- 24 Ağustos 2022
- 4.076
- 11.968
- Konu Sahibi Afratafrac
- #43.361
Bana da öyle geldi ve ben iki gebeliğimi bu testle öğrendim umarım feyk atmaz 5 gündür ateşim 36.9 çıkıyor hiç ihtimal vermedim ama inşallah doğrudurBaya belirgin ama canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da öyle geldi ve ben iki gebeliğimi bu testle öğrendim umarım feyk atmaz 5 gündür ateşim 36.9 çıkıyor hiç ihtimal vermedim ama inşallah doğrudurBaya belirgin ama canım
Ayy inşallah canım inşallah bugün başka test ile denesenBana da öyle geldi ve ben iki gebeliğimi bu testle öğrendim umarım feyk atmaz 5 gündür ateşim 36.9 çıkıyor hiç ihtimal vermedim ama inşallah doğrudur
bende cok yoruldugum için işten izin almıştım il dışına cıkamadık eşimin işlerinden dolayı ama yine bulundugumuz yerde gezdik evde dinlenme fırsatım oldu ve bu sürede hamiş kaldım bence sanada tatil iyi gelecekEvet güneş su dınlenmek cok etkı edıyor bebegıminşallah sıze yetısmek ıstıyorum çok hemdehep beraber yuvarlanıp gıderız
benimde sarı biledim bide öğrendiğimden beri ishal gibiyim sende de oldumu canımBende erkek hissediyorum bende de çok açık sarı
bu baya pembiş canım yakında eczana varsa başka marka testle dene inş vardır canımEldeki sahte testleri bitirmeye çalışıyordum acaba sizce bozuk saatin günde iki kere doğruyu gösterdiği gibi bu da doğru olabilir mi? Hahxhajxja üstteki 2 gün öncenin alttaki az önce yaptım
Ayy inşallah canım inşallah bugün başka test ile denesen
destinesiaa cano ne kadar pembe, inşallah gerçektir testin azizliği değildir
Kızlar bir de strip test yaptım böyle çıktı sanırım yanlış alarmbu baya pembiş canım yakında eczana varsa başka marka testle dene inş vardır canım
Alttakinde ben gördüm vallaEldeki sahte testleri bitirmeye çalışıyordum acaba sizce bozuk saatin günde iki kere doğruyu gösterdiği gibi bu da doğru olabilir mi? Hahxhajxja üstteki 2 gün öncenin alttaki az önce yaptım
baya pembeydi ama ben şok oldum canım regl gelene kadar umut var hayırlısı olsunKızlar bir de strip test yaptım böyle çıktı sanırım yanlış alarm
kuşum o testı nerden aldıysan sıkayete gıt sana yenı testler versınler.cok ayıp yanı bıldıgın pozıtıf cıkmıs.sana predıctor versınler onu yapKızlar bir de strip test yaptım böyle çıktı sanırım yanlış alarm
Bende telefondan giriyorum kuzum en altta yazmıyor konuşmalarınBen ne kendimin ne de başkasının hamilelik imzasını göremiyorum telefondan giriyorum ondan mı ki
Bende tam tersi kabızlık var canımbenimde sarı biledim bide öğrendiğimden beri ishal gibiyim sende de oldumu canım
Bi arkadaş daha böyle öğrendi sanırım başka formda görmüştüm bebiş vardı olabilir mi olabilir kuzum başka bi testle destekle istersen inşallah vardırEldeki sahte testleri bitirmeye çalışıyordum acaba sizce bozuk saatin günde iki kere doğruyu gösterdiği gibi bu da doğru olabilir mi? Hahxhajxja üstteki 2 gün öncenin alttaki az önce yaptım
baya pembeydi ama ben şok oldum canım regl gelene kadar umut var hayırlısı olsun
kuşum o testı nerden aldıysan sıkayete gıt sana yenı testler versınler.cok ayıp yanı bıldıgın pozıtıf cıkmıs.sana predıctor versınler onu yap
Valla daha test almam ya gecikince direkt kan veririm gerçekten çok şaşırtıcıBi arkadaş daha böyle öğrendi sanırım başka formda görmüştüm bebiş vardı olabilir mi olabilir kuzum başka bi testle destekle istersen inşallah vardır
Kız bu pembiş çıkmış. Bu bozuk testlerde gölge gibi çıkınca sıkıntılı oluyor ama böyle pembe çıkıp gebe omlayanı görmedim ayyy çok heyecan yaptım.Eldeki sahte testleri bitirmeye çalışıyordum acaba sizce bozuk saatin günde iki kere doğruyu gösterdiği gibi bu da doğru olabilir mi? Hahxhajxja üstteki 2 gün öncenin alttaki az önce yaptım
herkesin yapısına göre farklı oluyor demekkiBende tam tersi kabızlık var canım
Strip böyle çıktı ama beybi sanırım diğeri sahte dpo 12. Gündeyim ateşim de 36.9Kız bu pembiş çıkmış. Bu bozuk testlerde gölge gibi çıkınca sıkıntılı oluyor ama böyle pembe çıkıp gebe omlayanı görmedim ayyy çok heyecan yaptım.
Bu da mı ilk idrar? Benim ilk idrar ve gün içinde yaptığım aşırı fark ediyordu.Strip böyle çıktı ama beybi sanırım diğeri sahte dpo 12. Gündeyim ateşim de 36.9