- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 29
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.601
hayır biraz zorlayarak vişne suyu buldum aşerecekAsermeleriniz basladımı peki
Ben et sevmedim ama et yemek istiyorum sürekli ondan sordum onunla alakası yok ozamanAserme bulantı kusma falan genellikle 8.haftadan sonra başlıyor canım
8.haftaya kadar hep adet belirtileri oluyor
Ay inşallah yaBiraz pozitif olalım hamişlerEnerjiiiii tadını çıkarmaya odaklıyım ben şu an.Allah’a emanet ettim öğrendiğim gün
İştah açık oluyor genel anlamda bulantı falan olmazsa ama gebelik belirtileri genelde hep 8.haftadan sonra ortaya çıkıyorBen et sevmedim ama et yemek istiyorum sürekli ondan sordum onunla alakası yok ozaman
Benimde 4+1 da 206 cikti 4+5 2360 cikti ikiye katlarsa sizin haftanizda 10 bini bulacagim sebebi endir bilemiyorumİyi aksamlar 5+3 te beta hcg 9666 cıktı cogul olabilirmi
Keseyi de görmedim,kalp atışı da duymadım henüz.Ama görebileceğime inanarak ,dua ederek bekliyorum.İnanın bu stres size daha çok zarar veriyorAy inşallah ya
Kafamda o kadar çok soru işareti var ki anlatamam tarifi yok yani
Şu an iki testin yanlış olabileceğini niye geçiriyorum aklımdan
Diyorum hemen hayallere kapılma kese görüp kalp atışı duymadan inanmayacagim sanirim
Allah'ım hakkimda hayirlı olanı nasip etsin insallahTek bakmak daha rahat ama kalabalıkta karışan da çok oluyor
Tek olunca ortadan ikiye de ayrilsan bi şekilde düzen oturuyorsun
Bizim ailece dışarı çıkmamız en büyük problem mesela kalabalıkta iyice cozutuyorlar
Aşerme mi değil mi bilmiyorum ama tatlı aşığı biri olarak asla canım istemiyor tatlıları ama böyle hafif acılı ekşili şeyler geçiyor gözümün önünden şalgam suyu gibi turşu suyu gibi mesela ayıptır söylemesi dün fırında kanat yapmıştık limon sıkasım gelmiştiAsermeleriniz basladımı peki
Evet bende Baska yazılara bakınca yuksek geldi ondan sordumBenimde 4+1 da 206 cikti 4+5 2360 cikti ikiye katlarsa sizin haftanizda 10 bini bulacagim sebebi endir bilemiyorum
Kan verdin mi canım peki?Keseyi de görmedim,kalp atışı da duymadım henüz.Ama görebileceğime inanarak ,dua ederek bekliyorum.İnanın bu stres size daha çok zarar veriyor
Sanırım insanin basina gelenler bunlari dusunduruyor dediginiz gibi. Aklimizdan hic cikarmamiz gereken sey aslinda olcagi varsa oluyor. Dusunmek yada dusunmemek olacaga engel olamiyor. Ozaman en azindan tadini cikartmak gerekiyor. Kendi kendime hem olumsuz dusunup hem olumlastirmaya calisiyorumAhhh tamda benim gibi korkuyorum bu ağrılardan malum kötü tecrübeler sonrası insanda kalan durumm... Acaba bişey mi oldu boş kese mi sağlıklimi yavrum ne yapıyor iyi mi yanlış hareket mi yaptim neyi yanlış yedim diye diyeee kendimi yiyorum ayaklarım havada yataraakkkjj
Amin hepimizin hakkında inşallahAllah'ım hakkimda hayirlı olanı nasip etsin insallah
Evet kan verdim.gecikmem yoktu kan verdiğimde.ben sadece çok hissettim ya ,bel ağrım ,kasık ağrım inanılmazdı.idrar testi yaptım 3 kere ,3ü de silik çıktu.idrardan 3 gün sonra 39.6 ile öğrendim iki gün sonra 120 oldu. 4gün sonra 556 gördüm.556 görünce Doktora gittim ama benim geç döllenme olduğu için daha çok küçük 13 aralıkta gelin anca görürüz dediKan verdin mi canım peki?
Kaç gün geciktin?
