- 25 Şubat 2020
- 1.020
- 842
- 73
- Konu Sahibi Afratafrac
- #38.881
Yaptim kuzum maalesef negatif ekime kaldim olsun hayırlı zamanda gelir inşallahYaptın mı canım test
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptim kuzum maalesef negatif ekime kaldim olsun hayırlı zamanda gelir inşallahYaptın mı canım test
Oyy maşallah canım senden çok dua istiyorum hanilelerin duası kabul olurmuş inşallah vizede nasip olurGünaydın güzel teyzelerim. bir maşallahınızı alırım. Doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Darısı bebek bekleyen herkesin başına inşallah.
Eki Görüntüle 3295983
Eşine söyle sperm testi versin bakalım, kendinde ne kadar iş varmış!!! Leylacım, hiç bir kadın bu şekilde konuşmayı hakketmiyor!Eşim
Eşim sende iş yok dedi. Senin çocuğun olmaz dedi. Çok üzüldüm.
MaşaAllah kuşuma sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah canım benim ay ben teyzoş oluyorum hemde kaç tane yeğenim var sayısını bilmiyorumGünaydın güzel teyzelerim. bir maşallahınızı alırım. Doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Darısı bebek bekleyen herkesin başına inşallah.
Eki Görüntüle 3295983
Kötü düşünme canım burada tüm hamileler regl ağrısı yaşadılarGünaydın kızlar bugün adet günüm. birkaç gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor ama sevinemiyorum sanki bunu da kaybedecek gibiyim geçen sefer adet günümde lekelenmeler başladı öyle de gitti. bugünde her an kanama gelecek gibi hissediyorum ve kasıklarımda baya ağrı var. İnşallah bu sefer sağlıkla devam eder hamileliğim.
Kasık ağrısı yaşıyor musunuz hamiş arkadaşlarım
maşallah annesi gözümüzü gönlümüzü açtın sabah sabah hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah.kese göründü o zaman.peki kalp atışı?Günaydın güzel teyzelerim. bir maşallahınızı alırım. Doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Darısı bebek bekleyen herkesin başına inşallah.
Eki Görüntüle 3295983
Gözün aydın canımGünaydın güzel teyzelerim. bir maşallahınızı alırım. Doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Darısı bebek bekleyen herkesin başına inşallah.
Eki Görüntüle 3295983
2 de olur 5te canım. Hangisi uygunsaKuzum 3 ve 4 gunu hafta sonuna geliyor eger gununde adet olursam sorn olurmuki 2 veya 5 de gtsem
Maşallah kuzumGünaydın güzel teyzelerim. bir maşallahınızı alırım. Doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Darısı bebek bekleyen herkesin başına inşallah.
Eki Görüntüle 3295983
Ara ara yazdım dün soran arkadaşlara tekrar yazayım adetin 20.gününde başladı ufak ufak kasık ağrısı hep sol tarafta ama, bel ağrısı çok şiddetli ve en belirleyicisi bence baş ağrısı. Bugün 25.gündeyim dün sabahtan beri göğüs hassasiyeti var bi ağırlık var aşağı çekiyor sanki koltukaltıma doğru ağrıyor ara ara. İki gündür de uyku hali var. Umarım yardımcı olabilmişimdirhayırlı olsun canım çok güzel koyulaşmış maşallah.Bu ay ben de ovülasyon yapmadım bakalım.Belirtilerini anlatmış mıydın tam hatırlayamadım.nelerdi belirtilerin aydınlat bizi
Ohhh ohhh maşallah sağlıkla artsın inşallahMeriba biz geldiiikk
@IADK melisaa93 A Afratafrac @melegim can @edahandro @fnd_50 Niqu golden-snitch tweeetyyy @bitkin96 @Merve3553 @hamileyimmmm ve aklıma gelmeyen bebişlerim
Test almamıştım bu ay valla kaçırıcam diye korkudan zaten 6.günden beri değerlendiriyorum hemen hemen her gün Çok teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğin için ölçmeye ve değerlendirmeye devam o zamanEvet canım yumurtlama başlamış ateşin yükseldiğinde çatlamış olacak Sen değerlendir.yalnız bunun kesinleşmesi için 3 gün ateşinin daha yüksek olması gerekiyor. Bu sadece öngörü. Ovülasyon testin varsa yap kesinleştir
İnşallah çok güzel çıkacak sonuçların canımKızlar bu arada geldiler kan aldılar 5 güne cevab çıkıcakmışhemşire diyor titriyorsunuz anlatdım sebebini doktorun ismini söyleyince hemen tanıdı tabi..işte bize kaldı beklemek
Amin canım AminAynen öyle bende hep diyorum kendime Allah yaşadıklarımızı gördü bu bebişi bize nasip edicekRabbim hayırla sonuçlandırsın İnşAllah Ben her şeyin çok güzel olacağına inanıyorum. Çok sabrettin çok gözyaşı döktün. Rabbim hepsini görüyor. Hayırla nasip olacak İnşAllah
O bende de ilk hafta oldu başka testler de yaptım hep beta verince daha inandırıcı oluyorİnanamıyorum sanırım ben. O kadar inandırmışım ki kendimi negatif görmeye, şimdi yok yaa testte falan sorun vardır diyorum
Amin canım Aminİnşallah çok güzel çıkacak sonuçların canım
Oyyyyy maşallah ona kalp atışı da duyuldu mu kuzum detay ver bize detaysız tatmin olmuyoruz biliyosunGünaydın güzel teyzelerim. bir maşallahınızı alırım. Doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Darısı bebek bekleyen herkesin başına inşallah.
Eki Görüntüle 3295983
Ay ay masallah çok sevindim herseyin yolunda olmasına hep böyle sorunsuz ilerler inşallah
Aynen canım Sık ilişki oluyorsa ovülasyon testine gerek yok o zamanTest almamıştım bu ay valla kaçırıcam diye korkudan zaten 6.günden beri değerlendiriyorum hemen hemen her gün Çok teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğin için ölçmeye ve değerlendirmeye devam o zaman
2.günü de gidebilirsin canımYa reglinin 3 ve 4 du haftasonuna denk geliyor kacinda cagiriyor acaba hormon icin