- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #38.161
Cuma gününe randevu aldım kuzum sen ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma gününe randevu aldım kuzum sen ?
Yaaaaaaa maşallah sanaKızlar. Elim ayağım titriyor. İlk 10 dakika hepsi. Şaka değil dimi doğru görüyorum dimi benIADK @melisaa93 A Afratafrac
melegim can @fnd_50 @edahandro @hamileyimmmm
Maşallah maşallah 5 gün varken böyle çıkmış ay me güzelAmin canım çok sağolsanırım 5 gün var ovulasyon testi yapmadım bu ay
Çoook sağol bebişim inşallah sağlıkla ilerlerYaaaaaaa maşallah sanatebrik ederim canım çok sevindimmmmmm
sağlıkla ilerlesin inşallah
![]()
İyi geldiğine sevindimCanım benim sağol kuzummm bu iyi geldi![]()
Olabilir böyle şeyler dert etme çok sevindim senin adına canım benimÇoook sağol bebişim inşallah sağlıkla ilerlerseni de etiketlemeyi unutmuşum heyecandan kusuruma bakma
![]()
Olsun kuzum etiketi boş ver senKuzum ben seni etiketlemeyi nasıl unuttum. Senin bana önerdiğin ımpryl sayesinde olmuş olabilir Allah bin kere razı olsun![]()
Canım benim dünden beri otururken sağ kasığımda ara ara batma oluyor yarın sabah test yapacağım benGünaydın güzel kızlarSizlerin de BAT tarihleriniz yaklaştı ne durumdasınız
@Pkolu_anneadayi @TOMURCUK_27 @hamileyimmmmbenaroz M melikebyhn12 @Leyla09 @Gul220
Yaaa evet evet dogru görüyorsun hamilesin kuzum tebrik ederim saglıkla gelsin inşallah minnoşun çok sevindimKızlar. Elim ayağım titriyor. İlk 10 dakika hepsi. Şaka değil dimi doğru görüyorum dimi benIADK @melisaa93 A Afratafrac
melegim can @fnd_50 @edahandro @hamileyimmmm
Kızlar adet çatlamadan 14 gün sonra mı geliyodu normalde bugün regl günüm ama çatlama adete 12 gün kala oldu yumurtlamam da iki gün sürmüştü adeti belirleyen yumurtlama günü mü çatlama günü müCanım benim dünden beri otururken sağ kasığımda ara ara batma oluyor yarın sabah test yapacağım ben
Bikaç gün daha beklersin o zaman canım erkekler kıpkırmızı arıyorKızzz 5 gün mü beklicem yok artıkçizgi azıcık daha koyulaştığında söyliym bence şimdi bugünkini anlamaz falan beni sinirlendirir
![]()
Yok canım. Dün negatif çıkınca yapmadım. Aslında kuruma çizgisi falan çıksaydı bugün de yapardım da belki bi ihtimal diye amaBugün test yaptın mı![]()
Impryl ne?Kuzum ben seni etiketlemeyi nasıl unuttum. Senin bana önerdiğin ımpryl sayesinde olmuş olabilir Allah bin kere razı olsun![]()
Kızlar rica etsem yardımcı olur musunuz?Kızlar iyi geceler
Adetimin 9. Gününe girdim. 2 gün önce bitmişti ama ovülasyona başlayamadım. Yarın öğlen başlıycam. Yumurtlama olma ihtimali yoktur değil mi 2 gün içerisinde?
Birde idrar yolu enfeksiyonu oldum hamile kalmayı engeller mi?
Çok iyi yaptın valla o kadar sevindim ki gözlerim doldu ya. Kahvaltı hazırlarken gördüm mesajını. O sırada eşime kızıyordum çok bulaşık çıkartıyor diye sonra snein haberi alınca ben gülmeye başladım küsemeden barıştık geneGüzel arkadaşııımmmbak geldim hemen arkandan gördün mü nasıl da dinledim sözünü
![]()
Canım hazır daha yumurtlamadan olmadan idrar yollarında enfeksiyon çıktıysa tedavi olmanı öneririm kuzum. Adet dögün düzenli ise 9. Gün için geç kalıp kalmadıgını bilebilirsin kuzum büyük ihtimal geç degildir kuzumKızlar rica etsem yardımcı olur musunuz?![]()
Sık sık su iç canım. Enfeksiyon da genel olabiliyor deniyor. Varsa çabuk atlatırsın inşallah. Erken yumurtlama ihtimali de var ama bu ay için onu düşünme. Teste başlamasan da gün aşırı ilişkiye başlayın bir dahaki sefere adet bittikten sonra. Gerek kalmaz inşallah bu ay hamilelik haberi alırsınKızlar rica etsem yardımcı olur musunuz?![]()
Canım, ben dün çatlamanın 10.günü test yaptım negatifGünaydın güzel kızlarSizlerin de BAT tarihleriniz yaklaştı ne durumdasınız
@Pkolu_anneadayi @TOMURCUK_27 @hamileyimmmmbenaroz M melikebyhn12 @Leyla09 @Gul220