- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
- #38.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim devlette 21 inde randevum varda öncesınde özel de bi kadın doğuma görünsem mi diyorumCuma gününe randevu aldım kuzum sen ?
Geçen ay sık idrara çıkma vardı sanıyodum ki hamileyimSık sık su iç canım. Enfeksiyon da genel olabiliyor deniyor. Varsa çabuk atlatırsın inşallah. Erken yumurtlama ihtimali de var ama bu ay için onu düşünme. Teste başlamasan da gün aşırı ilişkiye başlayın bir dahaki sefere adet bittikten sonra. Gerek kalmaz inşallah bu ay hamilelik haberi alırsın![]()
Yarın gidip ilacımı yazdırıcam inşAllah.Canım hazır daha yumurtlamadan olmadan idrar yollarında enfeksiyon çıktıysa tedavi olmanı öneririm kuzum. Adet dögün düzenli ise 9. Gün için geç kalıp kalmadıgını bilebilirsin kuzum büyük ihtimal geç degildir kuzum
O zaman yumurtlaman 12. 13. Günlere denk gelir. Bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktorum tek içimlik toz verdi hamile oldugum halde. Sende bu dönemde içersen yumurtlama olup döllenme olana kadar geçer inşalalh sıkıntı olmazYarın gidip ilacımı yazdırıcam inşAllah.
Hep döngüm sabit 26. Gün adet olurum düzenli.
Çok teşekkür ederim![]()
Evet beklemek strese sokuyor ama akışına bırakmak lazım aslında düşündükçe olmuyor . Benim 6 eylülde olmam lazım normalde geçen ay 8 inde olmuştum kimyasal gebelik dedi o gün kanamam başlamıştı. Birde benim yumurta rezervim düşük çıktı o yüzdende ister istemez stres yapıyorumAynı cümleleri banada kurdu doktorum . Dayanamayıp 3 gün önce yaptım . Sonuç negatif çıktı .
Eylülün 8 inde reglim . Beklemek biraz zorsizin ne zaman regli gününüz?
İnşAllah canım çok teşekkür ederim yardımın içinO zaman yumurtlaman 12. 13. Günlere denk gelir. Bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktorum tek içimlik toz verdi hamile oldugum halde. Sende bu dönemde içersen yumurtlama olup döllenme olana kadar geçer inşalalh sıkıntı olmaz
Amin canım inşallah darısı tüm isteyenlere
Takviye kuzum. Tüp bebek öncesi önerilen agrifertilin muadili diye biliyorum. Kendim için hazırladığım bi tablo var atıyorum. İmpryl ve maxijunonun içerikleri.Impryl ne?
MerhabaKızlar iyi geceler
Adetimin 9. Gününe girdim. 2 gün önce bitmişti ama ovülasyona başlayamadım. Yarın öğlen başlıycam. Yumurtlama olma ihtimali yoktur değil mi 2 gün içerisinde?
Birde idrar yolu enfeksiyonu oldum hamile kalmayı engeller mi?
Amin inşallah canım Allah razı olsunZ Zeynepnur123
Asdb
Canlarım sizleri de tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahhKızlar. Elim ayağım titriyor. İlk 10 dakika hepsi. Şaka değil dimi doğru görüyorum dimi benIADK @melisaa93 A Afratafrac
melegim can @fnd_50
edahandro @hamileyimmmm
canım dualarım senınle ınsallah duyacaksın o muthiş sesi... <3Günaydın güzel kızlarım. Maalesef artık çok aranızda olamıyorum. Bu ara çok iyi değilim. Ayakta duramıyorum sürekli yatmam gerekiyor. Artık her şeyi yiyemiyorum. Kusmalarım da başladı. Sürekli midem bulanıyor.
Önemli bir durumu olan bana özelden mesaj atarsa sevinirim. Ama genel sorularınızı buradan sorarsanız daha iyi olur, artık herkes her şeyi biliyor hemen yanıtlar birileri.
Yarın sabah nasipse ilk doktor randevumuz var, dualarınızı eksik etmezseniz çok mutlu olurum.İnşallah kalbinin attığını duyarız küt küt.
![]()