- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.561
Aynı bende korkudan ayağa kalkamıyorum+1 tüm gün kabızım ve ufak ufak ağrılarım saplanıyo umarım gaz sıkışmasıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı bende korkudan ayağa kalkamıyorum+1 tüm gün kabızım ve ufak ufak ağrılarım saplanıyo umarım gaz sıkışmasıdır
Hamilelikte sıkıntı yapmaz demi rezenerezene iç canım
bende 3 düşük yaptıgım özel hastaneye gidiyorum şu an mecbur,evime ve işime en yakın iyi olan hastane o ,inşallah bende doğuma giderim:))Benim de ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanmıştı sizin duygularınızı şu anda çok iyi anlıyorum ama kürtaj olduğum hastaneye 1,5 sene sonra doğum yapmak için gittim hayırlısı ne zamansa o zaman oluyor şu anda yine hamileyim ama beta artışım tam 2 kat değil.Hayırlısı diyorum yine Çok geçmiş olsun
yok canım arkadasım 3 aylık hamile dr günde 3 fincana kadar serbest demişrHamilelikte sıkıntı yapmaz demi rezene
Gerçekten doğum süresine kadar kutu bebek gibi kendimi eve kapamak istiyorumAynı bende korkudan ayağa kalkamıyorum
İnanır miisn bende korkudan ama hiç sağlıklı değil bu düşüncemiz bebeğim pinpirilikte olsun istemiyorumm ama bişey olcak diye yüreğim düşüyor ne yapsak kiGerçekten doğum süresine kadar kutu bebek gibi kendimi eve kapamak istiyorum
Kabızlığa bilmiyorum ama şişkinliktn bende çok muzdaribim gaz sancısı da cabası ama maden suyunda buldum ben çözümüKabızlıktan şişkinlikten öleceğim. Önerisi olan varsa açığım. Çay kahve günde bire düşürdüm 2 lt en az suyum var
Bende vallahi ya evi barkı kapatıp anneme yerleşesim geliyor korkudanGerçekten doğum süresine kadar kutu bebek gibi kendimi eve kapamak istiyorum
TebriklerrMerhabalar tatlı anneler
Bugün yaptığım test ile ağustos annesi olacağımı öğrendim henuz kan vermedim
Benim biraz sürecimde farklıydı sağlıksız olursa ilk 3 ayda düşükle sonuçlanır zaten dedi doktorum o aklımdan çıkmıyor malesef ve kesinlikle sağlıklı değil biraz dikkat ettikten sonra olucaklarsa bizimle olucaklar zaten ama işteİnanır miisn bende korkudan ama hiç sağlıklı değil bu düşüncemiz bebeğim pinpirilikte olsun istemiyorumm ama bişey olcak diye yüreğim düşüyor ne yapsak ki
Benimde benimde bir anda istifa ederken bulucam kendimi diye korkuyorumBende vallahi ya evi barkı kapatıp anneme yerleşesim geliyor korkudan
Bende nasiplenirim önerisi olan varsa.ölmemek için direniyorumKabızlıktan şişkinlikten öleceğim. Önerisi olan varsa açığım. Çay kahve günde bire düşürdüm 2 lt en az suyum var
Zararlı olmaz mı hamilelik sürecinde pek önermiyorlar diye duymuştumrezene iç canım
Çok faydalı olduğunu duymuştum ama doktorunuza danışınızbende onlari hic denememistm gaz zaten mahvediyo onlara bulasmayayim o zaman ya yulaf iyi gelir mi acaba yulaf lapasi tariflerini seviyorum bende bayadir yapmiyodum. proteinde yuksek hem. acaba hamisler yiyebilir mi yulaf
Diyetisyenim günde 1 fincan papatya/rezene/ıhlamur verdi hangisi seçersen diye. Yeşil çay tüketme dedi ilk 3 ayZararlı olmaz mı hamilelik sürecinde pek önermiyorlar diye duymuştum
Ihşamur serbest diye biliyorum evet ,demek rezene de oluyor denemeye korkuyorum ıhlamur bile içmedim hahahaDiyetisyenim günde 1 fincan papatya/rezene/ıhlamur verdi hangisi seçersen diye. Yeşil çay tüketme dedi ilk 3 ay
bilmiyorum k i canım, doktor önermiş arkadaşımaZararlı olmaz mı hamilelik sürecinde pek önermiyorlar diye duymuştum
Rabbim sana sabırlar versin...Hayat acımasız.. allahım sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin kimsenin basına vermesin Nasip kısmet üzgünüm kalbi oluşmuştu ruhu vardı allahım onu daha çok sevdi meleklerinin yanına aldı..