- Emoji Skoru
- 12.047
- Puanlar
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
- #37.361
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım senden de güzel haberleri alacağız inşallahOo supermasallah canim cok guzel degerin
Ahahaha bence cok zekice1001 zorluklarla öğrendin ama değdi( kelime şakama gülün) maşaAllah maşaAllah çok güzel artmış
![]()
Ben de artik boyle sorunlar istiyorum hayatimdaEvet evet bir an önce ilk 3 ay bitsin rahatliyim istiyorum ben de![]()
Çocuk olayının her aşaması stresmis canım yapması ayrı dert sonrası ayrı dertBen de artik boyle sorunlar istiyorum hayatimda![]()
Aynen öyle canım ben ilkini doğurana kadar neler çektim sonundada erken doğurdumÇocuk olayının her aşaması stresmis canım yapması ayrı dert sonrası ayrı dert![]()
Benimki şu yönden diyor kuzum kendini strese sokuyorsun testlerle relax ol diyorAa evet iyi söyledin kuzum ben de ovu testi siparis edeyim. Ancak gelir. Gerci daha regl bile baslamadi ama.. en sıkıcı donem de bu sanirim. Neyse sabirliyiz bekleyecegizben de testlerimi evin muhtelif yerlerine sakliyorum ya. Esim gormesin diye. Bisey dedigi de yok aslinda ama
Bu arada muayene olmak istedgn doktor daha once gittigin bir doktorsa bence yanina git dogrudan yuzyuze konus canim. Randevu bulamadigini ama kendisine muayene olmayi cok istedigini guzel bir uslupla ifade edersen hic bir doktorun geri cevriecegini dusunmuyoru. Aradan bakiyorlar genelde. Daha once gitmedigin bir doktorsa da yapabilirsin ayni seyi tabi sadece digerinden ben sizin hastanizdim diye girersen isin kolaylasir.
Insallah Eylul bitmeden cift cizgileri göreceğiz![]()
Aynen kuzum çok şükür rabbimizeMakina gibi işliyor maşaAllah![]()
Tüh keşke ondan alsaydımEvet Satıcı yıldızlokman
Kocamı öpmek kocamı sevmek kocama sarılmak ajsjsjssjKocam yok kocam gitti. Şu an tek isteğim kocamı cimcirmek![]()
Bugün yarın pik görebilirsin canım, değerlendirmeye bugünden başla istersenMerhaba ilk kez ovülasyon takibi yapıyorum çizgi koyulaşmış gibi sizce yumurtlama yakın mı demek oluyor yorumlayabilirseniz çok sevinirim
Valla hala olmadim ama bugün yarın olurum gibi belirtilerden.. kktcde yaşamanın bı yani da yaz dönemi tüm ayı misafirlerle geçirdiğimizden pek umudum da yokKızlar ne durumdasınız? Regl olan ya da hamile olduğunu öğrenen var mı?
@Gizem2021 @royal5596 @Taranta babu @yelif10 @seloseymo52 @turuncummm @gunesin ezgisi @yenibirhayal @ValeraBoldi @Reydiya @ozuge @sed2 @mmelissaa @eylem91
edahandro @Smyrnasi @ilayasil U UstaOzlem @Linakiz
Kızlar sizlerin de BAT tarihleriniz yaklaştı ne durumdasınız?
@Conqueror123 @cns15 @kalburayuz @mirasanne @Keles6161
Aay bu sefer yapma stresss, ben de artık yapmamaya çalışıyorum, oncekinde çok paniktim de sonucu kötü oldu şimdi niyeyse daha iyi hissediyorum beta en azından bı tık rahatlattiAynen öyle canım ben ilkini doğurana kadar neler çektim sonundada erken doğurdum![]()
29 ağustos pik, 30 ağustos günü ikinci yaptığınız testte çatlamaEki Görüntüle 3294932 Selambu ay regl bitmeden ovülasyon testine başladım.Regl başlangıcım 22 Ağustos/ Bitiş 27 Ağustos. Erken yumurtluyorum sanırım 29 Ağustosta pik gördüm 30da çatlamış mı? Yorumlarsanız çok sevinirim
![]()
Aay evet artık sakin sakin pozitif stressiz bir şekilde geçmeli hamişliklerimizAay bu sefer yapma stresss, ben de artık yapmamaya çalışıyorum, oncekinde çok paniktim de sonucu kötü oldu şimdi niyeyse daha iyi hissediyorum beta en azından bı tık rahatlatti![]()
WauuwwAaay kızlar ebe yazdii çıkmış cikmiiis
1001 sonucum şu an![]()