- Emoji Skoru
- 12.897
- Puanlar
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
- #37.321
Olması gerektiği gibidir inşallahNerdeyse 3 kat artmış 3 günde![]()
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olması gerektiği gibidir inşallahNerdeyse 3 kat artmış 3 günde![]()
YaaaMaşallah kuzumgözünaydın. Salı günü 4000 leei bulur
![]()
Ayyyy maşallah kocaman olmuş annesiAaay kızlar eve yazdii çıkmış cikmiiis
1001 sonucum şu an![]()
Vallahi öyle olsun sonuç güzel oldu önemli oVallahi sonunda ciktiii![]()
Aaay çok değişik hissediyorum anne olcamAyyyy maşallah kocaman olmuş annesi![]()
Evet evet şükür ki yükselmiş içim rahatladıVallahi öyle olsun sonuç güzel oldu önemli o![]()
Bende senin kanı yollamadılar şimdiye kadar çoktan çıkması lazımBenim beta çıkmamak için yemin etmiş![]()
Ebeyle konustum canım o gönderdi sag olsun, 1001 çıkmışBende senin kanı yollamadılar şimdiye kadar çoktan çıkması lazım
Bencede bakılmadı o kanına sen bugün başka kan verdin dimi ?Bu arada kızlar şunu fark ettim. Bana atılan raporda önceki HCG degerlerim yazılıydı önceki değerler başlığı altında. Birisi 2 gün önce verdiğim diğer ikisi de önceki boş gebelik olandan kalan değerler. Yani ben dün boşu boşuna değer beklesim belki de bakılmadi
Çoook şükürrrrEbeyle konustum canım o gönderdi sag olsun, 1001 çıkmış![]()
Maşallah sağlıkla büyüsün minikkkAaay kızlar ebe yazdii çıkmış cikmiiis
1001 sonucum şu an![]()
Evet canım bugünkü değerim 1001, çok şükürBencede bakılmadı o kanına sen bugün başka kan verdin dimi ?
Çoook şükürrrrbüyüyor bebeğinnn
![]()
1001 zorluklarla öğrendin ama değdiSalı günü 358di
Perşembe verdim çıkmadı
Cuma 1001
Amiin canım çok teşekkür ederimMaşallah sağlıkla büyüsün minikkk![]()
Oyyyyy yerim seni benAaay çok değişik hissediyorum anne olcam![]()
Hahahaha gerçekten tam uydu benim durumuma ama1001 zorluklarla öğrendin ama değdi( kelime şakama gülün) maşaAllah maşaAllah çok güzel artmış
![]()
Amiiiin İnşAllah bebeğimHahahaha gerçekten tam uydu benim durumuma amateşekkür ederim yavrum darısı sana inşallah
![]()
En son bugünkü 1001 çıktı artık vermem kan dr'uma yazcam ama hikâyelerinde gördüğüm kadarıyla şehir dışında arada kaynasın da istemiyorum yazdıklarım. Baktığımda en erken 14 Eylül'de Rand var, ben yazınca erken çağırırsa o şekilde giderim, ben de duygulandım ya inşallah sağlıkla devam ederOyyyyy yerim seni benduygulandım kız bende bak şimdi ne zaman gideceksin hastaneye pazartesi bence kese gözükür gibime geliyor en son ne zaman vermiştin kaç çıkmıştı kuzum
kızlar sesimi duyan yokmuuuKızlarrr merhaba hepinizeeee bana bi akıl verin benim dün bat günümdü olmadım bugünde yok gelen giden kiii günüm şaşmaz gününde olan biriyim yumurtlamam reglin 16.günü çatlamam 20.günü oldu test yaptım demin bi normal bi erken ama bişe yok sanırım ya sizlerde bi baksanıza![]()