- 15 Mart 2022
- 57
- 52
- 8
- 26
Cem çelik ama bende doktorumdan çok memnunumÇok sevindim . Umarım çok teşekkür ederim tekrardandediğiniz gibi tamamen nasip . Hangi doktordasınız şuan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cem çelik ama bende doktorumdan çok memnunumÇok sevindim . Umarım çok teşekkür ederim tekrardandediğiniz gibi tamamen nasip . Hangi doktordasınız şuan
Aynen o doktoru da çok duydum . Bi akrabam orda başladı hatta benim de . Hakkımız da hayırlısı olsunCem çelik ama bende doktorumdan çok memnunum![]()
Pazar yapcam arkadaşım yine haber ederim sana![]()
Amin canım inşallah yarın görüşürüz dua edin banaAynen o doktoru da çok duydum . Bi akrabam orda başladı hatta benim de . Hakkımız da hayırlısı olsunzorlu süreç psikolojik olarak
Amin canım inşallah yarın görüşürüz dua edin bana
Yok canım 3. Deneme de oldu bizim. 4 embriyo vardı. 3. Deneme tek ile pozitif gördükYaaa çok sevindim . Sağlıkla kucağınıza alın şimdidenAret beyde ilk denememiz mi ?
Korkma canım kırmızı olmadığı sürece içini ferah tut. Benim de 6/7 günlerde gelmişti 9. Gün pozitif çıktıKızlar merhaba ben 4 gündür test yapıyorum pozitif ama az önce leke şeklinde kan geldi korkuyorum sizde de oldu mu böyle bir şey
Çok sevindim adınızaYok canım 3. Deneme de oldu bizim. 4 embriyo vardı. 3. Deneme tek ile pozitif gördük
Bende ayni doktorda ayni surecteyim reglimi bekliyorum :)İnşallahdaha transfer olmadım ama bekliyorum . Doktor çok olumlu bakalım Allahım isteyen herkese nasip etsin
Yaa hayırlısı olsun hakkınız daBende ayni doktorda ayni surecteyim reglimi bekliyorum :)
Opu sonrası gec regl oldum yeni bitti sayilir, eski tarihime gore olursa 10-15 gun var :)Yaa hayırlısı olsun hakkınız dakaç gün var adetinize sizin ?
Bana yumurta toplamı işlemi sonrasında adet olduğunuz ilk gün arayın dediler ama 2 adet mi geçmesi lazım sizin ?Opu sonrası gec regl oldum yeni bitti sayilir, eski tarihime gore olursa 10-15 gun var :)
Sizinde hayirli olsun
Merhaba canım normal kan mı yoksa kahverengi leke mi?Kızlar merhaba ben 4 gündür test yapıyorum pozitif ama az önce leke şeklinde kan geldi korkuyorum sizde de oldu mu böyle bir şey
Evet biraz öyle oldu rabbimin nasibi şimdiyeymiş. Negatif sonuç alsaydım başka merkeze gidecektim zaten sonrası için hayırlısı buradaymış. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahÇok sevindim adınızazorlu süreç olmuş ama sonu güzel bitmiş
![]()
AminEvet biraz öyle oldu rabbimin nasibi şimdiyeymiş. Negatif sonuç alsaydım başka merkeze gidecektim zaten sonrası için hayırlısı buradaymış. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah![]()
Birinci adette yapmışlardı benim canımBana yumurta toplamı işlemi sonrasında adet olduğunuz ilk gün arayın dediler ama 2 adet mi geçmesi lazım sizin ?
Çok teşekkürler bu ara da kaç yumurta toplandı sizden
Benim normalde taze transfer planlandi, ilaclarimi kullandm ama transfer gunu rahimde sivi gordu doktor ve yapmak istemedi. Ben ilk adetimde gitmek istemedim ilaclardan snra normal reglimi bekledimBana yumurta toplamı işlemi sonrasında adet olduğunuz ilk gün arayın dediler ama 2 adet mi geçmesi lazım sizin ?
Çok teşekkürler bu ara da kaç yumurta toplandı sizden
Anladım kişiden kişiye değişiyor sanırım . Fazla bilgim de yok benim bu konular hakkında okuduklarım kadar anca burdaBirinci adette yapmışlardı benim canım
Aynen ama iki adet geçmesi senin için daha iyi rahim dinlenmiş oluyorAnladım kişiden kişiye değişiyor sanırım . Fazla bilgim de yok benim bu konular hakkında okuduklarım kadar anca burda![]()