- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 218
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
- #38.061
Canım umarım sağlıkla artar. Çok erken öğrendin muhtemelenKızlar allah için biri bana bişey yazsın işkiden 12 gün sora değerim 8 çıktı çok korkuyorum tekrsr kayıp olur mu diye
![Nazar amulet :nazar_amulet: 🧿](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f9ff.png)
![Nazar amulet :nazar_amulet: 🧿](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f9ff.png)
![Pregnant woman :pregnant_woman: 🤰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f930.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım umarım sağlıkla artar. Çok erken öğrendin muhtemelenKızlar allah için biri bana bişey yazsın işkiden 12 gün sora değerim 8 çıktı çok korkuyorum tekrsr kayıp olur mu diye
Hamilesin canım pozitif düşün pozitif olsun, endiselenmeni gerektirecek hiç bişey yok ki şu anKızlar allah için biri bana bişey yazsın işkiden 12 gün sora değerim 8 çıktı çok korkuyorum tekrsr kayıp olur mu diye
Kuzum naptın adet geldimi tam anlamıylaİyi yaptınsen ama gün aşırı değerlendir belli olmaz çekebilir öne. Önden sperm bulunsun içeride
Pikten iki gün sonra diyebilirim canım. Sanki yine yumurtluyor gibi sağ kasığım ağrıyordu. Hala da ara ara sağ kasığım ağrıyor. Sanki yumurtam çatlıyormuş gibi bir ağrı. Rabbim sana da sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah akabinde de sağlıkla bebeğini kucağına alıp büyüt inşallahCanım bu ağrıları ne zaman hissetmiştin
Hamilesin kuzum hayırlı olsun
Evet ben öyle anlamıştım çünkü diger aylar olmamıştı bendeKızlar sadece meme uçlarım hassas ve dolgun var mı gebelik belirtisinde bu? kasık ağrım var sayılırdı o da geçti sadece oturunca alt karnım özellikle sağ kısmında bir şey var hissi yaşıyorum başka bir belirtim yok :///
Hamilesin canim tebrikler
Yok ertesi gününden 22 ağustosda vuruldum akşam 9 buçukta iğnemi bnmde 6 sında beklenen regl :) ne geçen ay kimysal gebelik heçirdin doktor reglin 1 hafta en az geçmeden test yapma dedi yoksa kimyasal gebelikleri gep görürsün dedi korktum bnde şimdi ne yapayım bilemedm :)vurulduğun gündem mi sayıyorsun bi sonraki günden mi benimde 12. Gün bende 6 sında reglim :)
Canım kaç defa değerlendirdiğiniz önemli değil,önemli olan yumurtanla aynı döneme denk gelmesi, tek korunmasız ilişki ile hamile kalan oldu. O yüzden üzülme. Spermin içerde 4-5 gün hadi bilemedin 3 gün yaşadığını varsayalım geç döllenme vs olabilir. Sıkma canını belki 10. Gün senin için erkendir. Testi tekrarlarsın 2-3 gün sonraYaa amin inşallah canımm
Eşimede küsüm zaten şuan çünkü onu suçluyorum. Pek oralı olmadı bu ay, değerlendiremedik doğru düzgün. Olursa mucize olur diye dalga geçiyordu benimle 2 gün önce![]()
Ya inşallah canımCanım kaç defa değerlendirdiğiniz önemli değil,önemli olan yumurtanla aynı döneme denk gelmesi, tek korunmasız ilişki ile hamile kalan oldu. O yüzden üzülme. Spermin içerde 4-5 gün hadi bilemedin 3 gün yaşadığını varsayalım geç döllenme vs olabilir. Sıkma canını belki 10. Gün senin için erkendir. Testi tekrarlarsın 2-3 gün sonra
Gözün aydın canım..Lütfen aklına negatif şeyler getirme.. Daha önce ne yaşadın bilmiyorum ama korkunu hissettim. biz neye çok korkup odaklarsak onu kendimize çekip yaşama ihtimalini arttırıyoruz.. Gözlerini kapat,elini karnına koyup bebeğini derinden hisset. Karnının giderek büyüdüğünü ve sağlıkla bebeğini doğurduğun anları hayal etKızlar allah için biri bana bişey yazsın işkiden 12 gün sora değerim 8 çıktı çok korkuyorum tekrsr kayıp olur mu diye
güzel haberini alalım inşallah :) ve eşin de şok yaşarYa inşallah canımhırs yaptım, eşime inat inşallah pozitif çıkarfa mucizeyi görür diyorum
![]()
Sağol bitanem darısı hepinize inşallahBalımmm tebrik ederim maşallahhhh![]()
Sağol canım darısı hepinize inşallahGözün aydın canım maşallah çok sevindim sağlıkla al inşallah kucağına![]()
Yaa ben hiç denemedim inşallah en kısa zamanda ben de yapacağımKuran meali okuyorum da canım ondan bahsediyorduk rahatlatıyor çok iyi geliyor
Aynı cümleleri banada kurdu doktorum . Dayanamayıp 3 gün önce yaptım . Sonuç negatif çıktı .Yok ertesi gününden 22 ağustosda vuruldum akşam 9 buçukta iğnemi bnmde 6 sında beklenen regl :) ne geçen ay kimysal gebelik heçirdin doktor reglin 1 hafta en az geçmeden test yapma dedi yoksa kimyasal gebelikleri gep görürsün dedi korktum bnde şimdi ne yapayım bilemedm :)
6 sı demişsiniz .Aynı cümleleri banada kurdu doktorum . Dayanamayıp 3 gün önce yaptım . Sonuç negatif çıktı .
Eylülün 8 inde reglim . Beklemek biraz zorsizin ne zaman regli gününüz?