sigara ,alkolden uzak durmalı , stresten uzak durmalı, düzenli uyku gerekiyor yani 1 tane küre değilde tamamen hayat şeklini değiştirmeli sağlıklı beslenmek+ spor + kür
Rica ederim antioksidanı yüksek gıdalar tüketmeye dikkat etsin dışardan yemek yemeyeye dikkat etsin bunlar gerçekten çok büyük etkiliyor bir diğer önerim de eşiniz her duştan sonra özel bölgesine soğuk su tutsun, ilişkiye girmeden öncede yapsın aklıma gelmişken gümüş takı asla vücudunuz da bulundurmayın interfiliteye kadar götürüyor araştırabilirsiniz.Sabah aksam keçiboynuzu pekmezi veriyorum pregnecare diye bi takviye aldım içinde yoksa folik asitte veririm inşallah zencefili deneyeceğim tesekkur ederim
Aşkım ben çareyi alışveriş yapmamakta buldum evde bişey olmayınca mutfakta dolanıp dolanıp geri dönüyorum Şaka bir yana ben bu gün randevu aldım şu değerlerime bakmak lazım insülin direnci varsa ilaç kullanarak bunun önüne geçiliyormuşBende napcaz böyle yaaa doymuyoruz daa