- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.761
Adete 4 gün kala vermiştim en sin 399 duTabi ki kontrollerinizi yaptırın görünmez diye düşünüyorum beta değeriniz kaçtı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adete 4 gün kala vermiştim en sin 399 duTabi ki kontrollerinizi yaptırın görünmez diye düşünüyorum beta değeriniz kaçtı
Teşekkür ederim kuzumKeseyi bende 4+4 de görmüştü doktor ama belki biraz daha beklemek gerekebilir
pozitifbiri canım beni de listeye ekler misin?
Yas 30
2. gebelik 3.çocuk olacak nasipse
Yaşadığım yer iskenderun
Keseyi gördüğüm hafta 5+0
Benim hiç yokBulantılarınız başladı mı ne durumdasınız
Beta değeriniz yükselmiştir iyice belki görünebilir ,bize de haber verinAdete 4 gün kala vermiştim en sin 399 du
Bulantılarınız başladı mı ne durumdasınız
Sat 2 Kasımsat ve beklenen doğum tarihi de alabilir miyim bebişko
Ay bu çok iyi Allah kucağınıza almayı nasip etsinSat 2 Kasım
BDT 9 ağustos canım
Ikzilerde sat 1 Kasım BDT 8 ağustostu
Yanlışlıkla bu kadar denk getirmeyi nasıl başardım acaba
Nasip herşeyBenim de 2.gebelik 3.cocuk olacak nasipse
İlk gebeligim tüp bebekle olmuştu bu korunurken oldu
Sabahları çok az ama yemek yiyince oluyorBulantılarınız başladı mı ne durumdasınız
Ama. Su içmek bir azapppSabahları çok az ama yemek yiyince oluyor
Meğer varmış da ben görmüyor muşum, gözlerimi açtınız resmen teşekkürlerProfilinize tıklayın forum seçeneklerine tıklayın-->içerik seçenekleri--> Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle
Amin canım hepimize inşallahAy bu çok iyi Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Aynen öyleNasip herşey
5+6 bugünAyy ne mutluuu tebrik ederimm kaç artı kaçtınız acaba duyduğunuzdaa
Benim çok fena midem hatta bugün doktorum ilaçta verdi kaç gündür birsey yiyemiyorum doğru dürüst uyumaya çalışıyorum hepBulantılarınız başladı mı ne durumdasınız
Ayy bu cumartesi bende gidicem 5+5 olucak umarım duyulur doktor diğer hafta çağırdı ama diğer minik kesenin gelişimine bakmam gerek dayanamam kusura bakmasın5+6 bugün
Sadece yemeklerden sonra hafif bulantım oluyo benimBulantılarınız başladı mı ne durumdasınız
Hmm tamam nokta atişı durumu söz konusu sanirimBenim yumurtlamam çok geç oldu.Normalde 6+4 olması gerek ama geç döllenme olduğu için öyle hesaplıyorum
ped kullansak herhangi bir sakıncası olurmu grip oldum hapşırınca gidiyor wc zor yetişiyorum günlük ped zararlı dediler az