2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Benim de ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanmıştı sizin duygularınızı şu anda çok iyi anlıyorum ama kürtaj olduğum hastaneye 1,5 sene sonra doğum yapmak için gittim ❤️ hayırlısı ne zamansa o zaman oluyor şu anda yine hamileyim ama beta artışım tam 2 kat değil.Hayırlısı diyorum yine🙏🏻 Çok geçmiş olsun
bende 3 düşük yaptıgım özel hastaneye gidiyorum şu an mecbur,evime ve işime en yakın iyi olan hastane o ,inşallah bende doğuma giderim:))

İnanır miisn bende korkudan ama hiç sağlıklı değil bu düşüncemiz bebeğim pinpirilikte olsun istemiyorumm ama bişey olcak diye yüreğim düşüyor 😌😌🤰🤰 ne yapsak ki
Benim biraz sürecimde farklıydı sağlıksız olursa ilk 3 ayda düşükle sonuçlanır zaten dedi doktorum o aklımdan çıkmıyor malesef ve kesinlikle sağlıklı değil biraz dikkat ettikten sonra olucaklarsa bizimle olucaklar zaten ama işte 🤷🏻‍♀️

bende onlari hic denememistm gaz zaten mahvediyo onlara bulasmayayim o zaman😁 ya yulaf iyi gelir mi acaba yulaf lapasi tariflerini seviyorum bende bayadir yapmiyodum. proteinde yuksek hem. acaba hamisler yiyebilir mi yulaf
Çok faydalı olduğunu duymuştum ama doktorunuza danışınız 🙏🏼

Diyetisyenim günde 1 fincan papatya/rezene/ıhlamur verdi hangisi seçersen diye. Yeşil çay tüketme dedi ilk 3 ay
Ihşamur serbest diye biliyorum evet ,demek rezene de oluyor 👍🏻 denemeye korkuyorum ıhlamur bile içmedim hahaha 😂

Hayat acımasız.. allahım sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin kimsenin basına vermesin 🙏🏻 Nasip kısmet üzgünüm kalbi oluşmuştu ruhu vardı allahım onu daha çok sevdi meleklerinin yanına aldı..
Rabbim sana sabırlar versin...
Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki. Ocak 2022 de büyük bir heyecanla tüp bebek transferim oldu. Sonucum pozitif. Çok mutluyum iki gün sonra ikiye katlanacak dediler tekrar kan verdim. Sonuç tam olarak ikiye katlanmış olmasa da %60 artış vardı. Bir hafta sonra kese için muayeneye gittik. Kese görünmedi tekrar kan vermem istendi belki geç tutunmuştur falanlar filanlar. Kan değerim bir hafta önceye göre çok az artmış. Sen 4 gün sonra gel belki küçük olduğu için görünmedi dedik. Ve bu 4 gün de tabi her iki günde bir kan verdim. Artış vardı. Tamam dedik. 4 günün sonunda ultrasonda yine kesem görünmedi. Ve doktorum maalesef sağlıksız gebelik gibi duruyor hemen müdahale edilmesi gerekiyor hayatı tehliken olabilir dedi.Tüp bebek doktorumun ameliyat randevusu dolu olduğu için Hemen başka bir özel hastaneye gittim. Ve o an bebeğimi kaybedeceğim bunun nasıl olduğunu anlayamadan Bide Tüpte olabilir ve Tüpümün alınabileceğini öğrendim . Orda alttan ultrasondan bakan doktor kaç embriyo transferi yapıldı diye soruyor ben 2 dedim. Baktı ve hmmm tek kese var sağ tüpte. Ve kalp atışları duydum... Evet iki taneydiler tek kesede iki kalbi duydum.🙏🏻
Bir saat sonra ameliyata alındım. 3 saat süren bir laparoskopi ameliyatı ve kürtaj oldum
Canımdan iki can gitti üstelik kalp atışları vardı
Çok ağladım...
Sonra dedim ki kendi kendime bu dünyada olmamaları gerekiyordu. Bizi cennette bekleyecekler. Rabbim bize bunu yazmış elhamdülillah bebeğimin olabileceğini biliyorum Rabbim kalp atışlarına kadar bunu gösterdi bana. Ve çok şükür tüpümü almadılar. Bebişlerimiz rahimde tüp arasında kalmış maalesef 6 ay sonra rahîm filmi ile tüpümün sağlam olduğunu hiçbir hasar olmadığını öğrendim ve tekrar denemek istedim. Düştüm evet ama Rabbim daha güçlendirdi beni inandım tüm tedavilerini ve ameliyatlarımı oldum. Şimdi hamileyim.
Sende inan bana inan Rabbime bu sizin için hayırlı olandı. İnşallah daha güzeli olacak Rabbim yardımcın olsun🙁😔

X