- Konu Sahibi Afratafrac
- #37.981
Kız merve nerdesin
Merve3553
![Merve3553](/data/avatars/s/1087/1087095.jpg?1733921478)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee iyi kuzum o zaman eve geç yap bakalım hadi inşallahAslında beklememde kuzum, annemlerdeyim şimdi 1 saate geçicem eve onun bahanesiyle tutuyorum![]()
Burdayım balım sonuç çıkmış da daha e nabıza yansımadı az bekleyim yansımazsa arıcamKız merve nerdesinMerve3553
Hastanede verdin demi hastanenın lab sonuç kısmından bakBurdayım balım sonuç çıkmış da daha e nabıza yansımadı az bekleyim yansımazsa arıcam
Çıkmış kuzum çıkmışHastanede verdin demi hastanenın lab sonuç kısmından bak
Valla canım bu çok karışık banada birisi tek tek anlatmıştı zorla yapmıştım ingilizce oldugu için hiç anlamıyorumEki Görüntüle 3295453 Üye nasıl olucam canım oraya yazıyorum ama yesıl butona tıklanmıyor
Masallah annesi ne güzel artmışÇıkmış kuzum çıkmışçok şükür yarabbim
Kapatıp tekrar acınca oldu canım tesekkur ederimValla canım bu çok karışık banada birisi tek tek anlatmıştı zorla yapmıştım ingilizce oldugu için hiç anlamıyorum
Maşallah canım hadi gözün aydın bekledigimizden yüksel gelmiş saglıkla büyüsün minnoş annesiÇıkmış kuzum çıkmışçok şükür yarabbim
Oohhh çok güzelÇıkmış kuzum çıkmışçok şükür yarabbim
Çok sağol kuzum içim rahatladı artık rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin olmayan kızlarımda bu ay güzel haberler alsın inşallah Allahım şükürler olsun sana yarabbimMasallah annesi ne güzel artmış![]()
Sağol kuzum benim teşekkür ederim ayyyy duygulandım çokMaşallah canım hadi gözün aydın bekledigimizden yüksel gelmiş saglıkla büyüsün minnoş annesi![]()
Ayy gördüm gördüm kuzum darısı bana pazartesi bende verecem dördüncü günüm olmuş olacakMeleğimmmmmmmm çıktı sonuçmelegim can
Ayy çok güzel artmış ne güzel maşallah süperMeleğimmmmmmmm çıktı sonuçmelegim can
MaşaAllah maşaAllah çok güzel artmışÇıkmış kuzum çıkmışçok şükür yarabbim
Testin bile prensipleri varFreely zor ama çok hassas bir testkurallarına uyduğun sürece hamileysen erkenden gösteriyor
Dilini çözdük deneye deneyeTestin bile prensipleri var![]()
Amiiin canım inşallaaahÇok sağol kuzum içim rahatladı artık rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin olmayan kızlarımda bu ay güzel haberler alsın inşallah Allahım şükürler olsun sana yarabbim![]()