- Konu Sahibi Afratafrac
- #38.861
Yaptın mı canım testBazen unutuyorm sabah tuvalete gidyorminşallah unutmam bu sefer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptın mı canım testBazen unutuyorm sabah tuvalete gidyorminşallah unutmam bu sefer
Amiiin bebeğimPembe test görmek de varmışinşallah en yakın zamanda sen de göreceksin hep duamdasın
![]()
hayırlı olsun canım çok güzel koyulaşmış maşallah.Bu ay ben de ovülasyon yapmadım bakalım.Belirtilerini anlatmış mıydın tam hatırlayamadım.nelerdi belirtilerin aydınlat biziPembe test görmek de varmışinşallah en yakın zamanda sen de göreceksin hep duamdasın
![]()
Masallah çok çok güzel Allahım çok sevındım kuzum![]()
Teşekkür ederim kızlarKoyulasmis tabi kuzum![]()
Ya reglinin 3 ve 4 du haftasonuna denk geliyor kacinda cagiriyor acaba hormon icinBugün gitsen bile regl olunca gel der canım regl olmadan gitmenin bir manası yok şu an, biraz bekle istersen
Kuzum bende ovulasyon yapmadim. Bugün gidip almayi düşünüyorum bikac gune olacak gibi ama takvime uyg. Göre mi degerlendirdiniz:) yada yumurtlama haftasini miTeşekkür ederim canım ovulasyon testi yapmamıştım bu ay o yüzden kaçıncı günde olduğumu bilmiyorum
Hayır bugün gitme boşuna gidersin. Reglinin 2. Yada 3. Günü aile hekimliğinde hormon testi yaptır 4. Yada 5. Gün sonuçlarınla birlikte git doktora. Eğer aile hekimliğinde hormon testi yapılmıyorsa 3. Gün git doktora. Hem hormon testi yapar hemde rahmine bakar. Bugünlerden önce gitsende boşuna gidersin canımKizlar malesef bata 3 gun var hala negatif olsa cikardi heralde diye dusunuyorm vakit kaybetmeden kadin doguma gitmek istyorm bugun randevu alabilirsem gidecegim
Maşallah bebisimiz buyuyorGünaydın güzel teyzelerim.bir maşallahınızı alırım. Doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Darısı bebek bekleyen herkesin başına inşallah.
Eki Görüntüle 3295983
İnanamıyorum sanırım ben. O kadar inandırmışım ki kendimi negatif görmeye, şimdi yok yaa testte falan sorun vardır diyorumHayır hayır sakın kötüyü çağırma hep pozitif ol, kötü bir sey aklıma getirmemeye çalışıyorum ben de. Annelik hep bir endişe haliymis gerçekten daha bebis gelir gelmez endiselri de geliyor. Hep pozitifiz![]()
İnşallah kuşum iyi düşün iyi olsunnGünaydın kızlar bugün adet günüm. birkaç gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor ama sevinemiyorum sanki bunu da kaybedecek gibiyimgeçen sefer adet günümde lekelenmeler başladı öyle de gitti. bugünde her an kanama gelecek gibi hissediyorum ve kasıklarımda baya ağrı var. İnşallah bu sefer sağlıkla devam eder hamileliğim.
Kasık ağrısı yaşıyor musunuz hamiş arkadaşlarım
Bencede çektir canım için rahat eder. Varsa bir tıkanıklık açılırKozlar bu ay rahim filmi çekilmeye karar verdim artık bu kadar zaman denemeye rağmen olmuyorsa muhakkak vardır bir sorun diye düşünüyorum artık
Kuzum suan hamis değilim ama ilk gebeligimde 3 ay kasik agrim oldu doktor normal bebek tutunuyor rahim buyuyor demistiGünaydın kızlar bugün adet günüm. birkaç gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor ama sevinemiyorum sanki bunu da kaybedecek gibiyimgeçen sefer adet günümde lekelenmeler başladı öyle de gitti. bugünde her an kanama gelecek gibi hissediyorum ve kasıklarımda baya ağrı var. İnşallah bu sefer sağlıkla devam eder hamileliğim.
Kasık ağrısı yaşıyor musunuz hamiş arkadaşlarım
Maşallah minigimeeGünaydın güzel teyzelerim.bir maşallahınızı alırım. Doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Darısı bebek bekleyen herkesin başına inşallah.
Eki Görüntüle 3295983
Yaa maşallah sağlıkla büyümeye devam etsin minikGünaydın güzel teyzelerim.bir maşallahınızı alırım. Doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Darısı bebek bekleyen herkesin başına inşallah.
Eki Görüntüle 3295983
Kuzum 3 ve 4 gunu hafta sonuna geliyor eger gununde adet olursam sorn olurmuki 2 veya 5 de gtsemHayır bugün gitme boşuna gidersin. Reglinin 2. Yada 3. Günü aile hekimliğinde hormon testi yaptır 4. Yada 5. Gün sonuçlarınla birlikte git doktora. Eğer aile hekimliğinde hormon testi yapılmıyorsa 3. Gün git doktora. Hem hormon testi yapar hemde rahmine bakar. Bugünlerden önce gitsende boşuna gidersin canım
Rabbim hayırla sonuçlandırsın İnşAllahKızlar bu arada geldiler kan aldılar 5 güne cevab çıkıcakmışhemşire diyor titriyorsunuz anlatdım sebebini doktorun ismini söyleyince hemen tanıdı tabi..işte bize kaldı beklemek
![]()