- 8 Mayıs 2023
- 2.309
- 2.527
- 53
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #40.281
Hahasha bizde eşimle şehir dışına yerleştik herkesten uzak olsun diyegelse de değerlendirin canım nolacakhem belki kaçak göçek daha verimli olur
Rabbime şükrettiğim konulardan biride kayınvalidemin bize çok ekstrem bir durum olmadıkça gelmemesikadın evinden çıkıp başka yerde kalmıyor asla. 5 yıllık evliyim daha bir gün kaldı cınım benim
Gel bir sarılayım sanaHahasha bizde eşimle şehir dışına yerleştik herkesten uzak olsun diyeama gel gör ki hem abisi hem annesi babası buraya taşınmaya karar verdi
Evet ya yetişemiyoruz artıkOvu testim de geldi bu ay innovita aldım her ay artıyor zalımın fiyatı yaaaa.
Oh kolay gelsin bebişim burda 9 buçuk oldu uyurum birazdan benGebeşim benimbende ne yapayım işte yemek telaşesi falan can sıkıntısı vakit geçirmeye çalısıyorum
Sağol canım benim biz çok geç yemek yiyoruz ya eşim geç geliyo ya bende onu bekliyorum yanlış yıyemıyorumOh kolay gelsin bebişim burda 9 buçuk oldu uyurum birazdan ben
Aaa hiç gidememişsn ki sen adam gibi bi doktora. Bir doktor olacak ki seni takip edecek. Ama imkanlar kısıtlı anladığım kadarıyla orda. Üzüldüm yaa. Güvenilir bi doktor bulup onunla devam etmek çok önemli bu süreçte. Umarım gönlüme göre birileri gelir. Acaba o erkek doktordan randevu almak için aramak yerine direk hastaneye mi gitsen. Adet günüm bugün muayene olmam lazım desen almazlar mı ki araya ya. Biraz yırtıcı olmak gerekiyor böyle işlerde.Hayır ben geçen ay da istediğim doktora gidemedim ki. Ben özel Denizli hastanesine gidiyordum aslında bu sürece başladığımdan beri. Doktorum bir kadındı. Ama en son rahim filmimde hoşuma gitmeyen bir üslupta konuşma tarzı oldu mart ayıydı. Sonra bir daha o kadın doktora gitmeme kararı aldım. Aynı hastanede erkek bir doktor var ona gitmeye karar aldım. Ama bir türlü o zamandan beri denk getirip gidemedim çünkü adam hep dolu hep. Regl tarihime getiriyorum dolu oluyor. Randevu takvimini belli bir tarihe kadar açıyorlar mesela Şuan 20 eylüle kadar açık ama hepsi dolu. Bu ay arayıp aradan gitmek istedim. Ama ulaşamadım bağlanamadım çok yoğun. Geçen ay idaretenlik yan ilçedeki doktora gittim ben. Devlet hastanesi. Çatlatma iğnesi dahi yapmadı Progestan bile vermedi. İmkanlar sıkıntı.
Yaaaa sorma valla gelme haberini aldığımdan beri geriliyorum zaten bide tam yumurtlama zamanına denk geldi allahtan erken oldu sanırım yumurtlamaKv mi gelicek gecmis olsun
C life iyi diyorlar ama bence ınofolic yeter kuzum.Kuzum inofolic içiyorum. Çakşırım gelirken kırıldı yolda iadesi yapıldı yeniden aldım yeniden yolda inşallah sağsalim gelir. Eşime de çakşır içireceğim keçiboynuzu özü içireceğim. Ya benim bir de şu macunlardan alasım var ama piyasadaki macunlara güvenemiyorum
Vallahi kıskandım şuangelse de değerlendirin canım nolacakhem belki kaçak göçek daha verimli olur
Rabbime şükrettiğim konulardan biride kayınvalidemin bize çok ekstrem bir durum olmadıkça gelmemesikadın evinden çıkıp başka yerde kalmıyor asla. 5 yıllık evliyim daha bir gün kaldı cınım benim
Hep olmadik zmanlarda kv gelir sen isini garantiye al yinedeYaaaa sorma valla gelme haberini aldığımdan beri geriliyorum zaten bide tam yumurtlama zamanına denk geldi allahtan erken oldu sanırım yumurtlama
Hayırlı olsun kuzumKızlar günaydınilk 4 dakikada böyle oldu artık iğne etkisi değildir kesin dimi ay ellerim titriyo inanamıyorum
Eki Görüntüle 3295516
Lütfeeeen yumurtalarına iyi gelecek şeyler ye iç bu ay birlikte görücez pembe çizgileriiiiiO zaman bende öyle deniyim bi yarın ya bakalım nasıl olucak
ovü testi de almadım bu ay ateş takibi yapayım diye artık cumartesiye kadar aralıksız yapayım diyorum sonrasında kaçak göçek yapabilirsem kısmetimeHep olmadik zmanlarda kv gelir sen isini garantiye al yinede
Var canım varGünaydın kızlardünden bugüne test böyle sizce koyulaşma var mı soldaki dün yaptığım
Elimden geldikçe uğraşıyorum bitanem inşallah görücezLütfeeeen yumurtalarına iyi gelecek şeyler ye iç bu ay birlikte görücez pembe çizgileriiiii
Evet canım kan da verdim hamileyim şükürHayırlı olsun kuzumçok koyu bence iğnenin etkisi geçmiş çoktan
Sansa artik canim ay insallah bu ay bizim ayimizdirF
ovü testi de almadım bu ay ateş takibi yapayım diye artık cumartesiye kadar aralıksız yapayım diyorum sonrasında kaçak göçek yapabilirsem kısmetime
Beni unutmak gibi bi hata yapma sakın
Açtım başlığıAynen bebeğim bakalım herkes ne düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?