2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ben de bu progestan dex’i sevmedim gonal f gibi falan değil iğnesi kalın ve acıtıyor 😔 hemşireye sordum göbeğim çürüyecek bir kol bir bacak bir göbek yapsam olur ku diye, olur dedi. Koluma yaptım ilk kez, dediğiniz gibi biraz ilaç çıktı geri dışına. Sebebini anlamadım
Gonal f'in kendi iğnesi olduğu için o baya rahat ama diğerleri uygulama iğnesi insanın canını acıtabiliyor. İlacın biraz çıkması sıkıntı olmaz muhtemelen. Sonucu güzel olur inşaallah ♥️

Kızlar bi de benim transfer günü hariç 6. günüm yerleşme kanaması olduğunu yazmış bazı konu başlıklarında arkadaşlar ama bende hiçbir şey yok
illa yerleşme kanaması gibi bir şey olması gerekir mi acaba?

zaten test yapmamak için kendimi zor tutuyorum 🙈

Kızlar bi de benim transfer günü hariç 6. günüm yerleşme kanaması olduğunu yazmış bazı konu başlıklarında arkadaşlar ama bende hiçbir şey yok

İlla kanama olacak diye bişey yok benim ilk transfer de sadece belim ağrıyordu 8.gün idrarda pozitif çıkmıştı

Bence hiçbir şekilde belirti arama. Sıfır belirti ile pozitif alırsın birkaç belirti ile negatif gelebilir(Allah korusun) çünkü şu an tamamem psikolojik gidiyoruz. Şöyle düşün inşaallah bebeğin tutunursa muhtelen beş haftalık falan hamile sayılacaksın. Normal yolla hamile kalan bir kadın beş haftalıkken adet gecikmesi dışında hiçbir belirti yaşamayabilir. O yüzden belirtilere takılma ve erken test yapma bence 🥰

Yerleşme kanaması gebelerin sadece %20-25 kadarında olurmuş canım. Hiç endişelenme gönlünü ferah tut. Çok zor tahmin edebiliyorum. Yarın benim de bekleme sürecim başlayacak. Ben 7.gün test yapmayı düşünüyorum

Bence hiçbir şekilde belirti arama. Sıfır belirti ile pozitif alırsın birkaç belirti ile negatif gelebilir(Allah korusun) çünkü şu an tamamem psikolojik gidiyoruz. Şöyle düşün inşaallah bebeğin tutunursa muhtelen beş haftalık falan hamile sayılacaksın. Normal yolla hamile kalan bir kadın beş haftalıkken adet gecikmesi dışında hiçbir belirti yaşamayabilir. O yüzden belirtilere takılma ve erken test yapma bence 🥰
Rahatladım biraz sağolun , evet insan kendini dinler oluyor bu zamanda sahiden
bende bazen diyorum bu kadar bekledin perşembe ya da cuma günü test günüm direk kanda öğren
ama kaset testte daha önce hiç çift çizgi görmeyince de heves ediyorum :KK43:

Yerleşme kanaması gebelerin sadece %20-25 kadarında olurmuş canım. Hiç endişelenme gönlünü ferah tut. Çok zor tahmin edebiliyorum. Yarın benim de bekleme sürecim başlayacak. Ben 7.gün test yapmayı düşünüyorum
Benimde yarın 7. günüm içimden çok geliyor yapmak ama korkuyorum 🙈

F57AC8FC-89C8-4785-BB7E-2A019D89470F.jpeg
kizlar Ben bekleyemedim az once yaptim ilk Idrarla kaset test üstelik :)25 temmuz sali transfer olmustum 5aa cift transfer idrarda Boyle goren var mi 6 .gunum bugun😊

Rahatladım biraz sağolun , evet insan kendini dinler oluyor bu zamanda sahiden
bende bazen diyorum bu kadar bekledin perşembe ya da cuma günü test günüm direk kanda öğren
ama kaset testte daha önce hiç çift çizgi görmeyince de heves ediyorum :KK43:
O zaman şöyle yapabilirsin. İnşaallah kanda pozitifi görünce bir tane kaset test al. Onu da yap elinde hatıra kalsın. Hepimiz iyi biliyoruzki o testte tek çizgi büyük hayal kırıklığı.

Eki Görüntüle 3279553 kizlar Ben bekleyemedim az once yaptim ilk Idrarla kaset test üstelik :)25 temmuz sali transfer olmustum 5aa cift transfer idrarda Boyle goren var mi 6 .gunum bugun😊
belirtin var mıydı canım
O zaman şöyle yapabilirsin. İnşaallah kanda pozitifi görünce bir tane kaset test al. Onu da yap elinde hatıra kalsın. Hepimiz iyi biliyoruzki o testte tek çizgi büyük hayal kırıklığı.
çok haklısın

yaaaaaa çok mutlu olduuum
aynı gün transfer olmuşuzz
ilk idrarı kaçırdım :KK70:
yoksa gider anında bu gazla yapardım
sağlıkla sonuçlansın inşallahh 🌹🤲🏻
Kanda verdim bakalim yarin cikar Dediler :) belirtim kasikta batma sirt bel agrisi onun harici yerlesme kanamasi I falan yok daha

X