- Konu Sahibi Afratafrac
- #38.001
Maşallah kuzum benimmm çok şükürMeleğimmmmmmmm çıktı sonuç @melegim can
![Heart suit :hearts: ♥️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2665.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah kuzum benimmm çok şükürMeleğimmmmmmmm çıktı sonuç @melegim can
Amin kuzumMaşallah kuzum benimmm çok şükürsağlıkla devam etsin inşallahh
Beş-on dakika içinde oturuyor kuzum.Kızçeler bu ovu testinin kaçıncı dakkadan sonra baz alıyoduk
Test bozuk kuzum. Yinelersen daha anlaşılır olacak. Bi de HCG mi LH mi?Kızlar bi bakarmısınız durum nedir
15 iç dakka benim kuzum bugün yaptımBeş-on dakika içinde oturuyor kuzum.
Sağol kuzumMaşallah kuzum çok çok sevindimmm![]()
Balımmm tebrik ederim maşallahhhhSağol kuzumdarısı sana inşallah
![]()
Ateşin henüz yükselmemiş kuzum çatlamadan sonra üç yüksek ateş olmalıKızlar yumurtlama olmadı mı daha yaa 25 inde yumurtlama agrısı yasadım ama tablo çizgiyi cekmedi dahaEki Görüntüle 3295395
Çıktı mı kuzum yeni girdimBebegım iki gün önce kan vermiştim 41 çıkmıştı şimdi tekrardan verdim sonuç 1 saate çıkacak inşallah
Var daha peak'e kuzum. İki gün içinde peak olacak zannımca. Lakin benim böyle görüp, ertesi gün peak gördüğümde oldu. Takipte kalmalısın. Elinde test yeterince varsa sabah akşam yapabilirsin. Ben böyle çatlamaya yakın gün de üç yaptığım bile oluyor canımmm. Tam çatlama saatini yakalamak istiyorum. Sen kaçıncı günündesin?15 iç dakka benim kuzum bugün yaptım
İyi yaptınTeşekkür ederim çakşır suyu çörekotu kürünü yaptım ya belki erkene atmıştır diye korktum birde size sorayım dedim gidişattan anlarsınız diye tecrübelisiniz ya![]()
Test bozuk kuzum. Yinelersen daha anlaşılır olacak. Bi de HCG mi LH mi?
9 gün kuzum bugün ınofolıc kullanıyorum ya sanırım erken olcak yumurtlamaVar daha peak'e kuzum. İki gün içinde peak olacak zannımca. Lakin benim böyle görüp, ertesi gün peak gördüğümde oldu. Takipte kalmalısın. Elinde test yeterince varsa sabah akşam yapabilirsin. Ben böyle çatlamaya yakın gün de üç yaptığım bile oluyor canımmm. Tam çatlama saatini yakalamak istiyorum. Sen kaçıncı günündesin?
Hcg testi yarın bi daha yapıyım o zamanTest bozuk kuzum. Yinelersen daha anlaşılır olacak. Bi de HCG mi LH mi?
Bebegım 41 di iki gün önce suan 141Çıktı mı kuzum yeni girdim![]()
Çok iyi canım hadi gözün aydın olsun çok sevindimBebegım 41 di iki gün önce suan 141