Merhaba, son bir eşimle yaşadığım tartışmadan bahsetmiştim belki hatırlayan olur. Bana moral verdiniz neler neler yazmışsınız çok teşekkür ederim. Uzun hummalı ve boşanmadan son anda dönen bir dönem yaşadık. Ciddi ciddi boşanacaktık. Allah korudu. Şimdi kafamız daha net çok şükür. Ama şimdi de şu oluyor. Çocuk niyetine tekrar girdik. Bu evliliğin 5. Senesi bitmek üzere. Ve biz 8 aydır çocuk düşünüyoruz. Herşey yolunda gidiyor gibi. Birbirimizi anlıyoruz dinliyoruz. Ama şikayetlerimde ne yazık ki pek gelişme yok. Yine ayda bir kere ile hamile kalmayı bekliyorum. Mazeret çok.. yorgundum, sen griptin vs.. biliyorum üstüne gidersem geri teper ama şu 8 aya bakıyorum. Neredeyse sadece bir ay gün aşırı ilişki olmuştu ovülasyon döneminde. Ben Meryem Ana değilim ki el değmeden gebe kalayım.bu ay kendimi gözlemledim. Adetim 30 günde bir. 16. Gün yumurtlama gözükğyır. Gerçekten de o gün aşırı derecede yumurta akı gibi akıntı geldi. Bi bel ağrısı, bi cinsel istek vs. Dedim kesin yumurtladım. Öyle bi o gün ilişki oldu benim yüksek çabalarımla. Sonra yok. Ne önünde ne arkasında bi daha ilişki olmadı. Diyorum ki, hafta bitti, biz sadece bir günü değerlendirdik, sence de ihtimal düşük değil mi, diyor ki e sen o gün dedin . Ya ben neyi atlıyorum. Anlaması için tam olarak ne yapmam gerekiyor. Bu sefer de ben nankör oldum. Dediğim gün olmuş daha ne bekliyormuşum gibi imalar.. kızlar ben ayda bir günlük ilişkiye tüm umudumu bağlamış bir şekilde yıllarca bekleyecek miyim gözlerim yaşlı. Ağlıyorum ya artık tutamıyorum kendimi, etrafımda kedi gibi zart zart yavrulayan kadınları görüp ağlıyorum. Allahım diyorum elimden gelen bu, o bir günlük ilişkiyi çocuğa vesile kıl. Başka umudum kalmadı.