- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
- #38.041
Bi bakayımGel biz maç yapalım tek kale de![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi bakayımGel biz maç yapalım tek kale de![]()
Onu Allah bilir kuzum boşver takılma öyle ayrıntılara Allah hayırlısını versinİnşallah canım inşallah
Ama bu ay olmasını çok istiyordum çin takviminde kız gösterdiği için![]()
Evet canım freely yaptım.Freely yapmışsın değil mi? O 10. Gün gösteriyor genelde ama belli de olMAZ Ümidini kaybetme kuzum..
Çatlama günü hariç saydın değil mi canım gününü?
Örnek
1 Eylül peak
2 Eylül çatlamaysa
3 eylülü birinci gün olarak sayacaksın canım
Kız ben takip edemiyorum yazılanları ya da okudum unuttum, aklım gitti bu negatif testlerden sonra.Kız yazdım ya sabah mı öğlen miydi geldi diye :) ateşim bana her zaman doğruyu söylerdedi ki bugğn regl gelecek önlemini al dedim tamam ve bingo.
Çakşır kökü suyum ve ovulasyon testlerim pazartesi elime geçer. Pazartesi hastaneyi arayıp Salı için randevu rica edeceğim hep dolu![]()
Erken kuzum inşallah bir kaç güne göreceksin. İlla 10. Günde görülecek diye de birşey yokEvet canım freely yaptım.
21-22 Ağustos pikti
23 Ağustosta çatlama oldu 24 Ağustostan itibaren saydım kuzum.
Gerçi ilk hamileliğimde de 10.gün tam bu saatlerde yapmıştım negatifti. 11.gün yaptığımda pozitifi görmüştüm ama işte
Canım az önce tekrar yaptım normal kaset testle daha koyu çıktıcanim olabilir bence. Testin poztf gibi gorunuyor. Yarin sabah tekrarla istersen. Daha da koyulasirsa emin olursun
Başka bir markayla tekrar denedim az önce ve daha da koyu çıktııııııcanim olabilir bence. Testin poztf gibi gorunuyor. Yarin sabah tekrarla istersen. Daha da koyulasirsa emin olursun
Canım evet o test comfort day şimdi başka bir testle yaptım az önce daha da koyu çıktıCanım eğer bu test comfort days, prodoctor falansa bu çizgiyi çıkarıyor başka marka dene derim
Evet Salı günü doktora gideceğini okumuştum hatta sana yanıt yazmıştım görmedinKız ben takip edemiyorum yazılanları ya da okudum unuttum, aklım gitti bu negatif testlerden sonra.
İyi gel sarılalım o zaman bi turregldaş olarak. Benim de bugün geldi. Salı doktora gidiyorum inşallah. Gazamız mübarek olsun kuzum
![]()
Yaa amin inşallah canımmErken kuzum inşallah bir kaç güne göreceksin. İlla 10. Günde görülecek diye de birşey yokinşallah bir kaç güne pozitif haberini alırıZ
Hadi hayırlı olsun kuzum bebiş el sallıyorCanım evet o test comfort day şimdi başka bir testle yaptım az önce daha da koyu çıktı
Eki Görüntüle 3295488
Ay kız hiç görmemişim mesajını. Evet Çok heyecanlıymışşş gerçekten, herşeyimiz denk gelmişEvet Salı günü doktora gideceğini okumuştum hatta sana yanıt yazmıştım görmedinaynı gün gideceğiz çok heyecanlı dedim
tabi ben randevu ayarlayabilirsem
sarılalım aşkım sarılalım birbirimize iyi gelelim
![]()
Çok sağ ol bebeğim darısı isteyen herkesin başına inşallah dualarımdasınızOyy maşallahhamişlerimiz çoğalıyor. Sağlıkla kucağına al kuzumm
![]()
Yaaaa şaka gibi daha dün sabah kan testi 0.20 falan çıktıHadi hayırlı olsun kuzum bebiş el sallıyor![]()
Canım bir sürü arkadaşımız en az değerlendirdikleri çok önemsemedikleri ay hamile kaldı burda. Umarım sen de onlardan biri olursunYaa amin inşallah canımm
Eşimede küsüm zaten şuan çünkü onu suçluyorum. Pek oralı olmadı bu ay, değerlendiremedik doğru düzgün. Olursa mucize olur diye dalga geçiyordu benimle 2 gün önce![]()
Belki de çıkar daha herkesin erken çıkmıyor canım, yarın da bir dene benceGel biz maç yapalım tek kale de![]()
Gözün aydın canım maşallah çok sevindim sağlıkla al inşallah kucağınaÇıkmış kuzum çıkmışçok şükür yarabbim