- Konu Sahibi Afratafrac
- #6.541
Ay ben hala regl olmadım. Akıntıyı gördüğüm günden 14 gün geçti. O gün çatlama olmadı belli ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi ıhlamur kaynatırım canım Bursalı doktorlardan nefret ediyorum o yüzden evde bıseyler yapayımCanım istersen acile git. Gebelik ihtimalim var de. Ona göre ilaç verirler belki. Parol da boğazına iyi gelmez. Ya da gargara yap dicem ama onların da üstünde gebelik ihtimali varsa kullanmayın doktorunuza sorun diyor. Tuzlu veya karbonatlı gargara mı yapsan? Ihlamurlu ballı çay vs.
Cok sağol teşekkür ederimMaşallah bence gayet iyi Hayirli olsun
Baya da varmış 2 günde Bir tekrarla testini ay çok mutlu oldum ya hayırlı olsun şimdiden dikkat et kendine çok geçmiş olsunTamam canım içmicem bakalım nolcak yutkunurken bile çok acıyo umarım dediğiniz doğrudur pozitiftir 6 gün var adete
HosgeldiiiiinSelam kızlar uzun zamandır yoktum, inzivaya çektim kendimi ama bir değişikliğim de yok nasılsınız? Hamiş olanlarımız var mı
Çok teşekkür ederim canım benim umarım yanılmayızBaya da varmış 2 günde Bir tekrarla testini ay çok mutlu oldum ya hayırlı olsun şimdiden dikkat et kendine çok geçmiş olsun
UmarımÇok teşekkür ederim canım benim umarım yanılmayız
Tamam canım bal ekle mutlaka. Sonra da zencefil, zerdeçal, tarçın ve ballı çay yaparsan da o da iyi gelir baya. İlk ıhlamur bal iç. Yarın da zencefilli olanı iç ama hepsinden azar azar fazlası zarar hep. Çizgi var kuzum. Dün görememiştim ama bugün net bir şekilde görünüyor.Şimdi ıhlamur kaynatırım canım Bursalı doktorlardan nefret ediyorum o yüzden evde bıseyler yapayım
yok canım, ağrıkesici bile içmem etkilemesin diye, ama fitil kullandım, akıntı var diye doktor yazmıştıSon ay ekstra bir şey kullandın mı canım?
Dediklerini yapıcam canımbenim valla bende emin olamıyorum bu çizgilerle bilemedimTamam canım bal ekle mutlaka. Sonra da zencefil, zerdeçal, tarçın ve ballı çay yaparsan da o da iyi gelir baya. İlk ıhlamur bal iç. Yarın da zencefilli olanı iç ama hepsinden azar azar fazlası zarar hep. Çizgi var kuzum. Dün görememiştim ama bugün net bir şekilde görünüyor.
Bugünlük kalacak canim,anca yarın halledebilirim. Eğer gebelik yoksa eşime heyecan yaptırmak istemedim ona soylemicem kesinleşmedenCanım hemen nöbetçi eczaneden bi erken bi de kaset test alsanız keşke. Umarım bebişin vardır kuzum.
Bazı insanlarda luteal faz 17 gün bile olabiliyor. Benim 15. Gün meselaAy ben hala regl olmadım. Akıntıyı gördüğüm günden 14 gün geçti. O gün çatlama olmadı belli ki.
Bende güya aklımdan sileyim uzak durayım diye adımı yazdrmadm ama hergunde burdayimSelam kızlar uzun zamandır yoktum, inzivaya çektim kendimi ama bir değişikliğim de yok nasılsınız? Hamiş olanlarımız var mı
Doktora gidersen fitili de söyle canım artık ne etkilediyse döngünü düzelir hemenyok canım, ağrıkesici bile içmem etkilemesin diye, ama fitil kullandım, akıntı var diye doktor yazmıştı
Ben de yazmadım adımı salça oluyom konularaBende güya aklımdan sileyim uzak durayım diye adımı yazdrmadm ama hergunde burdayim
Hoşnutsuz kuzum, hamiş misiinnnnnn sanki öyle birşeyler yazıyorrrHosgeldiiiiin
bebiş bal varsa tatlı kaşığıyla boğazına içten süre biliyorsan sür, süremezsende ağzına al yavaş yavaş erisin ağzında, çocukluktan bana annem hep öyle yapıyordu, şimdi de boğazım ağrıdımı yapıyorumTamam canım içmicem bakalım nolcak yutkunurken bile çok acıyo umarım dediğiniz doğrudur pozitiftir 6 gün var adete
Ben de bitki çayı içilmemeli diye biliyorumKızlar gebelikte ıhlamur içilmiyor benim bildiğim
Ben bakmıyordum da kuzum, ama dönüş yapayım dedimBende güya aklımdan sileyim uzak durayım diye adımı yazdrmadm ama hergunde burdayim