Evet ya ,yaşananlar çok etkilidir eminim.Ama işte olması gereken düşünce bu bence .Eğer doğacaksa ne yaparsanız yapın doğuyor,vakti değilse de ne yaparsanız yapın tutamıyorsunuz.Hepimiz için hayırlısı olsunSanırım insanin basina gelenler bunlari dusunduruyor dediginiz gibi. Aklimizdan hic cikarmamiz gereken sey aslinda olcagi varsa oluyor. Dusunmek yada dusunmemek olacaga engel olamiyor. Ozaman en azindan tadini cikartmak gerekiyor. Kendi kendime hem olumsuz dusunup hem olumlastirmaya calisiyorumama vazgecelim sundan ya guzel dusunelim. Ben basliyorum suan dusunmeye dogcaklar insallah saglikla sihhatle. Hanimis elleri ayaklari diye diye ope ope sevecegiz.. ❤
Bugün bende de öyle ve çenemde sivilce çıktı hep regl olurken orada çıkarKötü düşünmek istemiyorum ama devamlı bir adet olacakmış hissim var yahemde akıntı geliyor bir ıslaklık hissediyorum. Sarımsı bir akıntı var. Asla kıvrandırcak bir şiddette değil ama kasıklarımda da ağrı var. Nasıl pozitif düsünebilcem bilemiyorum. Ama çok korkuyorum. yarın sabah kan tahliline gidicem 5 +3 ken umarım güzel bir değer çıkar. Sizlerle konuşmak çok iyi geliyor. Oğluma hamileyken 106 yılında yani ne kimyasal ne dış gebelik ne başka birsey hakkında bilgim yoktu. Idrar testinde pozitif cıkınca o gün hastaneye gidip kan testi yaptırıp öğrenmiştim. Bazen birseyleri bilmemek insanı daha mutlu yapıyor inanınki. Eylülde 616 hcg değerini görüp sonrasinda kanamam gelmişti. Simdi yarin insallah daha fazla gecer o basamagı geçmişim hissinde olurum en azindan. sizlerde de hafif hafif ağrılar oluyor mu ?
Evet en yakin arkadasimin abisi ile arasinda 1 yas bile yok. Annesi arkadasima hamile oldugunu ogrendiginde zaten 2 aylik bir cocugu varmis yani. Ve hic istememis gerek lohusalik gerek o sartlar o an hissettikleri vs. Ama kurtajda olamamis. Kendi kendine dussun diye ziplamaklar tepinmeler perde asmalar neler yapmistim neler ama dusmeyince dusmuyor demisti. Ama annemde otobuste bir basamagi gormemis ve bi basamak onceden gormeden bosluga basmis. Ve dusurmus. Zaten tutunan saglikli olan tutunuyor. Tutunmucak olan bi sekilde kaybediliyor. Hayirlisi olsun umarim guzel guzel hamileligimize devam ederiz. Tesekkurler desteginiz icinEvet ya ,yaşananlar çok etkilidir eminim.Ama işte olması gereken düşünce bu bence .Eğer doğacaksa ne yaparsanız yapın doğuyor,vakti değilse de ne yaparsanız yapın tutamıyorsunuz.Hepimiz için hayırlısı olsun
Bende et yiyemiyorum zorluyorum tabi az da olsa yiyeyim diyorum ama çok zorluyorBen et sevmedim ama et yemek istiyorum sürekli ondan sordum onunla alakası yok ozaman
Benim porsiyon küçüldu kendiliginden hemde bulantı başladiYa bende bende hafifte olsa olmaya basladi bende cok yedigim için oluyor saniyodum
Ne güzel dedin bende inşallah bırakırım bu pinpiriliklerimiiiii hadi inşallahSanırım insanin basina gelenler bunlari dusunduruyor dediginiz gibi. Aklimizdan hic cikarmamiz gereken sey aslinda olcagi varsa oluyor. Dusunmek yada dusunmemek olacaga engel olamiyor. Ozaman en azindan tadini cikartmak gerekiyor. Kendi kendime hem olumsuz dusunup hem olumlastirmaya calisiyorumama vazgecelim sundan ya guzel dusunelim. Ben basliyorum suan dusunmeye dogcaklar insallah saglikla sihhatle. Hanimis elleri ayaklari diye diye ope ope sevecegiz.. ❤
Anladim canım değerin güzel maşallah şimdiden sonrası kimyasal olmaz zatenEvet kan verdim.gecikmem yoktu kan verdiğimde.ben sadece çok hissettim ya ,bel ağrım ,kasık ağrım inanılmazdı.idrar testi yaptım 3 kere ,3ü de silik çıktu.idrardan 3 gün sonra 39.6 ile öğrendim iki gün sonra 120 oldu. 4gün sonra 556 gördüm.556 görünce Doktora gittim ama benim geç döllenme olduğu için daha çok küçük 13 aralıkta gelin anca görürüz dedi