- 3 Şubat 2022
- 1.226
- 2.410
- 83
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #38.261
Kolay gelsin canım ama dikkat et ağır kaldırma. Kaytarmaya bak senGerçekten öyle canım. Hiçbir şey yokmuş gibi annem teyzem falan konserve yapıyoruz bağırmak haykırmak istiyorum ama sabret diyorum kendime. Biraz daha emin olayım kimseyi boşuna heveslendirmeyeyim diyorum şimdi. Haftaiçi kan verdikten sonra doktoruma yazayım en iyisi. Gel derse giderim artık
Annemler yazın şehir dışında oluyor arada geliyorlar geçen bizdelerdi çok zor tuttum eşim sakin ol şimdi değil diyip durduGerçekten öyle canım. Hiçbir şey yokmuş gibi annem teyzem falan konserve yapıyoruz bağırmak haykırmak istiyorum ama sabret diyorum kendime. Biraz daha emin olayım kimseyi boşuna heveslendirmeyeyim diyorum şimdi. Haftaiçi kan verdikten sonra doktoruma yazayım en iyisi. Gel derse giderim artık
Amin inşallah kuzum darısı da tüm isteyenlere olsun inşallahRabbim kucağına almayınasip etsin bitanem
Bence yarın da yap. Herkesin ki aynı olmuyor. Testin varsa tekrarla daha sağlıklı olur.Kizlar bata 4 gun var test yaptim negatif sizce yarın tekrar yapsammi yoksa bugun olsa cikarmiydi
Peki yumurta rezervi düşüklüğü nasıl anlaşılıyor.? Ben direk duphaston ile regli olup yumurtlamamı takip edip değerlendirdik. Bir de klomen kullanmıştım yumurtlamadan önce .Evet beklemek strese sokuyor ama akışına bırakmak lazım aslında düşündükçe olmuyor . Benim 6 eylülde olmam lazım normalde geçen ay 8 inde olmuştum kimyasal gebelik dedi o gün kanamam başlamıştı. Birde benim yumurta rezervim düşük çıktı o yüzdende ister istemez stres yapıyorum
Kuzum 3+2 görünüyor sat’a göre. Doktora gitmek için erken olmaz mı?Bebeğimmmmmm hafta içi bi doktora görün istersen içimiz rahat eder belki.bende öyle yapıcam
6 aydır yumurta takibi yapıyoruz duphaston kullanmadım hiç ne için kullanılıyorPeki yumurta rezervi düşüklüğü nasıl anlaşılıyor.? Ben direk duphaston ile regli olup yumurtlamamı takip edip değerlendirdik. Bir de klomen kullanmıştım yumurtlamadan önce .
Zaten istediğimizi bildikleri için her an hamileymişim gibi yaklaşıyolar sağolsunlar. Dün saçımı kestiricem diyordum teyzem hamile olabilirsin kestirme diye takıldı banaKolay gelsin canım ama dikkat et ağır kaldırma. Kaytarmaya bak sen
Ben de aileme yeni söyledim. Dediğin gibi heveslendirmek istemedim. İnşallah herşey yolunda gidecek
Çok normal kuzum ama inan bebeğin seninleKuzummmm çok sağol hala kabullenemedim durumu
Bi kac gundur yaziyorum testimi atiyorum kimse yazmiyor ortami germek gbi bi amacim yok ama yani bende merak ediyorim.4 gun kala test yaptm negatif cikti. Ama cok garip sekilde bel agrim var acaba test yapmaya devam etsemmj 4 gunde olsa cikarmiydiHamilelik haberi var ve herkes onun sevincini paylaşıyor canım, sorun görülmemiş olabilir, gerilmene gerek yok. Ne sormustun biliyorsam yanıtlamaya çalışayım
Gül canım gül tadını çıkartZaten istediğimizi bildikleri için her an hamileymişim gibi yaklaşıyolar sağolsunlar. Dün saçımı kestiricem diyordum teyzem hamile olabilirsin kestirme diye takıldı banaher ay bu muhabbetler dönüyordu şimdi biliyorum ya olduğunu bıyık altından gülüyorum
Tamam kuzum üzüldüm ama ya pazartesi başlarız diyordum içmeye ulaşır diyordum ama nasip işteEdiyorlar kuzum zaten yazmışlar da. Sorun onlarda çünkü
Elinde fazla testin varsa 2 günde bir falan yapsan. Sonra en azından kese görülme vakti gitsen?Kuzum 3+2 görünüyor sat’a göre. Doktora gitmek için erken olmaz mı?
Ay iyi o zaman sevindim canım vallaTrendyol her şekilde para iadesi yapıyor canım üstüne bazen kupon verdiği de oluyor
Normalde 7 eylulde bat vardi ama 8-9 gun kala asiri bel ve adet agrisi suan 4 gun var ama agrim azaldi ama test yaptim negatif sizce yarin yapsammi olsaydi 4 gunde cikarmiydiCanım görülmemiş olabilir mesajın ben yardımcı olayım göremedim mesajını bir daha yazarmısın
Son adet tarihi ne zaman kuzuKuzum 3+2 görünüyor sat’a göre. Doktora gitmek için erken olmaz mı?
Sakin ol şampiyonNeden kimse cevap vermiyor sadece belli basli kisiler konusuyor herkesin destege fikre ihtiyaci var
Tamam tesekkur ederm yarinda deneyeyim ozman inşallah hayrlisyla olur sizn battan önce bel kasik agrisi varmiydu acaba adet agrisi gbiBence yarın da yap. Herkesin ki aynı olmuyor. Testin varsa tekrarla daha sağlıklı olur.
Bende tüm yazıları takip ediyorum 10/15 sayfa birikse bile okuyorum ama ne zaman bişey yazdam banada dönüş olmuyor konuşmalar gerçekten belli kişiler arasında dönüyor :/Neden kimse cevap vermiyor sadece belli basli kisiler konusuyor herkesin destege fikre ihtiyaci var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?