Pazar yapcam arkadaşım yine haber ederim sanaYaparsan bana da haber et benim de yarın 5.gün![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar yapcam arkadaşım yine haber ederim sanaYaparsan bana da haber et benim de yarın 5.gün![]()
Merhaba geçmiş olsun. Transferin yumurta toplama gibi bir ağrısı avcısı yok içiniz rahat olsunMerhaba Aret beyde mi transfer oldunuz bende aynı doktora gidiyorum yumurta toplama işlemim oldu ama çok korkuyorum transferden çok acılı bi işlem mi bu arada hayırlısı olsun sizin için de![]()
Çok teşekkür ederim :) gerçi benim yumurta toplama sonrası ağrım olmadı pek . Sadece gülerken falan kasık ağrım olmuştu şükürMerhaba geçmiş olsun. Transferin yumurta toplama gibi bir ağrısı avcısı yok içiniz rahat olsun![]()
Ben pozitif gördüm şükür. Yarın kese görmeye gideceğimÇok teşekkür ederim :) gerçi benim yumurta toplama sonrası ağrım olmadı pek . Sadece gülerken falan kasık ağrım olmuştu şükürama bakalım şuan transferden çok korkuyorum sadece . Sizin kaçıncı gün bu arada ?
Yapma benm de yarın 5. Gün ikimiz birlikte 7. Gün yapalım ne dersinKızlar benim yarın transfer günü hariç 5.günüm erken gebelik testi aldım yapsammı bilemedim ilk transferimde hiç yapmamış beklemiştim ama içim bi yndan yap bi yandan yapma diyo![]()
Yaaa çok sevindim . Sağlıkla kucağınıza alın şimdidenBen pozitif gördüm şükür. Yarın kese görmeye gideceğim![]()
Yaaa benmde yarın 5. Gün sen ne zamn yapacaksın testYaparsan bana da haber et benim de yarın 5.gün![]()
Transferde asla ağrı sızı yok benim 2.transferim hiç korkmayın psikoloji çok önemli 12 günlük süreçte kendinizi çok dinlemeyin evde tek kalmayın ben ilk transferimde tek başıma kaldım evde kimseyi istememiştim ama günler geçmek bilmedi bu sefer tek kalmak istemedim çok şükür güzel geçti yarın sonuç alacağımÇok teşekkür ederim :) gerçi benim yumurta toplama sonrası ağrım olmadı pek . Sadece gülerken falan kasık ağrım olmuştu şükürama bakalım şuan transferden çok korkuyorum sadece . Sizin kaçıncı gün bu arada ?
Bende o civarlarda anca çıkarım kızım eşim hep beraber gittiğimiz için çıkmamız zor oluyor. Ama sonuç 1 saate çıkıyorolumlu
Olumlu olursa burdan haberleşiriz inşallahBende o civarlarda anca çıkarım kızım eşim hep beraber gittiğimiz için çıkmamız zor oluyor. Ama sonuç 1 saate çıkıyor
Sizde her hangi bi belirti var mı evde falan test yaptınız mıBende o civarlarda anca çıkarım kızım eşim hep beraber gittiğimiz için çıkmamız zor oluyor. Ama sonuç 1 saate çıkıyor
Benim başladı2 agıstos zamnina transferi yakin olup gebe olan arkadaslar bulantınız falan başladimi
Çok teşekkür ederim . İster istemez çok korkuyorum . Alttan mua beni her zaman geriyor . Heleki çatal mua . Ondan sebep tedirginim . Çatalda mua olmuyorum ondan hiç . Evet bende dediğiniz gibi düşünüyorum . Şuan bile adet günü mü . bekliyorum zaman geçmiyor meselaTransferde asla ağrı sızı yok benim 2.transferim hiç korkmayın psikoloji çok önemli 12 günlük süreçte kendinizi çok dinlemeyin evde tek kalmayın ben ilk transferimde tek başıma kaldım evde kimseyi istememiştim ama günler geçmek bilmedi bu sefer tek kalmak istemedim çok şükür güzel geçti yarın sonuç alacağım
Çok teşekkür ederim . İster istemez çok korkuyorum . Alttan mua beni her zaman geriyor . Heleki çatal mua . Ondan sebep tedirginim . Çatalda mua olmuyorum ondan hiç . Evet bende dediğiniz gibi düşünüyorum . Şuan bile adet günü mü . bekliyorum zaman geçmiyor meselaama transferden sonra tek kalmak istemem şuan böyleyse o zamanı düşünemiyorum çünkü . Umarım çok güzel sonuç alırsınız
![]()
İnşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız hiç korkmayın içinizi ferah tutunÇok teşekkür ederim . İster istemez çok korkuyorum . Alttan mua beni her zaman geriyor . Heleki çatal mua . Ondan sebep tedirginim . Çatalda mua olmuyorum ondan hiç . Evet bende dediğiniz gibi düşünüyorum . Şuan bile adet günü mü . bekliyorum zaman geçmiyor meselaama transferden sonra tek kalmak istemem şuan böyleyse o zamanı düşünemiyorum çünkü . Umarım çok güzel sonuç alırsınız
![]()
Aminİnşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız hiç korkmayın içinizi ferah tutun
Mutlaka yazarımAminhaberinizi bekliyorum
Aret kamara gidiyorum . Daha önceden bi hastahanede çalışıyordum . Hastanenin sahibi olsun çalışanlar hepsi oraya gitti bi 6 kişi .gidenler hep olumlu sonuç aldılar . Bende çok araştırdım kafama orası yattıMutlaka yazarımDoktorunuz kim iyi araştırıp gitmişsinizdir umarım hastane doktor laboratuvar çok önemli
Bi arkadaşım orda yaptırdı şuan hamile ikizleri olacak inşallah banada oraya gitmem konusunda çok ısrar etti ama bu işler tamamen nasip bence seçtiğin doktor çok iyi inşallah güzel sonuçlar alırsınAret kamara gidiyorum . Daha önceden bi hastahanede çalışıyordum . Hastanenin sahibi olsun çalışanlar hepsi oraya gitti bi 6 kişi .gidenler hep olumlu sonuç aldılar . Bende çok araştırdım kafama orası yattışuan sürecim iyi gidiyor yumurtalarım donduruldu ama sonrası önemli tabii
Sizin doktorunuz kimdi
Çok sevindim . Umarım çok teşekkür ederim tekrardanBi arkadaşım orda yaptırdı şuan hamile ikizleri olacak inşallah banada oraya gitmem konusunda çok ısrar etti ama bu işler tamamen nasip bence seçtiğin doktor çok iyi inşallah güzel sonuçlar alırsın