- 20 Kasım 2022
- 85
- 129
- 23
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.621
Ahh kesme bende oyle olsamBende et yiyemiyorum zorluyorum tabi az da olsa yiyeyim diyorum ama çok zorluyor
Bakalım kuzum yarın ne ogrenezAmin hepimizin hakkında inşallah
Ya zorluğun yanında güzellikleri de var tabi ama 1 yas sonrasında ortaya çıkıyor
1 yas öncesi gazıydı uykusuydu dişiydi geçiyor
Çok teşekkür ederim,inşallahAnladim canım değerin güzel maşallah şimdiden sonrası kimyasal olmaz zaten
Hayırlısıyla keseyi de göreceksin inşallah
Ben hala bebek var mı yok mu onu düşünüyorum kafamda
Testler pozitif çıktı ama hiç inanasım yok nedense
Kelin ilacı olsa dicem ama pimpiriklendik mi yazalım bi rahatlama , rahatlatma konseyi oluşturalım ❤Ne güzel dedin bende inşallah bırakırım bu pinpiriliklerimiiiii hadi inşallah
Kesinlikle yazalım yoksa insan düşündükce çıkamıyorumKelin ilacı olsa dicem ama pimpiriklendik mi yazalım bi rahatlama , rahatlatma konseyi oluşturalım ❤
Yok daha vermedimÇok teşekkür ederim,inşallahSiz kan verdiniz mi ?
Ogrenirseniz banada haber verin lutfenEvet bende Baska yazılara bakınca yuksek geldi ondan sordum
Siz ne zaman gidiceksiniz keseyi gormeyeOgrenirseniz banada haber verin lutfen
Allah gönlünüze göre versin.İkizlerden sonra zor olabilir belki ama hepsinin tadı ayrı olur heralde .Allah bağışlasınYok daha vermedim
Bugün pozitif gördüm ben de işte kafam allak bullak
Bi de ikizlerim var 17 aylik şoktayım
İkizlere hamile kaldığımda sat 1 kasımdı şimdi 2 Kasım
Bebiş saglikliysa doğum da ikizlerle aynı döneme denk gelecek
evet bu bende de var. asla istifra ettircek kdr agir degil ama icten icten hafif bazen orta bulanti hissi degil mi?Yemek yedikten sonra mide bulantısı!! Sen ne zorsunyaaaa
Canım iki tane kuru kayısı bir bardağın içine koy
İçine de kaynar su ekleyip soğumasını bekle
Suyu ic kayisilari da ustune ye
Kabızlığa birebir
Çok hareketliler zaten hamilelik de devam ederse çok zor gececekAllah gönlünüze göre versin.İkizlerden sonra zor olabilir belki ama hepsinin tadı ayrı olur heralde .Allah bağışlasın
Suya koyup denedin mi?Canım kuru kayisi bende sadece gaz yaptı ya
Canlar yulaf , beyaz ekmekten çok daha faydalıdır korkmayın. Hem tok tutma süresi hem içeriği zengindir. Ben 3 güne bir yerim. Kuru kayısı hiçbir şekilde bana iyi gelmedi. Ama kefir ve yogurt mantıklı olabilir. Sabah aç karna ılık su da duydum haberiniz ola. Bir de şimdi aklıma geldi. Yeşil yapraklı sebze yemekleri. Bağırsak dostuÇok faydalı olduğunu duymuştum ama doktorunuza danışınız
Suya koyup denedin mi?
Kuru kuru yiyince gaz yapıyor evet
Canım iki tane kuru kayısı bir bardağın içine koy
İçine de kaynar su ekleyip soğumasını bekle
Suyu ic kayisilari da ustune ye
Kabızlığa birebir
Kan verdim sonuc 72 cikti.Yok daha vermedim
Bugün pozitif gördüm ben de işte kafam allak bullak
Bi de ikizlerim var 17 aylik şoktayım
İkizlere hamile kaldığımda sat 1 kasımdı şimdi 2 Kasım
Bebiş saglikliysa doğum da ikizlerle aynı döneme denk gelecek
Benimde öyle ve lavaboyada çıkamıyorum ölücem şişliktenYa çok utanarak bişey sorucam ben çok gazlı oldum bugün durduramiyorum kendimisizde böyle misiniz acaba yapmasam karnım taş gibi oluyo
Benimde karnim cok şiş ve sert. Musait yer olunca gazi cikartiyorum.Ya çok utanarak bişey sorucam ben çok gazlı oldum bugün durduramiyorum kendimisizde böyle misiniz acaba yapmasam karnım taş gibi oluyo