- 1 Nisan 2022
- 12.879
- 15.616
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #38.841
Oooo bebiş büyüyor MaşAllahMeriba biz geldiiikk
@IADKmelisaa93 A Afratafrac @melegim can @edahandro @fnd_50 Niqu golden-snitch @tweeetyyy Zumruduanka96 @Merve3553 @hamileyimmmm ve aklıma gelmeyen bebişlerim
Günaydın balım çok mantklı dediklerinsevgipıtırcığı çok iyii fikir, kabul edilse güzel olur ama sona 96 da olsuno olmazsa bile, şanslı96, dinç96 , neşeli96 tarzı olabilir sondaki 96 ya dikkatinizi çekerim hem 96 dan dolayı senin kim olduğunu hatırlamaları kolay olacaktır
Hoşgeldiniz ay ay uyanır uyanmaz güzellikler görmek ne güZelmişşşşMeriba biz geldiiikk
@IADKmelisaa93 A Afratafrac @melegim can @edahandro @fnd_50 Niqu golden-snitch @tweeetyyy Zumruduanka96 @Merve3553 @hamileyimmmm ve aklıma gelmeyen bebişlerim
Koyulaşmış dimi bi tek bana öyle gelmiyorAyyy cok guzel koyulasmis
Masallah çok çok güzel Allahım çok sevındım kuzumMeriba biz geldiiikk
Teşekkür ederim canım ovulasyon testi yapmamıştım bu ay o yüzden kaçıncı günde olduğumu bilmiyorumHatırlı olsun canımm kaçıncı gün test yaptın
Ayy maşaAllah kuzumaMeriba biz geldiiikk
Darısı tüm bekleyenlere olsunHayırlı olsun canım güzel haberle başladık
Koyulasmis tabi kuzumKoyulaşmış dimi bi tek bana öyle gelmiyor
Yaaa aminn inşallah kuzumÇok güzel koyulasmiiissssıkı sıkı tutunsun inşallah
Hayranım istediğini elde eden başarısını kanıtlamış kadınlaraÜzülme, İnşallah bir dahaki sefere sağlıklı gebelik haberi verirsin bizeBen 42 yaşındayım, 40 yaşında evlendim hiç çocuğum yok... Profesör ünvanım geldi bir baktım, herkesin yuvası çocuğu var, ama benim sadece kariyer... Öyle hızlıca evlilik kararı alıp evlendim 2 yıldır çocuk için uğraşıyoruz, inana her adet olduğumda yüreğim parçalanırdı, ama artık diyorum ki çok şükür yumurtam var ve halen rutin adet oluyorum. Demekki çocuğum da olabilir Ekim ayına kadar böyle doğal deneyeceğim, olmazsa tüp bebek deneyeceğim
Darısı başına olsun kuzum benim sizler de böyle uyanırsınız inşallah bu ayHoşgeldiniz ay ay uyanır uyanmaz güzellikler görmek ne güZelmişşşş
Evet canım yumurtlama başlamış ateşin yükseldiğinde çatlamış olacakKızlar günaydın , Ben bu ay ilk kez ateş takibi yapıyorum bugün benim döngümün 11.günü yumurtlama olduğunda yada çatlama geldiğinde vücut sıcaklığındüşüyor mu yükseliyor mu yardımcı olabilir misiniz rica etsem Eki Görüntüle 3295978
Pembe test görmek de varmışAyy maşaAllah kuzumane güzel koyulaşmış
Ben senin yerinde olsam “baharda yeşiller” koyarımGü
Günaydın balım çok mantklı dediklerin
Bugün gitsen bile regl olunca gel der canım regl olmadan gitmenin bir manası yok şu an, biraz bekle istersenKizlar malesef bata 3 gun var hala negatif olsa cikardi heralde diye dusunuyorm vakit kaybetmeden kadin doguma gitmek istyorm bugun randevu alabilirsem gidecegim
Hayır hayır sakın kötüyü çağırma hep pozitif ol, kötü bir sey aklıma getirmemeye çalışıyorum ben de. Annelik hep bir endişe haliymis gerçekten daha bebis gelir gelmez endiselri de geliyor. Hep pozitifizYaaa aminn inşallah kuzumçok korkuyorum anlamadığım bi şekilde. Sabah tekrar test yapıcam diye heyecandan dünü zehir ettim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?