2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Bende henüz duygu değişimi olmadı ama kalp atışını duyana kadar bana rahat yok🥺 bu ay 3 doktor yumurtan bu boydayken 10 yılda hamile kalamazsın falan deyip beni çökertmişlerdi ve bu ay olmayacak diye röntgene girdim birde alkol kullandım fakat gebeymişim.... Kötüyü çağırmak istemiyorum ama baya baya korkuyorum Allahın izniyle sağlıkla geçse şu günler
Bende hamile olduğumu bilmeden alkol almıştım geçen hafta 😅😅
Benim de daha kese görünmedi panik oluyorum ama bi tarafım da bekle diyor ☺️
İyiye odaklanın YouTube dan hamilelik meditasyonu yapın o kadar iyi geliyor ki , bi de konuşun onunla artık onun ruhu var oldu sizinle sizi duyuyor

İyiye odaklanın YouTube dan hamilelik meditasyonu yapın o kadar iyi geliyor ki , bi de konuşun onunla artık onun ruhu var oldu sizinle sizi duyuyor
Valla ayni seyi bende yaptim geçen hafta ama bisey olcagını sanmiyorum ya

Okuyunca gözlerim doldu🥹🥹 tek alkolden bende çekinmem çünkü herkes bilmeden içiyormuş işin içine röntgen girince çekinmeden edemiyorum ama evet meditasyona başlayacağım iyiyi düşünüp iyiyi çağırmak istiyorum benimle olsun bebeğim🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Günaydın kızlarr✨ bugün 4+5 olduk hayırlısıyla ☺️☺️ cumartesi doktor randevum var ama içim içimi yiyor. Ya kese gözükmezse ya dış gebelikse diye çok korkuyorum 😟 sizde durumlar nasıl? Kasık ağrınız oluyo mu benim sol kasığım ağrıyo sürekli

oluyor ben de öyleyim cnm kaslar baglar geriliyor normal.Beta yeterince yükselmediyse göremeyebilir korkma hiç kuzum ama idrara sıkışık gitmeyi unutmayın , rahmi daha rahat görür öyle olunca :KK66:
Günaydın kızlarr✨ bugün 4+5 olduk hayırlısıyla ☺️☺️ cumartesi doktor randevum var ama içim içimi yiyor. Ya kese gözükmezse ya dış gebelikse diye çok korkuyorum 😟 sizde durumlar nasıl? Kasık ağrınız oluyo mu benim sol kasığım ağrıyo sürekli

oluyor ben de öyleyim cnm kaslar baglar geriliyor normal.Beta yeterince yükselmediyse göremeyebilir korkma hiç kuzum ama idrara sıkışık gitmeyi unutmayın , rahmi daha rahat görür öyle olunca :KK66:
Dün baktırdığımda 883 dü cumartesiye kadar 3 bin olur diye düşünüyorum
Bi keseyi görsem bide kalp atışını duysam o kadar çok rahatlicam ki anlatamam☺️

Ah ah hepimiz 🫠 ama duyucaz inşallah tez vakitte 🙏🏼 içinizi ferah tutun gözükücek inşallahh sizin yine iyi az kalmış beni haftaya pazartesi çağırdı ama çalıştığım için mecburen haftaya cumartesi gidicem nasıl dayanıcam bakalım🤭

Sizin yine iyiymiş :) 24 ünde baktırdım 56 ydı :) bu perşembe yeniden yaptırıcam kan testi ona göre randevu alacağım, herhalde önümüzdeki hafta iyice yükselmiş olur kese görünür diye düşünüyorum Allahın izniyle. Şu anda kaset testle takip ediyorum koyulaşmayı :)

Ah ah hepimiz 🫠 ama duyucaz inşallah tez vakitte 🙏🏼 içinizi ferah tutun gözükücek inşallahh sizin yine iyi az kalmış beni haftaya pazartesi çağırdı ama çalıştığım için mecburen haftaya cumartesi gidicem nasıl dayanıcam bakalım🤭
🥲 İnşallah duyucaz inanıyorum ♥️ günler geçmek bilmiyo vallahi size hiç geçmez şimdi😋

Sizin yine iyiymiş :) 24 ünde baktırdım 56 ydı :) bu perşembe yeniden yaptırıcam kan testi ona göre randevu alacağım, herhalde önümüzdeki hafta iyice yükselmiş olur kese görünür diye düşünüyorum Allahın izniyle. Şu anda kaset testle takip ediyorum koyulaşmayı :)
24 kasımda benim de 63 dü değerim 🙂 bence sizinde benim kadar olmuştur 😍

Günaydın aynıyız 4+5 oldum 💕🥰
Dün gece sabaha kadar sol kasığım battı ağrıdı adet ağrısı gibi değildi ama çok değişikti benimde demek ki normal

Dün gece sabaha kadar sol kasığım battı ağrıdı adet ağrısı gibi değildi ama çok değişikti benimde demek ki normal
Evet benim de adet ağrısı gibi değil🙂 sizinle haftamızın günümüzün aynı olması çok iyi 😍 sizin doktor randevunuz ne zaman acaba beta değerleriniz kaç 🙂

Benim ilk oğlumda 5. aya kadar agrıdı :) doktora her giitiğimde sordum benim agrım var normal mi diye. normaaaal dedi gönderdi , gerçekten normalmiş 😂

Evet benim de adet ağrısı gibi değil🙂 sizinle haftamızın günümüzün aynı olması çok iyi 😍 sizin doktor randevunuz ne zaman acaba beta değerleriniz kaç 🙂
Benim pazartesi 57 , cuma 609 çıkmıştı
Doktor salı gel dedi yarın gidicem kontrole kese görünecek mi diye bakacağız henüz görünmemişti cuma günü ☺️

X