- Konu Sahibi Afratafrac
- #38.201
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selam ben 10. Gün yumurtlama gördüm bariz agrı da hissettim doktor erken çatlama kalitesiz olabilir filan dedi adetten 5 gün sonra yumurtlama olup hamile kalan var okudum kaç kişinin ama bi modum düştü yumurtlamada çok koyu olmuyor testte zaten kalitesizmi acebaMerhababen adet bitiminden 2 gün sonra pik gördüm. Daha önce takip etmiyorsan gününü belirlemek için mutlaka adet bitiminden hemen sonra test yapmaya başlayabilirsin.
Amin kuzum benim
İçerikleri çok iyi. Ama o fiyat ne öyleTakviye kuzum. Tüp bebek öncesi önerilen agrifertilin muadili diye biliyorum. Kendim için hazırladığım bi tablo var atıyorum. İmpryl ve maxijunonun içerikleri.
Amin canım cok tesekkür ederim.hepimize nasip olsun inşallahZ Zeynepnur123
Asdb
Canlarım sizleri de tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun![]()
Çok çok amin kuzum benim daha bi belirtim yok yumurtlamam yeni bitti hayırlısı ne zamansa o zaman olsunPikten iki gün sonra diyebilirim canım. Sanki yine yumurtluyor gibi sağ kasığım ağrıyordu. Hala da ara ara sağ kasığım ağrıyor. Sanki yumurtam çatlıyormuş gibi bir ağrı. Rabbim sana da sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah akabinde de sağlıkla bebeğini kucağına alıp büyüt inşallah![]()
Amin canım benim darısı tüm isteyenlerin başına kolaylıkla
Olsun kuzum etiketi boş ver senyaaa nasıl mutlu oldum ama
ben diyorum o ilaç bir mucize benim gibi zor hamile kalan kaldıysa sizlerde kalıcaksınız
Amin canım Amin
![]()
Geçen ayki döngümün başında başlamıştık kuzum o ilaca. O ay regl oldum. Dedim belki de bi sonraki aya etki edecek. Eşim kullanmaya devam etti bitirdi. Gerçekten de oldu
Aminnn canım çok sağol
Günaydınn ben yine bekleyemedim . 21 ağustos saat öğlen 1 de vuruldum bugun 13. Gün hala ilacın etkisimidirYok ertesi gününden 22 ağustosda vuruldum akşam 9 buçukta iğnemi bnmde 6 sında beklenen regl :) ne geçen ay kimysal gebelik heçirdin doktor reglin 1 hafta en az geçmeden test yapma dedi yoksa kimyasal gebelikleri gep görürsün dedi korktum bnde şimdi ne yapayım bilemedm :)
Çok teşekkür ederim bebeğimm sağlıkla gelsin minik mucizelerimizYaaa evet evet dogru görüyorsun hamilesin kuzum tebrik ederim saglıkla gelsin inşallah minnoşun çok sevindim![]()
Tüp bebek tedavisinde kullanılan bi ilaçmış kuzum. Kadın erkek kullanabiliyor kadında yumurtalara erkekte sperme iyi geliyormuş. Ben bikaç tane kullandkm kendi folik asitim bittiğinde. Eşim tamamını içti günde bi taneImpryl ne?
Evet daha önce hiç yapmadığım için herkes ovülasyon yap dedi 20’li olandan aldım ben de.Merhababen adet bitiminden 2 gün sonra pik gördüm. Daha önce takip etmiyorsan gününü belirlemek için mutlaka adet bitiminden hemen sonra test yapmaya başlayabilirsin.
Çok sevindim canım adına seninlede bu arada özelden konuştuk sonuç hamişsinGeçen ayki döngümün başında başlamıştık kuzum o ilaca. O ay regl oldum. Dedim belki de bi sonraki aya etki edecek. Eşim kullanmaya devam etti bitirdi. Gerçekten de oldu![]()
Anladım canım. İçeriği de güzelmiş gerçekten.Tüp bebek tedavisinde kullanılan bi ilaçmış kuzum. Kadın erkek kullanabiliyor kadında yumurtalara erkekte sperme iyi geliyormuş. Ben bikaç tane kullandkm kendi folik asitim bittiğinde. Eşim tamamını içti günde bi tane
Üzülürüm amaÇok sevindim canım adına seninlede bu arada özelden konuştuk sonuç hamişsin![]()
Nedenki kuzum?Üzülürüm ama![]()