- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #38.221
Yaaa kuzum benim çok duygulandırdın beni. Birbirimize bu kadar içten seviniyor olmamız çok özel çok güzelÇok iyi yaptın valla o kadar sevindim ki gözlerim doldu ya. Kahvaltı hazırlarken gördüm mesajını. O sırada eşime kızıyordum çok bulaşık çıkartıyor diye sonra snein haberi alınca ben gülmeye başladım küsemeden barıştık gene
Az kalsın patatese tuz diye çay atacaktım o kadar heyecanlandım ki...
Çok mutlu oldum çokkkk. İçimden nasıl geliyorsa öyle yap. Ben çok pimbirikli biri değilim biraz da garanticü olduğum için testle takip etmiştim. Lekelenmem olmasa doktora da hemen gitmezdim. Her ne kadar yerleşme olduğunu düşünsem de yine tedirgin olurum ona. İnşallah seninok yolunda gider herşey art arda doğururuz.
Canım kızlar inşallah sizde pozitifleir bir an önce görürsünüz. Duamda hep varsınız
İnşallah kuzummm çok teşekkür ederim
Canımmm çok teşekkür ederim
İnşallahhh canım
Hiçbiri yok bende şu an
Allah razı olsun canım çok sağolMerve3553 @Zeynepnur123 sağlıkla büyüsünler kuzular
O ozgeeeee1 @merve933 ve diğer hamiş kızlar gözünüz aydınsağlıkla gelsin bebişler
Aminn inşallah canım teşekkür ederimHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahh
Geçen aylarda da böyle bi muhabbet vardı da. İçimden gelecek gibi bişey demiştin. O aklıma geldiNedenki kuzum?
Hepsi var yaniKirpik karışması ve idrar kokması var bende canım baş dönmesinde var normalde tiroid hastasıyım zaten nabzım da hızlı atıyor arada
Uğurlu musun nesin kızzzÇok sevindim canım adına seninlede bu arada özelden konuştuk sonuç hamişsin
Evet canım. Çörek otunu da yaptım yine. Onu da geçen ay yapmaya başlamıştım ımpryl ile birlikte. Galiba bu aya etki ettilerAnladım canım. İçeriği de güzelmiş gerçekten.
Ola bilir kuzum ama bak dediğim gibi sayı azalıyor her ay kaç kızımız hamiş oluyor çok şükürGeçen aylarda da böyle bi muhabbet vardı da. İçimden gelecek gibi bişey demiştin. O aklıma geldi
Yaaa Cidde’nin ay nasıl sevindimKızlar. Elim ayağım titriyor. İlk 10 dakika hepsi. Şaka değil dimi doğru görüyorum dimi ben @IADK @melisaa93 A Afratafrac @melegim can @fnd_50 @edahandro @hamileyimmmm
Hafta ilerledikçe çıkıyordur o zamanHiçbiri yok bende şu anbenim en belirgin belirtim baş ağrısı oldu. Son 3-4 gündür bir anda baş ağrısı girmeye başladı. Hatta dün parol içecektim yoktu arveles iç dediler, nolur nolmaz içmeyeyim dedim. İyi ki de içmemişim. Baş ağrısından sonra da şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısı var.
Allah istedi oldu kuzumUğurlu musun nesin kızzzinşallah sağlıkla devam eder tek duam bu şu an
Kuzummm teşekkür ederim darısı sizlere olsun inşallahYaaa Cidde’nin ay nasıl sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?