- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #38.241
Buraya girmeden önce hiçbir şey bilmiyormuşum zaten şimdi aklımdan bütün senaryolar geçiyor Rabbim sağlıklı ilerlemesini nasip etsin inşallahAllah istedi oldu kuzumDevam edicek hiç stres yapma benim yaptığımı asla sen yapma..çok okuma burda ben çok okudum çok stres yaptım
Yaaaa aşkımmmmm hamilesinnnnnn çok şükür Rabbime hadi hayırlı olsun çok çok çok sevindimKızlar. Elim ayağım titriyor. İlk 10 dakika hepsi. Şaka değil dimi doğru görüyorum dimi benIADK melisaa93 A Afratafrac @melegim can fnd_50 @edahandro @hamileyimmmm
Rica ederim canım inan bana çok iyi geliyorYaa ben hiç denemedim inşallah en kısa zamanda ben de yapacağımteşekkürler canım
Evet bu içten sevinme çok özel. Günüm sayende güzelleştiYaaa kuzum benim çok duygulandırdın beni. Birbirimize bu kadar içten seviniyor olmamız çok özel çok güzelhem benim vesilemle de enişte bey papara yemekten kurtulmuş
Testle takip edeceğim kuzum evet birkaç gün ben de. Şu anda heyecan korku şaşkınlık karmakarışığım her şey mevcut.
Karnım ve kasığım çok ağrıyor korkmayayım dimi
Ya oldum evet ama iki aydır bayağı azaldı ped dolmuyor lavaboda geliyor falan aslında bugün yoğun olmalı bekliyorum. Sanırım ilaçlardan azaldıKuzum naptın adet geldimi tam anlamıyla
Rabbim kucağına almayınasip etsin bitanemKuzummm teşekkür ederim darısı sizlere olsun inşallah
Evet kuzum doğal endişe etmeKızlar felaket bir kasık ağrım var hapşırınca bile bitşey batıyor sanki bebek yerleşmiş olabilir mi yapar mı böyle ağrı
Trendyol her şekilde para iadesi yapıyor canım üstüne bazen kupon verdiği de oluyor
Ediyorlar kuzum zaten yazmışlar da. Sorun onlarda çünkü
Kuzummmm çok sağol hala kabullenemedim durumuYaaaa aşkımmmmm hamilesinnnnnn çok şükür Rabbime hadi hayırlı olsun çok çok çok sevindim
Bebeğimmmmmm hafta içi bi doktora görün istersen içimiz rahat eder belki.bende öyle yapıcamKuzummmm çok sağol hala kabullenemedim durumu
Hamilelik haberi var ve herkes onun sevincini paylaşıyor canım, sorun görülmemiş olabilir, gerilmene gerek yok. Ne sormustun biliyorsam yanıtlamaya çalışayımNeden kimse cevap vermiyor sadece belli basli kisiler konusuyor herkesin destege fikre ihtiyaci var
Göğüslerde benim belirtim olmuştu ama hiç goguslerinde belirti olmayıp hamile olduğunu öğrenenleri de okumuştumKızlarrr benim yarın gebelik test günüm, ama karın ve bel ağrısı dışinda hiç gebelik belirtim yok. Göğüslerimde hiç belirti yok, çok hafif şiş var ama bunlar adet öncesi de olan belirtiler. Böyle olup gebelikte pozitif gören var mı aranızda canlarım?
Gerçekten öyle canım. Hiçbir şey yokmuş gibi annem teyzem falan konserve yapıyoruz bağırmak haykırmak istiyorum ama sabret diyorum kendime. Biraz daha emin olayım kimseyi boşuna heveslendirmeyeyim diyorum şimdi. Haftaiçi kan verdikten sonra doktoruma yazayım en iyisi. Gel derse giderim artıkEvet bu içten sevinme çok özel. Günüm sayende güzelleşti
Kurtuldu kurtuldu enişte
Çok normal hissettiğin duyguların.
İnsan emşn olamıyor, inanamıyor, sevinemiyor. Bir tandna uçmak istiyor çok gairp yani.
Yok yok korkma o ağrılarda belirti sonuçta. Arada adet olacakmışsın gibi sancın da olacak insanı korkutmuyor değil ama gelmiyor.
Sen dinlen bol bol. Yorma kendini hiç. Bu hafta içi gidersin olmadı doktora için rahat eder
Canım görülmemiş olabilir mesajın ben yardımcı olayım göremedim mesajını bir daha yazarmısınNeden kimse cevap vermiyor sadece belli basli kisiler konusuyor herkesin destege fikre ihtiyaci var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?