- Konu Sahibi Afratafrac
- #37.381
Amin kuzum hepimizinki saglıkla devam etsin inşallahAy canım tebrik ederim maşallah sağlıkla decam etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum hepimizinki saglıkla devam etsin inşallahAy canım tebrik ederim maşallah sağlıkla decam etsin
Maşallah maşallah çok saglıkla ilerlicek inşallh kuzum darısıda bize bende pazartesi verecemAaay kızlar ebe yazdii çıkmış cikmiiis
1001 sonucum şu an
Kız kaçıncı gün çatlamadan sonra unutuyorumDoyamadım negatif görmeye şimdi yine yaptım
Önceki mesajda alıntılamamışım. Teşekkür ederim test konusunda acemiyim biraz günde 2-3 kez yaptım kaçırmamak için29 ağustos pik, 30 ağustos günü ikinci yaptığınız testte çatlama
Ah ya cok uzuldum cok ve butun kalbimle size saglikla cabucak gebelik diliyorumTeşekkür ederim çok çok kısa bir zaman olduğunu biliyorum ama doğuma 3 hafta kala bebeğimi kaybettim sonrasında genetik test yaptırdık şimdi 2 aydır deniyoruz sadece herkesin bekleme ve psikolojik dirayeti farklı benim malesef o kadar kuvvetli değil. Yaşım 32 olucak herşey vaktinde zamanında güzel diye düşünüyorum erkenden tedbir almak daha mantıklı geliyor.
Rica ederim, aslında bir kez yapmak yetiyor. İnşallah güzel haber alırsınızTeşekkür ederim test konusunda acemiyim biraz günde 2-3 kez yaptım kaçırmamak için
Canım nasılsın var mı gelişme? Kanama kırmızı değilse korkma. Kırmızıysa da doktorlar önlemini alacaktır. Güzel haberlerle gel inşallah kuzumKızlar bu sabah profa gittim gayet olumlu konuştu kalp atışları basliyo vs dedi tam eve geldim az uzandım bı anda kanamam oldu Acile gidiyoruz hayırlısı için dualarınizi bekliyorum
Daha var kuzum kaçırmamışsınEki Görüntüle 3294734 Kızlaar.. :) Ben ovulasyon için gec mi kaldimm bilmiyorum simdiden sonra denesem ona göre degerlendirsek nasil olur sizce ? 1 kere yapmıştım daha önce 14 unde falndi pik @golden-snitch @melisaa93 edahandro A Afratafrac melegim can @IADK @bitkin96
Ben de 17 ayda ilk defa gördüm ona bile sevindim kuzum tez zamanda güzel haberlerini alalım inşallah5 aydır yapıyorum test ilk defa kuruma çizgisi gördüm
Ve sizin bu kayip durumunuzdan dolayi mutlaka cekerlee diye dusunuyorum. ( bu arada siz iki aydir olmuyor diye yazinca ben evliligin iki ayi diye dusumustum)Teşekkür ederim çok çok kısa bir zaman olduğunu biliyorum ama doğuma 3 hafta kala bebeğimi kaybettim sonrasında genetik test yaptırdık şimdi 2 aydır deniyoruz sadece herkesin bekleme ve psikolojik dirayeti farklı benim malesef o kadar kuvvetli değil. Yaşım 32 olucak herşey vaktinde zamanında güzel diye düşünüyorum erkenden tedbir almak daha mantıklı geliyor.
Evet çıkmamış olabilir canım kaset olduğundan. Bi de çatlama gününü saymadın değil mi? Çatlamanın ertesi günden itibarn 10 say kuzum. İnşallah bebeğin seninledirKızlar az önce kaset test yaptım negatif bugün yumurtlamamın 10. Günü ama dün erken gebelik testinde çok hafif gölge gördüm. Acaba kaset test olduğu için çıkmamış olabilir mi ikisini de ekliyorum Eki Görüntüle 3294867 Eki Görüntüle 3294868
Canım ne oldu sonuç inşallah bebişin iyidir kuzum saglıkla tutunur inşallahKızlar bu sabah profa gittim gayet olumlu konuştu kalp atışları basliyo vs dedi tam eve geldim az uzandım bı anda kanamam oldu Acile gidiyoruz hayırlısı için dualarınizi bekliyorum
İnşallah sağ tüpüm alındığı için şansım daha az malesef ilk çocuğum hemen oluvermişti. Geçen yıl Ağustosta adetten sonraki gün yaşanan tek korunmamız ilişki ile hamile kalmışım. Normal regl tarihimde adet gördüğüm için hamile olduğumu anlamadım. Lekelenme nedeniyle doktora gittiğimde beta değerinin 3500 çıkmasıyla öğrendim. Bebek tüpte kalmış kalp atışı bile vardı. Apar topar ameliyat ile sonlandırıldı. Velhasıl hayırlısı ne zamansa o zaman gelsinRica ederim, aslında bir kez yapmak yetiyor. İnşallah güzel haber alırsınız
