- 28 Kasım 2022
- 49
- 73
- 29
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.741
Çok sevindim canım maşallahKızlar merhaba ben bugün doktora gittim eşimin işi nedeniyle bugün gitmemiz gerektiKalp atışını azda olsa duyduk ben burdayım dedi Allahım sağlıklıca kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah
Çok sağol canım darısı sizlere inşallah en kısa zamandaÇok sevindim canım maşallah
Amiinnn,darısı henüz duymayan herkese olsun.Çok seviniyorum böyle haberleri okuyuncaKızlar merhaba ben bugün doktora gittim eşimin işi nedeniyle bugün gitmemiz gerektiKalp atışını azda olsa duyduk ben burdayım dedi Allahım sağlıklıca kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canımAmiinnn,darısı henüz duymayan herkese olsun.Çok seviniyorum böyle haberleri okuyunca
Amin kuzum birazdan gidicem sence kese gorunurmuÇok sağol canım darısı sizlere inşallah en kısa zamanda
Çok erken değil mi kese içinAmin kuzum birazdan gidicem sence kese gorunurmu
Kuzum dedim kontrole gıdım ilkim kürtaj olmustu benimÇok erken değil mi kese için6.haftada görünür diye biliyorum ama
İnşallah canımRabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin canim
Keseyi bende 4+4 de görmüştü doktor ama belki biraz daha beklemek gerekebilirAmin kuzum birazdan gidicem sence kese gorunurmu
Ayy çok sevindim rabbim sağlıklı gebelik geçirmeyi, sağ salim kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba ben bugün doktora gittim eşimin işi nedeniyle bugün gitmemiz gerektiKalp atışını azda olsa duyduk ben burdayım dedi Allahım sağlıklıca kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah
Amin inşallah canımAyy çok sevindim rabbim sağlıklı gebelik geçirmeyi, sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun kuzum yaa, bu arada hamilelik günlüklerini sadece ben mi görmüyorum bu uygulamanın en güzel özelliklerinden biri idi, şimdi bende gözükmüyor
Tabi ki kontrollerinizi yaptırınKuzum dedim kontrole gıdım ilkim kürtaj olmustu benimgörünmez yani
Ayy ne mutluuu tebrik ederimmKızlar merhaba ben bugün doktora gittim eşimin işi nedeniyle bugün gitmemiz gerektiKalp atışını azda olsa duyduk ben burdayım dedi Allahım sağlıklıca kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah
Benim bugün çok var su bile içtiğimde midem kalkıyoBulantılarınız başladı mı ne durumdasınız
Gozunuz aydinKızlar merhaba ben bugün doktora gittim eşimin işi nedeniyle bugün gitmemiz gerektiKalp atışını azda olsa duyduk ben burdayım dedi Allahım sağlıklıca kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah