- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #6.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balım bende çok net gördüm dünden daha belirgin şak diye buldumValla mı ya bu saf kocam niye görmüyor yanımda boğazım çok ağrıyo
Filtresiz haline telefonun ışığı kısıktayken baktım gördümÇizgiler oyun oynuyo benle eminde olamıyorum ya![]()
Evet var daha 6 günFiltresiz haline telefonun ışığı kısıktayken baktım gördümYakınlaştırdım ama. Adetine daha varmış bir de, olabilir yani bence
![]()
Şimdi ıhlamur kaynatırım canım Bursalı doktorlardan nefret ediyorum o yüzden evde bıseyler yapayım
Ben önlem alayımda kendimizde fazla kaptırmayayım dimiBalım bende çok net gördüm dünden daha belirgin şak diye buldum![]()
6 gün kala çizgiler anca bu kadar olur heralde galibaEvet var daha 6 gün![]()
Artık sabah yaparım bı test daha çıkmazsa çöpe atcam hepsini6 gün kala çizgiler anca bu kadar olur heralde galiba![]()
Normal çayı çok basite almayın lütfen burda eminin ki bir çoğunuz yanlış demliyorsunuz çayın bile ölçüsü var , demlenme şekli varKuzum ıhlamur çayı güçlü bir çay normal çayla ne alakası var kuzumarkadaşımız daha önce bir düşüğü olduğu için onu düşündüm doktorun hangi verdiği kimyasalı içmişim anlamdım doktorun verdiği hamilelikte tek ilaç protestan oldu bana onuda güvenip tam olarak araştırmadan içemedim ve her doktorada sordum iyi geldiğini söylediler ve bende doktora söylenmesi daha doğru olabilir dedim
![]()
İnşallah balım inşallahVar kuzum çizgi inşallah yanılmıyoruzdurZumruduanka96
Tabi kuzum kaptırma en güzeli ama düne göre daha belirgin ve bu saatte yapmışsın sabaha daha net belli olur inşallah bebişin seninledirBen önlem alayımda kendimizde fazla kaptırmayayım dimi![]()
Kuzum boğaz ağrısı ve ben..sağolsun hiç benden vazgeçmiyorÇizgiler oyun oynuyo benle eminde olamıyorum ya![]()
Sorma ya eskilere kalırsak zaten vah halimize
Sabahtan beri hiç birleyim yoktu birden oldu yutkunurken çok acı veriyo deneyim canım onudaKuzum boğaz ağrısı ve ben..sağolsun hiç benden vazgeçmiyorher şeyi deneyerek sana söylüyorum..zencefil ve bal..zencefili rendeden geçir balla karıştır boğazlarını yakıcak hiçbir şeyin kalmıcak.Kesinlikle sprey ve ıhlamur içme..kimyasalların var senin.
İnşallah inşallahhhTabi kuzum kaptırma en güzeli ama düne göre daha belirgin ve bu saatte yapmışsın sabaha daha net belli olur inşallah bebişin seninledir![]()
İç canım bende senin gibi çok hastaydım sadece parol iç demişti doktorum.ağrın hafiflemezse bir daha içebilirsinParolda var evde ondanda içebilirim
Aynn ben büyüklerimizin dediğini söyledim sadece tabiki doktor daha iyi bilir bende doktora sorulması lazım dedim tamam konuyu kapatalimNormal çayı çok basite almayın lütfen burda eminin ki bir çoğunuz yanlış demliyorsunuz çayın bile ölçüsü var , demlenme şekli varçok tüketildiğinde vitamin depolarınızı eksiltiyor , kansere kadar götüren bir bitki basite aldığınız çay bile
kimyasal dediğim başın ağırlığında içtiğin ağrısı kesicide buna giriyor. Ve ıhlamuru her doktor önerir doktorunuza sorun o sizde daha güzel cevap verecektir
ibni Sina en büyük doktordur sevgiler..
Seninki 14 gün o zamanGeçen ay pikten sonra tam 14.gün olmuştum çatlatma iğnelerinde de hep 14.gün regl olurum akıntıyı yanlış yorumladım galiba![]()