Canım bence yarın sabah ilk idrarın ile yaptığında anlamış oluruz garanti.A Afratafrac canım sana bir sorum var bugün kaset testim negatif çıktı yumurtla çatladıktan 10. Günüm ama ilk idrarım değildi galiba yok bu ay değil mi
Ya canım bizide haberdar et inşallah sorun yoktur
Güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız sizinle allahin izniyle hiçbir şey olmayacak
canım öncelikle sakin ol inşallah birşey olmayacak bebişine.tüm topik sana dua ediyoruz.sonucu paylaş bizimle.merakta koyma
Kuzum sen sakin ol. Ben de gittim kanamayla çok şükür sorun olmadı. Sana da olmayacak inşallah
Canım nasılsın var mı gelişme? Kanama kırmızı değilse korkma. Kırmızıysa da doktorlar önlemini alacaktır. Güzel haberlerle gel inşallah kuzum
Kızlar kanamam epey oldu, rengide bildiğimiz kırmızı taze kandı, uzun pedi doldurdu, Dr keseye 1,5-2 cm yakınlıkta kanama alanı var dedi, kesen bozulmamış gayet düzgün dedi, yatış verdi ama kağıt imzalayıp çıktım evde yatıyorum, ilaç ve iğne verdi, bu arada ultrasonu çok kötüydü bebeği kesede göremedi ama biz bugün görmüştük, 3 ml falandı, Prof sorun yok kalp atışları başlıyor 15 gün sonra görüşelim demisti, kanamam hala devam ediyor, inşallah hayırlısı neyse o olur Çok sağolun hepiniz Bebeğim sağ salim dünyaya gelirse benim için mucize olacak.Canım ne oldu sonuç inşallah bebişin iyidir kuzum saglıkla tutunur inşallah
Güzel dualarınız için Allah razı olsun rabbim burda anne olmak isteyen herkese ve sizede hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşAllah evlat hasretiyle sınamadan katından sağlıklı evlatlar versin hepimizeVe sizin bu kayip durumunuzdan dolayi mutlaka cekerlee diye dusunuyorum. ( bu arada siz iki aydir olmuyor diye yazinca ben evliligin iki ayi diye dusumustum)
Kuzucum çok geçmiş olsun, umarım basit bir şeydir ve hemen toparlarsın. Acaba eve gelmesen hastanede mi yatsaydın ne olur ne olmaz idye.Kızlar kanamam epey oldu, rengide bildiğimiz kırmızı taze kandı, uzun pedi doldurdu, Dr keseye 1,5-2 cm yakınlıkta kanama alanı var dedi, kesen bozulmamış gayet düzgün dedi, yatış verdi ama kağıt imzalayıp çıktım evde yatıyorum, ilaç ve iğne verdi, bu arada ultrasonu çok kötüydü bebeği kesede göremedi ama biz bugün görmüştük, 3 ml falandı, Prof sorun yok kalp atışları başlıyor 15 gün sonra görüşelim demisti, kanamam hala devam ediyor, inşallah hayırlısı neyse o olur Çok sağolun hepiniz Bebeğim sağ salim dünyaya gelirse benim için mucize olacak.
İnşallah kuzum inşallah dualarım seninle allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallahKızlar kanamam epey oldu, rengide bildiğimiz kırmızı taze kandı, uzun pedi doldurdu, Dr keseye 1,5-2 cm yakınlıkta kanama alanı var dedi, kesen bozulmamış gayet düzgün dedi, yatış verdi ama kağıt imzalayıp çıktım evde yatıyorum, ilaç ve iğne verdi, bu arada ultrasonu çok kötüydü bebeği kesede göremedi ama biz bugün görmüştük, 3 ml falandı, Prof sorun yok kalp atışları başlıyor 15 gün sonra görüşelim demisti, kanamam hala devam ediyor, inşallah hayırlısı neyse o olur Çok sağolun hepiniz Bebeğim sağ salim dünyaya gelirse benim için mucize olacak.
Canım, yat uzan dinlen sakın hiçbir şey yapma wc dışında kalkma belli bir süre yerinden, iyi düşüb iyi olsun sakın streste yapma Benim 11. Hafta civarı aşırı derecede kanamam olmuştu bebeğimi kaybettiğimi düşünmüştüm ama şükür sorun yoktu sağlıklada kucağıma aldım Seninde inşallah sağlıkla ilerleyecek gebeliğin korkmaKızlar kanamam epey oldu, rengide bildiğimiz kırmızı taze kandı, uzun pedi doldurdu, Dr keseye 1,5-2 cm yakınlıkta kanama alanı var dedi, kesen bozulmamış gayet düzgün dedi, yatış verdi ama kağıt imzalayıp çıktım evde yatıyorum, ilaç ve iğne verdi, bu arada ultrasonu çok kötüydü bebeği kesede göremedi ama biz bugün görmüştük, 3 ml falandı, Prof sorun yok kalp atışları başlıyor 15 gün sonra görüşelim demisti, kanamam hala devam ediyor, inşallah hayırlısı neyse o olur Çok sağolun hepiniz Bebeğim sağ salim dünyaya gelirse benim için mucize olacak.