- 14 Temmuz 2023
- 596
- 351
- 18
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #38.821
Evet kuzum haklısın anladım bebeğim İstanbul Avrupa tarafında olsaydın çok güzel bir dr önerım olacaktıHenüz gitmedim canım, dr'uma mesaj attım duruma göre hareket edicem. Randevuları full görünüyor bir de izinde gibi geldi bana bakalım hayırlisi duruma göre başka birinden Rand alabilirim
Evet kuzum haklısın doğru söylüyorsunCanım daha çok yeni ve görülmemesi normal. 5. haftayı doldurup 6-7 haftalık daha iyi olur görmek için
Hatta tekrar kan vererek takip edeyimmi dedim ona da gerek yok dediKuzum ben 5. Haftanın içindeyim son adete göre daha doktora gitmedim kese için bugün beta veriyorum çıkan sonuca göre perşembe yada cuma günü gidecegim 4+1 de gözükmez zaten kuzum doktoramı gittin
Doktorumdan memnunum aslında canım, epeyi bir hastası oluyor bazen zorlanıyorum randevu bulmakta. Kendisi çağırdığı zaman randevu olmasa bile oradan alabiliyorum cevap bekliyorum o yüzdenEvet kuzum haklısın anladım bebeğim İstanbul Avrupa tarafında olsaydın çok güzel bir dr önerım olacaktı
Canım bana da önerirdi misin doktorumu değiştirmek istiyorumEvet kuzum haklısın anladım bebeğim İstanbul Avrupa tarafında olsaydın çok güzel bir dr önerım olacaktı
Sen gittin mi dr'a canım? Biraz erken değil mi?Hatta tekrar kan vererek takip edeyimmi dedim ona da gerek yok dedi
Geliyorrr kuzummm
Canım avcılar Murat Kölük hastanesinde Nurhan Kahraman var gerçekten mükemmelCanım bana da önerirdi misin doktorumu değiştirmek istiyorum
Sağol tatlımmŞampiyon olduuukkkkvoleybolda sultanlar kazandı. Avrupa şampiyonu olduk.... tüm çatlama tarihi yaklaşanları zafer kutlamalarına uğurluyoruzzz, haydi kızlar almadan gelmeyin esen-ruzqar Zumruduanka96 ve tüm kızlar
Evet aşkım erken daha beklemem gerekıyormus Artk beklıcem bana tekrar kan vermene de gerek yok dediSen gittin mi dr'a canım? Biraz erken değil mi?
Ayyy cok guzel koyulasmisMeriba biz geldiiikk
IADK melisaa93 A Afratafrac melegim can edahandro fnd_50 Niqu golden-snitch tweeetyyy Zumruduanka96 Merve3553 @hamileyimmmm ve aklıma gelmeyen bebişlerim
Hatırlı olsun canımm kaçıncı gün test yaptınMeriba biz geldiiikk
IADK melisaa93 A Afratafrac melegim can edahandro fnd_50 Niqu golden-snitch tweeetyyy Zumruduanka96 Merve3553 @hamileyimmmm ve aklıma gelmeyen bebişlerim
Evet evet çok erken daha sabırla bekle kanaman olmadığı sürece sorun yok zaten :)Evet aşkım erken daha beklemem gerekıyormus Artk beklıcem bana tekrar kan vermene de gerek yok dedi
Hayırlı olsun canım güzel haberle başladıkMeriba biz geldiiikk
Çok güzel koyulasmiiisssMeriba biz geldiiikk
Üzülme, İnşallah bir dahaki sefere sağlıklı gebelik haberi verirsin bizeAdet oldum.
Aramiza hoş geldin canimSelam kızlar26 yaşındayım bende gebelik planlıyorum kısmet olursa inşallah ilk bebeğim olacak adetimin gecikmesini beklemeli miyim sizce test yapmak için çok sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?