- 2 Ekim 2022
- 1.103
- 1.113
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
- #43.481
Benimde 2 haftadir sancim batmalarim hep sol kasıkta agırlikli. Ilginc geldi banaMerhaba benimde sol kasığıma sancı girip duruyor hamilemisiniz sonuç nedir merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 2 haftadir sancim batmalarim hep sol kasıkta agırlikli. Ilginc geldi banaMerhaba benimde sol kasığıma sancı girip duruyor hamilemisiniz sonuç nedir merak ettim
Teşekkür ederim sağlıkla nasip olur hepimize inşallahEstağfurullah. Direk tıbbi genetik bölümüne gidin kadın doğumcu gönderdi ve bu testleri istedi diyin, biz o şekilde ilerlemiştik
Yok hayır kisti zaten yeni öğrendim değerlerimin yüksekliğini de adet için de bitkisel kur denemedim hiç kiste bi zarar verir mi onu da girmediğim için soğan kürü filan duydum denemek istedim ama kararsız kaldimBitkisel kürler denedimizmi
Duydugum bu otları araştırıyorum bende ona gore başlayacağım. Adet olsaydım bi hayırlısıyla gerçekten bi nebze ferahlama gelecekti banaSoganin disinda bazi bitkiler var hayit otu falan. Hormonlari dengeliyor diye okumustum burda çogu kisiden. Ben hic denemedim ama bi umut işte bizler3
Benimde adetim düzenliydi ama ara kanama oluyordu bende mesela adetim günü gününe gelir ama kesildikten 2 3 gün sonra tekrar geliyordu kanama 2 gün sürüyordu kistten dedi bana doktor o ilacı verdi
Evet ilacı kullandım canım kistim eridi geçmiş olsun size deO ilacı kullandınız mı acaba ? Kist için doktor bana da doğum kontrol hapı verdi küçülür veya gider dedi. Gebelik ihtimalinin normal yolla imkansız olduğunu söyledi fsh ve lh değerimden ötürü çok yüksek diye. Tüp bebeğe başvurun dedi. Merak ettim kullanmismiydiniz ilacı kistiniz ne oldu
Soganin disinda bazi bitkiler var hayit otu falan. Hormonlari dengeliyor diye okumustum burda çogu kisiden. Ben hic denemedim ama bi umut işte bizler3
Nasıl bir kistti acaba benim çikolata kistim vardı doktor hamile kal erisin dedi kaldim o kayboldu rahimde miyom çıktı onun için ilaç vs veremem dedi sezeryande alacağım dediEvet ilacı kullandım canım kistim eridi geçmiş olsun size de
Basit yumurtalik kıstı vardı bende miyom erimiyor diye biliyorumNasıl bir kistti acaba benim çikolata kistim vardı doktor hamile kal erisin dedi kaldim o kayboldu rahimde miyom çıktı onun için ilaç vs veremem dedi sezeryande alacağım dedi
Basit yumurtalik kıstı vardı bende miyom erimiyor diye biliyorum
Basit yumurta kisti canım sol yumurtalık kisti eridi benimkisi adetle atıldı evet ağrı oluyordu ara ara da lekelenme oluyorduBende içe kanamalı kist var yumurtaligimda sizinki geçti mi acaba türü neydi ? Hemorajik kist diye geçiyor benimki ağrınız filan oluyormiydi acaba yeni öğrendim bende kist olduğunu lekeleme oldu bugün çamaşırımda korktum kahverengi şeklinde sizdede o tarz şeyler oldu mu
Teşekkür ederim canım demekki bu lekeleme ondan dolayı oluyorBasit yumurta kisti canım sol yumurtalık kisti eridi benimkisi adetle atıldı evet ağrı oluyordu ara ara da lekelenme oluyordu
Hiç gölgemsi bir şey çıkmış mıydıGünaydın canım. ateşim kalktığımda beni umutlandırsa da erken gebelik testim negatif çıktı. Sanırım bu ay olmadı iki gün sonra adet olurum.
@melegim can canım çok tebrik ediyorum seni. Sürecin harika geçer umarım.
Evet miyomu sezaryen olurken alicakBasit yumurtalik kıstı vardı bende miyom erimiyor diye biliyorum
A öyle mi bende optimedde Funda hanıma gidiyorum canım sizin var mı gebelikHatırladım tabiben çerkezköyde seda hanıma gidiyorum optimed çalışıyor
Hamileyim şükürFunda hanımdan hiç memnun kalmadım malesef ilk gitdiğim doktor kendisiA öyle mi bende optimedde Funda hanıma gidiyorum canım sizin var mı gebelik
Öyle mi neden memnun kalmadınızHamileyim şükürFunda hanımdan hiç memnun kalmadım malesef ilk gitdiğim doktor kendisi
Hayırlı olsun hamileliğiniz doğal yolla mı olduHamileyim şükürFunda hanımdan hiç memnun kalmadım malesef ilk gitdiğim doktor kendisi