- 14 Temmuz 2023
- 596
- 351
- 18
- Konu Sahibi Afratafrac
- #38.021
Teşekkür ederim bebeğim darısı en güzel şekilde hayırla başına inşallahÇok iyi canım hadi gözün aydın olsun çok sevindim![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim bebeğim darısı en güzel şekilde hayırla başına inşallahÇok iyi canım hadi gözün aydın olsun çok sevindim![]()
Evet canım erkene çekebilir. Ben de geçen ay 10. Gün yumurtladım. Promotil kulllanıyordum, ınofolicin başka versiyonu. Takipte kal kuzum9 gün kuzum bugün ınofolıc kullanıyorum ya sanırım erken olcak yumurtlama
Sabah yap kuzum. Sabah idrarıyla daha iyi görünür ve sadece 2-3 damla damlat. Yoksa bozuluyor , dağılıyor test. Umarım bebeğin seninledir canımHcg testi yarın bi daha yapıyım o zaman
Hadi inşallah bakalım ya inşallahhhhEvet canım erkene çekebilir. Ben de geçen ay 10. Gün yumurtladım. Promotil kulllanıyordum, ınofolicin başka versiyonu. Takipte kal kuzumbu ay o ay inşalllah
![]()
Oyy maşallahBebegım 41 di iki gün önce suan 141
İnşallah kuzum ben de çok teşekkür ederimTeşekkür ederim bebeğim darısı en güzel şekilde hayırla başına inşallah![]()
bu ay biz de ekleneceğiz aşkooooOyy maşallahhamişlerimiz çoğalıyor. Sağlıkla kucağına al kuzumm
![]()
Çatlamadan sonra Kaçıncı gün canım bugünNegatifBu ay pek umutlu değildim zaten
![]()
Bat a kaç gün var? Belki daha vakit vardır.NegatifBu ay pek umutlu değildim zaten
![]()
10.gün bugün kuzumÇatlamadan sonra Kaçıncı gün canım bugün
Gel biz maç yapalım tek kale deDün akşam yorgan atacaktım nerdeyse üstümebu akşam da yanıyorum. Yoksa 2.yumurtlama mı oldu? Beyim de maç izliyor ne yapıcam ben şimdi
![]()
Eylül olsun, bizim olsunNegatifBu ay pek umutlu değildim zaten
![]()
Yaaaaaa öyle miii diyosunnnbu ay biz de ekleneceğiz aşkoooomelisaa93
Yok canım bata 6 gün var ama, çatlamamın 10.günüBat a kaç gün var? Belki daha vakit vardır.
Sabah dene bir de bakalım. 10.gün erken olabilir bi de.Yok canım bata 6 gün var ama, çatlamamın 10.günü
İnşallah canım inşallahEylül olsun, bizim olsun![]()
Freely yapmışsın değil mi? O 10. Gün gösteriyor genelde ama belli de olMAZ Ümidini kaybetme kuzum..10.gün bugün kuzum
Ama gerçekten farkında olmadan çok odaklamışım kendimi pozitife neredeyse ağlamak üzereyim![]()
Kız yazdım ya sabah mı öğlen miydi geldi diye :) ateşim bana her zaman doğruyu söylerYaaaaaa öyle miii diyosunnn![]()
Hadi inşallah kıııızzgelsinnn bebişlerimiiiiizz. Bu ay dersimize daha iyi çalışacağız inşallah. Geçen ay da şahane çalışmıştık ama nasip değilmiş
bu ay mezun olacağııızzz
kemerleri bağlayın, sıkı tutunun, kalkış için hazırııızz , uçuyoruzzz
sizin regller gelmedi daha dimi?
melisaa93
fnd_50